بیمارستان قلعهگنج خرداد امسال به بهرهبرداری میرسد
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان گفت: ساختمان مرکزی بیمارستان قلعهگنج 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و خرداد ماه امسال به بهرهبرداری میرسد. محمدمهدی بلوردی در حاشیه بازدید از پروژههای ساختمان و تاسیسات دولتی قلعهگنج اظهار داشت: ساختمان مرکزی بیمارستان قلعهگنج 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. وی زیربنای بیمارستان قلعهگنج را 3 هزار و 100 متر مربع ذکر کرد و افزود: اعتبار در نظر گرفته برای اجرای این پروژه طی امسال 14 میلیارد ریال است. مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان با بیان اینکه بیمارستان قلعهگنج خرداد ماه تحویل بهرهبردار میشود، تاکید کرد: عملیات اجرایی این مجتمع تا پایان امسال به اتمام میرسد.
انتقاد نماینده کهنوج از عدم تجهیز بیمارستان حوزه انتخابیهاش
محمدرضا امیری نماینده کهنوج، به وزیر بهداشت برای عدم تجهیز بیمارستان منوجان تذکر داد و گفت: این بیمارستان با این که یک سال است تکمیل شده از کمترین امکانات پزشکی و درمانی بهرهمند نیست، این درحالی است که مردم باید یک ساعت برای رسیدن به بیمارستان شهر بعدی در راه باشند. او ادامه داد: این بیمارستان از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری در سال 84 به کرمان ساخته شده و علیرغم این که یک سال است تکمیل شده، نسبت به تجهیز آن هیچگونه اقدامی صورت نگرفته است.
تجلی عدالت با مهری ماندگار
استان پهناور کرمان دارای 23 شهرستان است که شهرستان های ارزوئیه، رابر، ریگان، فهرج، انار، نرماشیر و فاریاب با توجه و عنایت دولت نهم و دهم از بخش به شهرستان ارتقا یافتند. در طرح های مهر ماندگاربه این مناطق توجه ویژه ای شده است که می توان به احداث بیمارستان در شهرستان تازه تاسیس ارزوئیه و شهرستان های محروم رودبار جنوب، قلعه گنج و کوهبنان اشاره کرد. معاون عمرانی استاندار کرمان بیان کرد: از سوی دیگر تکمیل بیمارستان های در دست ساخت در شهرستان های استان کرمان نیز جزء طرح های مهر ماندگار است که افتتاح آنها نقش بسیار مهمی در ارتقای سطح سلامت مردم خواهد داشت. مدیر کل دفتر فنی استانداری کرمان: بهداشت و درمان و علوم پزشکی نیز سه طرح مهر ماندگار دارد که توسعه بخش های ˈسی سی یوˈ و ˈآی سی یوˈ بیمارستان شهربابک به مساحت 805 مترمربع یکی از این طرح هاست و برای اجرای آن پنج میلیارد و 374 میلیون ریال هزینه شده و 100 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.به گفته وی احداث بیمارستان رابر به مساحت سه هزار متر مربع نیز تاکنون 14 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای ساخت آن تا پایان سال گذشته 10 میلیارد و 341 میلیون ریال هزینه شده است.سید علیخانی همچنین به احداث دانشکده پزشکی رفسنجان در قالب طرح های مهرماندگار اشاره کرد و گفت:این طرح در 10 هزار متر مربع اجرای خواهد شد که با 75 میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه انجام شده برای آن تاکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.وی بیان کرد: اما طرح های مهر ماندگار مشترک بین دو دستگاه راه و شهرسازی و بهداشت و درمان شامل چهار طرح است که بیمارستان ارزوئیه، رودبار جنوب، قلعه گنج و کوهبنان را شامل می شود. وی خاطرنشان کرد: در مجموع این چهار بیمارستان 120 تختخواب خواهند داشت که با هزینه 210 میلیارد و 972 میلیون ریال تاکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
راهاندازی درمانگاه تخصصی در بیمارستان ولیعصر شهربابک
رئیس شبکه بهداشت شهربابک گفت: تسریع در ساخت زایشگاه کوثر و درمانگاه تخصصی بیمارستان ولیعصر (عج) شهربابک در دستور کار قرار دارد. حسین بهزادی با اشاره به وضعیت بخشهای آیسییو و سیسییو بیمارستان ولیعصر (عج) اظهار داشت: با وجود حضور رئیس دانشگاه علومپزشکی و افتتاح آنها به دلیل کمبود تجهیزات و نبود پزشک بخش آیسییو هنوز فعال نشده و بخش سیسییو در محل قبلی خود فعالیت میکند. وی افزود: زایشگاه کوثر با توجه به قول مساعد پیمانکار و خیر در تابستان تکمیل و تحویل میشود و درمانگاه تخصصی نیز کارهای عمرانی آن در حال انجام شده است و تسریع در ساخت این دو مکان و تجهیز آیسییو و راهاندازی بخش سیتیاسکن در دستور کار قرار دارد. بهزادی بیان داشت: قول مساعد مجتمع مس برای تأمین 300 میلیون تومان و این کمک برای خرید دستگاههای آرتروسکوپی و لاتروسکوپی هزینه و مقرر شد که برای خرید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان هزینه و فاکتور آن برای پرداخت ارائه شود. وی در زمینه تامین پزشک زنان و زایمان یا ماندگار شدن پزشک کنونی خاطر نشان کرد: برای حضور پزشک متخصص کنونی در شهرستان تلاش خود را کردهایم. بهزادی عنوان کرد: اما با توجه به تصمیمات شخصی و خانوادگی احتمال رفتن وی وجود دارد و با توجه به پیگیریهای صورت گرفته این پزشک متخصص قول دادند تا زمان حضور دو پزشک متخصص زنان و زایمان در شهربابک حضور داشته باشند.
--------------------
پایان