کلنگ احداث اولین مرکز تخصصی بیماریهای خاص کشور در تبریز به زمین خورد
کلنگ احداث اولین مرکز تخصصی بیماریهای خاص کشور با همت خیران در تبریز به زمین خورد. اولین مرکز تخصصی بیماریهای خاص کشور همچنین مرکز 110 تخت خوابی دیالیز و مرکز تحقیقات نفرولوژی به همت خیران استان در تبریز کلنگزنی شد.
استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم اظهار کرد: خیران مایه سربلندی و افتخار این استان هستند و نیتهای خیر، توانمندیها و همتهای آنها مایه افتخار ماست.
وی با بیان اینکه این خیران خیرخواهی و نوع دوستی خود را بارها به عرصه ظهور رساندند، افزود: زلزله ارسباران بهترین گواه همت بلند خیران استان بود چرا که فقط در همایش خیران بیش از 100 میلیارد تومان به زلزلهزدگان کمک کردند.
علیرضابیگی اظهار کرد: امروز خیران ما با کمک برای ساخت بیمارستان و مرکز درمانی میخواهند مرهمی بر زخمهای همنوعان خود باشند و نوع دوستی خود را بار دیگر اثبات کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین گفت: مرکز 110 تختخوابی دیالیز، مرکز بیماریهای خاص و مرکز تحقیقات نفرولوژی در مجموعهای به مساحت شش هزار متر مربع احداث میشود.
علیرضا یعقوبی افزود: درحال حاضر در بحث بیماران دیالیزی در استان و استانهای همجوار با مشکلاتی مواجه هستیم و بر اساس برآوردهای صورت گرفته حدود 300 تخت دیالیز باید به تختهای موجود اضافه شود.
وی گفت: دستگاههای دیالیز موجود نیز قدیمی هستند و به صورت مداوم کار میکنند.
وی از خیران استان خواست با توجه به وجود مشکلات عدیده بیماران دیالیزی دانشگاه علوم پزشکی را در جهت رفع این مشکلات یاری کنند.
راه اندازی مرکز پیشرفته درمان سرطان در بیمارستان بینالمللی تبریز
رئیس هیئت مدیره بیمارستان بینالمللی تبریز گفت: مرکز مجهز و پیشرفته درمان سرطان به زودی در این بیمارستان راه اندازی میشود.
شهرام دبیری اظهار كرد: این مرکز با مساحت یکهزار و 800 متر مربع در محوطه بیمارستان بینالمللی تبریز و با تجهیزات و امکانات روز دنیا ایجاد میشود.
وی بخشهای رادیوتراپی، شیمی درمانی، ویزیت و مشاوره را از اجزای تشکیل دهنده این مرکز عنوان کرد و گفت: در صورت دریافت مجوز لازم از دانشگاه علوم پزشکی، این مرکز تا دو هفته آینده به بهره برداری میرسد.
وی اظهار کرد: مرکز مزبور مجهز به دستگاه پیشرفته رادیوتراپی است که در شمالغرب کشور برای نخستین بار و در کل کشور برای سومین بار نصب میشود.
وی در خصوص ویژگیهای این دستگاه گفت: این دستگاه شتاب دهنده خطی با عملکرد سه بعدی است که میزان اشعه تابشی به تومور را مدیریت کرده و دقیقا قسمت تومور را مورد هدف قرار میدهد و از آسیب رسیدن به سایر نواحی بدن جلوگیری میکند.
دبیری گفت: برای خریداری این دستگاه 50 میلیارد ریال هزینه شده و قرار است سی تی اسکن، سیستم براکی تراپی(درمان از راه نزدیک) و سایر بخشها و دستگاههای مورد نیاز نیز به آن اضافه شود.
----------------------
پایان