ساخت بیمارستان ولی عصر(عج) اراک
رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) اراک از شروع مجدد عملیات ساخت بیمارستان جدید ولی عصر(عج) اراک خبر داد.
علیرضا امانی اظهار داشت: ساخت ساختمان جدید بیمارستان ولی عصر(عج) اراک در سال 85 و همزمان با سفر هیئت دولت نهم به استان مرکزی با 45 میلیارد تومان مصوب شد، اما به دلیل عدم تزریق به موقع اعتبارات با کندی پیش رفت.
وی تصریح کرد: متاسفانه اجرای این پروژه در سال گذشته به دلیل عدم پرداخت مطالبات پیمانکار متوقف شد که در بازدید اخیر استاندار و نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی و پیگیریهای انجام شده از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار بر این شد عملیات ساخت این بیمارستان به زودی آغاز شود.
رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) اراک ادامه داد: هزینه مورد نیاز برای ادامه روند ساخت بیمارستان با توجه به افزایش تورم 100 میلیارد تومان است که امیدواریم وزیر بهداشت توجه ویژهای به تامین اعتبارات این پروژه داشته باشند.
وی تاکید کرد: متاسفانه به دلیل قدمت بسیار طولانی بیمارستان فعلی فضا و امکانات این مرکز درمانی پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان نیست که باید هر چه سریعتر این چالش برطرف شود.
امانی اظهار داشت: با وجود گسترش و توسعه شهر اراک توسعه و نوسازی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) صورت نگرفته و این امر مشکلات فراوانی برای بیماران و کارکنان این مرکز درمانی مهم استان مرکزی بوجود آورده است.
تامین اعتبار احداث بیمارستان زرندیه
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: هشت میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای تکمیل بیمارستان 32 تختخوابی امام رضا(ع) این شهرستان اختصاص یافت. شهلا میرگلو بیات با اشاره به اینکه پروژه احداث بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه از مصوبات نیمه تمام دور دوم سفر هیئت دولت به استان مرکزی و از اولویتهای تراز اول شهرستان محسوب میشود، اظهارکرد: احداث این بیمارستان در زمینی به مساحت 23 هزار و 500 مترمربع و با زیربنای 3700 متر و با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال در سال 89 آغاز شد و مقرر بود مطابق موافقتنامه اولیه در سال 91 به بهرهبرداری برسد اما به دلیل کمبود اعتبار پیشرفت چندانی نداشته است.
وی بیان کرد: این بیمارستان که در جنوب غرب شهر مأمونیه مرکز شهرستان زرندیه کلنگزنی شده است در دو طبقه توسط وزارت راه و شهرسازی تا پایان دولت احداث و توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجهیز میشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نهم ادامه داد: هم اکنون شهرستان زرندیه دارای یک بیمارستان بسیار قدیمی در حد یک درمانگاه است و مردم آن به علت کمبود پزشکان متخصص مجبورند از خدمت درمانی شهرستانهای همجوار بهرهمند شوند. وی، گرفتن مجوز شبانه روزی شدن درمانگاه شهر زوایه و روستای دوزج بخش خرقان را از دیگر اقدامات برای تقویت بخش درمان در شهرستان زرندیه عنوان کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه همچنین با اشاره به بهره برداری از ساختمان مرکز بهداشتی شهر پرندک از توابع شهرستان زرندیه گفت: این پایگاه با ۹۵ متر زیربنا و صرف 300 میلیون ریال اعتبار با کمک خیران در سال جاری تکمیل و بهره برداری شد. وی ادامه داد: پایگاه بهداشتی پرندک مجهز به تمامی تجهیزات مورد نیاز است و با فعالیت این مرکز حدود هفت هزار نفر از جمعیت شهر پرندک را زیر پوشش قرار میدهد. وی بیان کرد: معاینه، مراقبتهای زنان، بارداری و مامایی، بهداشت خانواده، واکسیناسیون، مراقبت از بیمار، بهداشت فردی و بهداشت محیط از جمله خدمات ارائه شده در این مراکز است.
میرگلوبیات خاطرنشان کرد: بهرهمندی از حداقل خدمات درمانی و بهداشتی حق مسلم مردم شهرستان زرندیه است که با پیگیریهای انجام شده سطح بهداشتی و درمانی شهرستان ارتقاء مییابد.
بلاتکلیفی بیمارستان ساوه بعد از 7سال
با وجود دو بار کلنگزنی پروژه بیمارستان ساوه توسط 2 وزیر و با گذشت 7سال، این طرح همچنان بلاتکلیف است.
عملیات اجرایی احداث این بیمارستان 160تختخوابی با نام صفا از سال 1385براساس توافقی مبنی بر مشارکت 40درصدی یک خیر و 60درصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار قرار گرفت اما همچنان ساخت این بیمارستان به مرحله اجرایی نرسیده است. شهلا میرگلوبیات، نماینده ساوه و زرندیه در این رابطه به ایسنا گفت: با وجود پیگیریهای انجام شده تاکنون نتیجه مناسبی از مذاکره با خیر برای آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان بهدست نیامده و هنوز وارد مرحله اجرایی نشده است.
وی با انتقاد از برخی توقعاتی که از نماینده شهرستان توسط مردم برای آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان مطرح میشود، گفت: متأسفانه عدهای از ناآگاهی مردم نسبت به نحوه توافق احداث این بیمارستان سوءاستفاده میکنند و با حاشیهسازی و پرهیز از بیان حقایق درخصوص انجام عملیات اجرایی این پروژه از نماینده شهرستان تقاضای پیگیری دارند.
رشد 20 درصدی بیماران بستری شده در بیمارستان شهید دکتر چمران ساوه
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی از رشد 20 درصدی بیماران بستری شده در بیمارستان شهید دکتر چمران ساوه طی سه ماهه نخست امسال خبر داد.
بابک عدلی در جریان بازدید از بیمارستان شهید دکتر چمران ساوه به همراه نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: بیمارستان ساوه یکی از بیمارستانهای سرآمد استان است که در طول یک سال گذشته 11 پزشک متخصص به مجموعه این بیمارستان اضافه شده و ارائه خدمات درمانی با کیفیت مناسبی به مراجعین ارائه شده است.
وی تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان طی سه ماهه نخست سال جاری تعداد بیماران بستری شده 20.76 درصد، اعمال جراحی 13.45 درصد و تعداد مراجعین سرپایی 22 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به عملکرد بیمارستانهای اراک و شازند، تحولات چشمگیر و رشد خدمات در این بیمارستانها را یادآور شد و اضافه کرد: در بیمارستان امام خمینی(ره) اراک در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در تعداد بیماران بستری 33 درصد، ضریب اشغال تخت 17 درصد، در اعمال جراحی 48.73 درصد، تعداد زایمان 13 درصد، مراجعین سرپایی پزشکان 14 درصد و در بخش امآرآی 63.33 درصد رشد را شاهد بودیم.
به گفته وی در بیمارستان شازند نیز تغییر سرپرست و تزریق نیروی تخصصی مناسب، رشد 81.80درصدی در بخشهای بستری، 20.65 درصدی ضریب اشغال تخت، 229.55 درصدی در اعمال جراحی و 153 درصدی در بخش زایمان را رقم زده است.
عدلی گفت: با توجه به تورم و فشار اقتصادی در کشور، تقویت بخش درمان مستقیم سازمان در اولویت برنامههای اجرایی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان قرار گرفته است.
--------------------------
پایان