بیمارستانی با تختخوابهایش به دنبال زمین
احداث بیمارستان 300 تختخوابی تامین اجتماعی تبریز در سفر هیئت دولت در سال 87 به استان تصویب قرار گرفت اما از آن زمان برای احداث این بیمارستان زمین اختصاص نیافته بود و اجرای این بیمارستان همچنان در انتظار زمین است.
بیمارستان 300 تختخوابی تامین اجتماعی تبریز به عنوان یکی از مصوبات سفر استانی دوم هیئت دولت به آذربایجانشرقی در سال 87 تا به امروز اجرایی نشده است.
پروژه احداث بیمارستان تامین اجتماعی در قسمت جنوبشرق شهر تبریز از سال 87 توسط هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی تصویب و متعاقب آن، حدود یک سال قبل در دور دوم سفرهای ریاست جمهوری بر آن تاکید شد.
در بند سه مصوبه به شماره 190298/41480 مورخ 21/10/87 هیئت وزیران احداث بیمارستان 300 تختخوابی توسط سازمان تامین اجتماعی مصوب شده بود.
نیاز بیمارستان 300 تختخوابی تأمین اجتماعی تبریز تأمین زمینی به مساحت 10 هکتار در تبریز است، در حالی که کلانشهری مانند شیراز که پس از تبریز، مجوز ساخت بیمارستان را اخذ کرده اما با همکاری استانداری و شهرداری شیراز، زمینی به مساحت 31 هکتار در اختیار مدیریت درمان آن استان قرار گرفته است.
رایگان و مسطح بودن زمین، مساحت بالا و موقعیت جغرافیایی آن از جمله شرایطی بود که این سازمان به استانداری اعلام کرده بود.
این قصه تا سال 90 ادامه یافت تا اینکه برای احداث این بیمارستان که از مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به استان است دو قطعه از اراضی واقع در شهرک خاوران تبریز همراه با نقشهها و اطلاعات مستند از سوی استانداری به سازمان تامین اجتماعی استان معرفی شد که این بار نیز به دلیل عبور لوله خط گاز تبریز ـ ترکیه در این منطقه با احداث آن مخالفت کرد.
سید حسن سیدی مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجانشرقی در حالی از اختصاص زمین برای آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 300 تختخوابی تامین اجتماعی تبریز خبر میدهد که پنج سال از تصویب این پروژه درمانی میگذرد.
وی افزود: برای اجرایی کردن بند سه مصوبه هیئت دولت به استان آذربایجان شرقی در سال 1387 در خصوص احداث بیمارستان 300 تختخوابی زمینی در منطقه خاوران تبریز از طرف استانداری پیشنهاد شد که بعد از پیگیریهای مستمر چند ماهه و استعلام از ادارات مختلف با مخالفت اداره گاز به دلیل انتقال خط لوله گاز اصلی از آن مسیر به کشور ترکیه و بررسی در کار گروه تخصصی در استانداری عملا این مسئله منتفی شد.
سیدی ادامه داد: با پیگیری مرکز از این مدیریت و تشکیل کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان با نمانیدگان منتخب ارگانهای دولتی از طرف استانداری و اداره کل راه و شهرسازی زمین 10 هکتاری مسطح و مناسب برای ساخت بیمارستان در منطقه فاز سه شهر جدید سهند مورد تصویب قرار گرفت که مدیر کل راه و شهرسازی دستور واگذاری زمین را به مدیرعامل شرکت عمران صادر کردند که در مرحله نهایی تخصیص است.
سیدی خاطرنشان کرد: بعد از تحویل زمین تامین اجتماعی اقدامات به مطالعه و تهیه نقشه برای احداث این بیمارستان اقدام خواهد کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجانشرقی شرایط احداث بیمارستان و ایجاد درمانگاه در شهرها از سوی تامین اجتماعی را تعداد بیمه شده اعلام کرد.
وی خاطر نشان کرد: بخش درمان از دو بخش مستقیم و غیرمستقیم تشکیل شده و در بخش مستقیم درمان به صورت رایگان در دو بیمارستان و 11 درمانگاه استان آذربایجان شرقی صورت میگیرد.
سیدی ادامه داد: سال گذشته در دو بیمارستان استاد عالی نسب و 29 بهمن تبریز و 12 درمانگاه در شهرستانهای استان آذربایجان شرقی برای یک میلیون و 900 هزار نفر خدمات سرپایی ارائه شده است.
وی با بیان اینکه پارسال 35 هزار و 848 مورد بستری در بیمارستان عالی نسب و 29 بهمن تبریز صورت گرفته است ، اظهار کرد: در این مدت 19 هزار و 791 مورد عمل جراحی انجام شده است.
سیدی ادامه داد: تامین اجتماعی در استان آذربایجان شرقی با 570 پزشک عمومی، 726 متخصص، 149 دندانپزشک، 444 داروخانه، 271 پارکلینیک و 104 درمانگاه و پلیکلینیک و 43 بیمارستان قرارداد همکاری دارد.
------------------------------
پایان