50 مطلب آخر
افتتاح پروژه : تعطيلي‌بيمارستانهای جدید بعداز افتتاح و طرح ادعای خبرگزاریهاي ‌مريض!

در پی انتشار اخباری در خصوص تعطیلی بیمارستان های جدید  پس از افتتاح ،  نمایندگان استان خراسان جنوبی به رئیس جمهور تذکری نسبت به افتتاح سه بیمارستان "سربیشه"،"سرایان" و"درمیان" توسط معاون اول رئیس جمهور در تاریخ ۳۱ تیرماه که به علت عدم تخصیص اعتبار لازم برای تامین نیروی انسانی در روز بعد تعطیل شده است، دادند!..........

 محمدرضا رحيمي (معاون اول احمدي‌نژاد) بلافاصله موضع‌گيري كرده و بدون تكذيب يا تاييد خبر مذكور گفته است: اين خبر را خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي مريض منتشر كرده‌اند!...........

تحلیل ما

متن کامل

 

 

افتتاح بیمارستاني با تجهیزات 20 درصدی

 

  

بیمارستان شهرستان رامهرمز خوزستان که «مادر» نام دارد پس از گذشت بیش از ۲۰ سال انتظار، چندی پیش، نیمه‌کاره و تنها با تجهیزات ۲۰ درصدی به دست معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد!

به دنبال زمزمه‌های آخرین سفر رئیس جمهور به استان خوزستان که افتتاح چندین پروژه تمام و نیمه تمام از جمله بیمارستان‌های اروندکنار و رامهرمز را در دستور کار داشت، با تذکرات و مخالفت مسئولان به ویژه نمایندگان مردم این مناطق در مجلس، افتتاح این پروژه‌ها به تعویق افتاد. نماینده رامهرمز و رامشیر در مجلس، پیش از سفر احمدی‌نژاد به خوزستان، افتتاح بیمارستان نیمه‌تمام رامهرمز را غیرموجه دانست و اظهار کرد: بیمارستان دوم و نیمه‌تمام این شهرستان که قرار است در سفر رئیس جمهور به خوزستان مورد افتتاح قرار گیرد غیراصولی است و باید پس از تکمیل و تجهیز افتتاح شود. شمس‌الله بهمنی افزود: با توجه به اینکه تاکنون ۱۸ سال از آغاز ساخت این پروژه گذشته، بی‌انصافی است که هم‌اکنون بدون هیچگونه امکاناتی، این بیمارستان مورد افتتاح قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در صورت افتتاح صوری این بیمارستان متأسفانه این پروژه از ردیف بودجه‌ای خارج خواهد شد و همچنان پس از ۱۸ سال آرزوی مردم در تکمیل و تجهیز آن برآورده نخواهد شد. نماینده رامهرمز و رامشیر در مجلس خاطرنشان تصریح کرد: برای این بیمارستان هنوز پرسنل و تخصص‌های مورد نیاز نیز استخدام نشده است. با وجود این مخالفت‌ها و گذشت تنها دو ماه از سفر رئیس جمهور، ۱۱ تیرماه سال جاری محمدرضا رحیمی به همراه هیئت همراه به استان سفر کرد و کار افتتاح این بیمارستان را که نیمه‌تمام بود به سرانجام رساند. رحیمی در سفر یک روزه خود به استان افتتاح هشت هزار واحد مسکن مهر، پنج پروژه بندری و حضور در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری را در دستورکار قرار داد که به جرأت می‌توان گفت حتی نیمی از آنها نیز محقق نشد. بالاخره پس از حدود گذشت ۲۰ سال انتظار، بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه شهرستان رامهرمز افتتاح شد و همه جز مردم، خوشحال و خشنود از تکمیل این پروژه بودند!

*بیمارستان کاملاً مجهز است!

معاون وزیر راه و شهرسازی در افتتاح این مراسم اظهار کرد: اعتبار تخصیص داده شده به این بیمارستان ۲۰ میلیارد تومان است. محمد جعفر علیزاده بیان کرد: بیمارستان دوم رامهرمز دارای ۱۲۲ تخت است و ۱۱ هزار مترمربع زیربنا دارد. رئیس سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد: بیمارستان افتتاح شده این شهرستان مجهز به چهار بخش تخصصی جراحی زنان و زایمان، داخلی، جراحی و نوزادان است. وی ادامه داد: همچنین این بیمارستان به ۱۲ تخت مراقبت ویژه سی.سی.یو، پنج تخت مراقبت ویژه کودکان و چهار تخت اتاق عمل مجهز است. علیزاده اضافه کرد: تمام خدمات وابسته به بخش درمان این بیمارستان پیش‌بینی شده است و می‌تواند جوابگوی نیاز شهروندان باشد.

رئیس سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی اذعان کرد: کلنگ بیمارستان ۱۰۰ تخته رامهرمز ۲۰ سال پیش زده شده بود، اما به دلیل عدم تخصیص بودجه و اعتبار لازم و مکفی، کار احداث و بهره برداری از آن تا به امروز به درازا کشیده است. بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه شهرستان رامهرمز طبق استانداردهای بین‌المللی از محل اعتبارات عمرانی قانون بودجه کل کشور و توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی ساخته شده است. معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مشاور طرح بیمارستان نیز مجتمع مهندسین مشاوران ایران آرک و پیمانکار این پروژه شرکت مهندسی درنا آوند است.

*نارضایتی مردم از افتتاح بیمارستان

بسیاری از مردم نارضایتی خود را از افتتاح بیمارستان نیمه‌تمام شهرستان اعلام داشته‌اند. یکی از شهروندان رامهرمزی نیز با نارضایتی از این امر عنوان کرد: بیمارستان دوم رامهرمز قرار بود در سفر اخیر رئیس جمهور به استان خوزستان به بهره‌برداری برسد که به دلیل ناتمام بودن پروژه، این اقدام محقق نشد. مینا اصغری ادامه داد: بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه رامهرمز با وجودی که هنوز افتتاح نشده بود از ۲۷ خردادماه سال‌جاری پذیرش بیماران را در بخش‌های زایشگاه، جراحی و اطفال آغاز کرده است. این شهروند رامهرمزی گفت: این بیمارستان که به نام مادر نامگذاری شده است در حال حاضر فاقد آزمایشگاه و بخش پذیرش است. وی افزود: به همین دلیل بیماران برای پذیرش، ترخیص و آزمایشات مربوطه مجبور هستند به بیمارستان قبلی مراجعه کنند و مسافتی چند کیلومتری را در رفت و آمد باشند.

این شهروند ۵۷ ساله رامهرمزی با بیان اینکه در حال حاضر بیمارستان مادر رامهرمز با تجهیز ۲۰ درصدی افتتاح شده است، اظهار کرد: این بیمارستان در صورت راه‌اندازی کامل، دارای یکصد تخت خواب خواهد شد که متأسفانه در حال حاضر چنین نیست. وی اذعان کرد: در حال حاضر بخش‌های اطفال و زنان و زایمان بیمارستان امام خمینی(ره) رامهرمز را تعطیل شده است و آنها را به بیمارستان مادر شهرستان انتقال داده‌اند. البته افتتاح پروژه‌های نیمه تمام، رسم دیرینه‌ای در کشورمان است که این بار بنا به سنت در استان زرخیر ما اجرایی شد. به هر حال دولت دهم نیز روزهای آخر مدیریت خود را سپری می‌کند و مطمئنا بار تکمیل نیمه تمام‌ها را دولت بعدی باید به دوش بکشد که امیدواریم این مهم با عنایت ویژه به استان مظلوم و محروم خوزستان محقق شود.

 

 

تعطيلي‌بيمارستان‌ها و طرح مبحث خبرگزاري‌هاي‌مريض!

 

 

بيمارستان‌هاي ۳۲ تختخوابي در شهرستانهاي سرايان، سربيشه و درميان يك روز بعد از آنکه توسط معاون اول رئيس‌جمهور، افتتاح شد، تعطيل شدند، گرچه محمدرضا رحيمي گفته است اين خبر را خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي مريض منتشر كرده‌اند!

تعطیلی بیمارستانهای ۳۲ تختخوابی در شهرستانهای سرایان، سربیشه و درمیان یک روز بعد از افتتاح رسمی توسط محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور موجب گلایه مردم این شهرها شد. اگرچه ۶ سال انتظار مردم سرایان و شهرستانهای مرزی سربیشه و درمیان در ۳۱ تیرماه با اعلام خبر افتتاح رسمی سه بیمارستان در هریک از این شهرستانها به پایان رسید اما انگار خوشحالی مردم تنها یک روز دوام داشت و امروز قفل و زنجیر بر درهای این بیمارستانها زده شده است.

البته پیش از این نیز یک بار دیگر نیز این بیمارستانها در سال ۹۰ با حضور وزیر بهداشت وقت افتتاح شد؛ اما پاسخ مسئولان این بود که آن روز ساختمان افتتاح شده و امروز تجهیز شده است! آنطور که مسئولان بیمارستان بیان کرده اند؛ با وضعیت موجود اعتباری هیچ پولی برای کمک به این بیمارستانها وجود ندارد، از سوی دیگر اگر این بیمارستانها هم امروز راه اندازی شوند بدون شک پس از یکسال ورشکسته و تعطیل خواهند شد. برای سر پا نگه داشتن بیمارستانها باید ۸۰ درصد تخت های بیمارستانی اشغال باشد و مردم نیز توان پرداخت هزینه های درمان را داشته باشند که این مهم در استان محروم خراسان جنوبی محقق نخواهد شد و نیازمند حمایت های بخش دولتی است.

در حالي كه دولت دهم روزهاي پاياني عمر خود را طي مي كند، ثمره سفرهای استاني هيات دولت در دوره هاي نهم و دهم به شهرهای و روستاهای کشور، انبوهي از مصوبات اجرا نشده و پروژه هاي نيمه تمام در برخی از اين استان ها است، پروژه هایی که یا اجرا نمی شوند یا اگر هم عملیاتی می شود، ممکن است به سرنوشت بیمارستان سرایان و سربیشه دچار شود.

اتخاذ تصميمات متعدد و تصويب کردن ده‌ها مصوبه در جلسات هيات دولت در سفرهاي استاني از اين لحاظ که با بررسي و کارشناسي کافي همراه نبوده همواره با انتقادات فراواني مواجه شده است؛ چرا که کارشناسي نبودن اين مصوبات، عامل اصلي اجرايي نشدن آن بوده است. از سوي ديگر ساختار ضعيف تعيين شده براي اجراي آن بخش از مصوبات سفرهاي استاني که نياز به تصميم‌گيري در مراکز دارد موجب شده بخش اعظم مصوبات سفرهاي استاني، اجرايي نشده و به بايگاني سپرده شود و به همين دليل روز به روز به وعده‌هاي عملي نشده دولت، اضافه مي‌شود؛ بدون آنکه هيچگونه پيگيري اساسي براي بررسي دلايل عدم اجراي اين مصوبات از طرف دولت صورت گيرد.

در حقيقت، به نظر مي‌رسد آنچه براي دولت از اهميت بيشتري برخوردار بوده است، افزايش حجم مصوبات سفرهاي استاني بود، نه پيگيري اجرايي شدن مصوبات و عملي شدن وعده‌ها. ضمن اينکه از تعداد مصوبه‌هاي سفرهاي انساني هم نمي‌توان دريافت که چه ميزان از وعده‌ها عمل شده است چرا که اغلب مصوبات سفرهاي استاني مربوط به پروژه‌هاي کوچک و محدود و پروژه‌هاي در اين حد و اندازه بوده است که طبيعتا بخش اعظم آن اجرايي شده، اما آن بخش از مصوبات سفرهاي استاني که نيازمند برنامه‌ريزي دقيق‌تر و پيگيري مستمرتر و همه جانبه نگرانه‌تر باشد، اجرايي نمي‌شود. هر چند که يافتن اين گونه پروژه‌ها سخت‌تر است اما غيرممکن نيست.

نماینده بیرجند و درمیان در مجلس پیش از این از تذکر نمایندگان استان به رئیس جمهور در خصوص تعطیلی بیمارستان های سربیشه سرایان و در میان پس از افتتاح خبر داده بود. آنطور که حجت الاسلام عبادی گفته است؛ مهمترین علت تعطیلی این بیمارستان ها عدم تامین اعتبار برای تامین نیروی انسانی و هزینه های نگهداری است و نمایندگان استان خراسان جنوبی به رئیس جمهور تذکری نسبت به افتتاح سه بیمارستان "سربیشه"،"سرایان" و"درمیان" توسط معاون اول رئیس جمهور در تاریخ ۳۱ تیرماه که به علت عدم تخصیص اعتبار لازم برای تامین نیروی انسانی در روز بعد تعطیل شده است، دادند! گرچه محمدرضا رحيمي (معاون اول احمدي‌نژاد) بلافاصله موضع‌گيري كرد و بدون تكذيب يا تاييد خبر مذكور گفته است: اين خبر را خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي مريض منتشر كرده‌اند!

 

تعطیلی 3 بیمارستان خراسان جنوبی یک روز پس از افتتاح مجدد

تعطیلی بیمارستان‌های 32تختخوابی در شهرستان‌های سرایان، سربیشه و درمیان، یک روز بعد از افتتاح رسمی توسط معاون اول رئیس‌جمهور موجب گلایه مردم این شهرها شد.

به گزارش مهر، اگرچه 6 سال انتظار مردم سرایان و شهرستان‌های مرزی سربیشه و درمیان در 31تیرماه با اعلام خبر افتتاح رسمی 3 بیمارستان در هریک از این شهرستان‌ها به پایان رسید،خوشحالی مردم تنها یک روز دوام داشت و از فردای آن قفل و زنجیر بر در این بیمارستان‌ها زده شد. هرچند یک‌بار دیگر نیز این بیمارستان‌ها در سال 90 با حضور وزیر بهداشت وقت افتتاح شد،پاسخ مسئولان این بود که آن روز ساختمان افتتاح شده و امروز تجهیز شده است.

تذکر نمایندگان به رئیس‌جمهور

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی از تذکر نمایندگان استان به رئیس‌جمهور درخصوص تعطیلی بیمارستان‌های سربیشه، سرایان و درمیان پس از افتتاح خبر داد. حجت‌الاسلام محمدباقر عبادی گفت: مهم‌ترین علت تعطیلی این بیمارستان‌ها عدم‌تأمین اعتبار برای تأمین نیروی انسانی و هزینه‌های نگهداری است.

وی افزود: براساس اطلاعاتی که شهروندان به نمایندگان خودشان در مجلس داده‌اند این بیمارستان‌ها یک روز بعد از افتتاح تعطیل شده‌اند. حجت‌الاسلام عبادی گفت: در این تذکر خواسته‌ایم رئیس‌جمهور پیگیری لازم را انجام دهند و دستورات لازم برای تأمین اعتبار صادر کنند.

مسافت 180کیلومتری

مردم شهرستان سربیشه در حالی با مشکلات بهداشتی و درمانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و برای درمان به مرکز استان سفر می‌کنند، که بیمارستان این شهرستان از آبان‌ماه سال۸۹ به‌صورت موقت و از دی‌ماه سال۹۰ به‌صورت قطعی تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده و امسال نیز به‌صورت رسمی افتتاح شد اما هنوز مردم از عواید آن برخوردار نشده‌اند.

فرماندار سربیشه با اشاره به تعطیلی بیمارستان این شهرستان بعد از افتتاح توسط معاون اول رئیس‌جمهور گفت: وضعیت اعتبار برای حقوق و مزایای پرسنل این بیمارستان مشخص نشده و این امر علت تعطیلی این بیمارستان است.غلامرضا حسین‌پور با بیان اینکه شهرستان سربیشه شاهراه ترانزیتی کشور است و شاهد تصادفات زیادی در جاده‌های این شهرستان هستیم، عنوان کرد: با توجه به زیرساخت‌های کم‌درمانی در این شهرستان پاسخگویی به مجروحان تصادفات در توان این شهرستان نیست.

حسین‌پور با اشاره به اینکه مردم این شهرستان به‌خصوص در روستاها برای درمان با مشکلات زیادی مواجه هستند، ادامه داد: یک بیمار از بخش درح تا سربیشه باید 120کیلومتر مسافت را طی کند و اگر زمینه درمان وی در شهرستان مهیا نباشد مجبور به طی مسافت بیش از 180کیلومتر به مرکز استان است.

فقط اورژانس درمیان فعال است

رجبعلی براتی، فرماندار شهرستان درمیان هم نبود بیمارستان را یکی از دغدغه‌های اصلی در مسائل بهداشتی و درمانی دانست و گفت: اگر چه هنوز برای تأمین نیروی انسانی بیمارستان با مشکل بودجه مواجه هستیم اما بخش اورژانس فعال است.

باز هم تعطیل می‌شوند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این خصوص گفت: به‌دلیل نبود بودجه در تأمین حقوق نیروها نتوانسته‌ایم آنها را بر سر کار بیاوریم. قاسم کریمی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیش از یکسال است که پیگیر موضوع برای جذب نیروی انسانی این بیمارستان‌هاست، تصریح کرد: 270نیرو برای این بیمارستان‌ها جذب و گزینش شده‌اند که با تأمین اعتبار حقوق و مزایای آنها بیمارستان‌ها نیز فعال خواهند شد. وی با اشاره به نامه نگاری‌های متعدد این دانشگاه برای دریافت ردیف بودجه‌ای پرسنل این بیمارستان‌ها گفت: قول‌هایی در برنامه بودجه امسال داده‌اند که آن هم به اگر‌ها گره خورده است.

کریمی می‌گوید: مسئولان قول تأمین این بودجه را داده‌اند و عنوان کرده‌اند که با تغییرات دولت جدید اعمال خواهد شد. وی با بیان اینکه شهرستان‌های سربیشه، درمیان و سرایان از شهرهای محروم خراسان جنوبی هستند که سال‌ها با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کنند، ادامه داد: مشکلات کمبود اعتبار به وزارتخانه و سطح کلان کشور برمی‌گردد. وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از 2میلیارد تومان تجهیزات در این بیمارستان‌ها مستقر شده است، تصریح کرد: مجبور هستیم به‌دلیل نبود نیروهای حفاظتی بر درب بیمارستان‌ها قفل بزنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین با اشاره به اینکه بیمارستان‌های بشرویه و نهبندان هم‌اکنون ورشکسته هستند، عنوان کرد: با وضعیت موجود اعتباری هیچ پولی برای کمک به این بیمارستان‌ها نداریم. کریمی با بیان اینکه فعال کردن بیمارستان‌های سربیشه، درمیان و سرایان نیازمند زیرسازی و بستر است، گفت: اگر این بیمارستان‌ها هم امروز راه‌اندازی شوند بدون شک پس از یکسال ورشکسته و تعطیل خواهند شد.

وی با اشاره به محرومیت‌های اقتصادی شهرستان‌ها گفت: برای سرپا نگه داشتن بیمارستان‌ها باید 80درصد تخت‌های بیمارستانی اشغال باشد و مردم نیز توان پرداخت هزینه‌های درمان را داشته باشند که این مهم در استان محروم خراسان جنوبی محقق نخواهد شد و نیازمند حمایت‌های بخش دولتی است.

----------------

پایان

 

منبع : baharnews.ir + همشهری‌ آنلاین تاریخ : ۱۳۹۲/۵/۸ تعداد بازدیدکنندگان : 4859

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4322
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6392
بازدید امسال : 801875
بازدید کل : 37168948

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش