بهرهبرداری از بیمارستان 120 تختخوابی قشم در دهه فجر
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم از بهرهبرداری از بیمارستان 120 تختخوابی قشم در دهه فجر خبر داد.
شهریار مشیری در نخستین اقدام پس از آغاز مسئولیت جدید خود به عنوان رئیس هیئتمدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم به طور سرزده از روند فعالیت پروژه بیمارستان پیامبر اعظم (ص) بازدید کرد.
وی در سخنانی کوتاه گفت: امیدوارم با بهرهبرداری از بیمارستان 121 تختخوابی پیامبر اعظم (ص) قشم، شاهد کاهش چشمگیر مشکلات درمانی در بخشهای مختلف با به کارگیری پزشکان متخصص و فوق تخصص در این بیمارستان باشیم.
مشیری با اشاره به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی این بیمارستان، افزود: سازمان منطقه آزاد قشم با ساخت و تجهیز این بیمارستان گام مهمی در مسیر سلامت مردم و انبوه میهمانان و مسافرانی که به این جزیره سفر میکنند برداشته است.
وی تصریح کرد: تمامی تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان به جز دستگاه سیتی اسکن و ام آر آی با اعتباری بالغ بر 160 میلیارد ریال خریداری شده و انتظار میرود این پروژه حوزه سلامت در دهه مبارک فجر به بهرهبرداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان نیز در این دیدار، بر آمادگی این دانشگاه جهت خرید یک دستگاه سیتی اسکن و همچنین تامین کادر پزشکی و پیراپزشکی بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم تاکید کرد.
محمد شکاری بهرهبرداری از این بیمارستان را برای توسعه این منطقه بسیار حائز اهمیت دانست و از تلاش سازمان منطقه آزاد قشم در زمینه خدمات بهداشت و درمان در بزرگترین جزیره خلیج فارس تقدیر کرد.
دو بیمارستان در شهرهای جاسک و بندرلنگه ساخته می شود
فرمانده نیروی دریایی سپاه از آغاز ساخت دو بیمارستان در شهرهای جاسک و بندرلنگه خبر داد.
طی مراسمی با حضور دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه، چندین طرح توسعه خدمات درمانی این نیرو افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. این طرح ها در بیمارستان صاحب الزمان(عج) این نیرو در بندرعباس افتتاح و بهره برداری از آنها آغاز شد.
از جمله بخش هایی که در این مراسم با حضور دریادار فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه افتتاح شد، درمانگاه تخصصی چشم با تجهیزات و امکانات جدید، درمانگاه بخش طب فیزیکی و دی کلینیک و بخش شنوایی سنجی بود.
بیمارستان صاحب الزمان(عج) از جمله مراکز بهداشتی و درمانی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با بهره گیری از کادری مجرب و دلسوز همه روزه پذیرای اقشار مختلف مردم از جمله اقشار محروم و مستضعف جامعه است و هر روز به طور متوسط بیش از 2000 نفر از اقشار مختلف مردم به ویژه اقشار محروم نیز ویزیت و مورد مداوا قرار می گیرند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در جریان این مراسم از آغاز عملیات احداث دو بیمارستان در شهرهای جاسک و بندرلنگه خبر داد که این مراکز علاوه بر تحت پوشش قرار دادن رزمندگان نیروی دریایی سپاه و خانواده های آنان در این مناطق، پذیرای سایر اقشار مردم از جمله اقشار محروم و مستضعف خواهد بود.
سردار موسوی فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه نیز که در جریان این مراسم حضور داشت از اعزام تیم های بهداری این نیرو در طی سال به مناطق محروم و درمان رایگان بیماران در این مناطق خبر داد.
وی از برنامه بزرگ خدمات درمانی نیرو در استقرار بیمارستان صحرایی خبر داد که اولین آن در منطقه بشاگرد احداث شد و طی آن علاوه بر ارائه خدمات درمانی رایگان، اعمال جراحی و کلیه مراحل درمانی و همچنین اقلامی همچون انواع دارو نیز رایگان در اختیار بیماران در مناطق محروم قرار می گیرد.
به گفته سردار موسوی، مقدمات برپایی بیمارستان صحرایی دیگری نیز فراهم شده است که به زودی با به نتیجه رسیدن اولویت سنجی مکانی، مجموعه تیم و کادر پزشکی و امکانات پیش بینی شده نیروی دریایی سپاه برای خدمات رسانی به مناطق محروم اعزام می شوند.
بهرهبرداری از مرکز تصویرنگاری میناب تا پایان سال
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان گفت: افتتاح این بخش سبب ارتقاء سلامت نوزادان در شهرستان میناب میشود و این گام مهمی در توسعهی بخشهای تخصصی در این شهرستان است.
دکتر «محمد شکاری» افزود: پیشرفت تجهیزات پزشکی سبب افزایش قدرت تشخیص و مساعد شدن مراحل درمانی میشود، با توجه به نقش خدمات تشخیصی درمانی در ارتقای بهرهوری خدمات سلامت باید دسترسی مردم به این خدمات با برنامهریزی باشد که مردم بتوانند خدماتی چون ام. آر.ای و سی.تی.اسکن را آسان دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: «ام. آر.ای» فقط در مرکز استان مشکلاتی چون طی کردن مسافت و رنج بیماران را دو چندان میکند از اینرو ساخت مرکز ام.آر.ای شهرستان میناب با محوریت شرق استان هرمزگان میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات درمانی باشد.
این مقام مسوول یادآور شد: تلاش دانشگاه بر این است تا این مرکز با امکانات پیشرفته تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
بخش مراقبتهای ویژهی نوزادان بیمارستان میناب به بهرهبرداری رسید
در آستانهی عید سعید قربان بخش مراقبتهای ویژهی نوزادان بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان میناب با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار شهرستان میناب و جمعی از مسوولان به بهرهبرداری رسید.
این بخش با 20 تخت ویژهی کودکان و نوزادان با هزینهی تجهیزات بالغ بر 7 میلیارد ریال راهاندازی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان در اینباره گفت: این بخش نقش مهمی در ارتقاء شاخص سلامت کودکان و نوزادان در شرق هرمزگان دارد.
دکتر شکاری در بخشی از این گفتوگو با اشاره به اینکه بخشهای ویژهی NICU با تجهیزات پیشرفته و با پرسنل آموزش دیده، مطلوبترین شرایط را برای مراقبت نوزادان فراهم میکند، اظهار کرد: از مهمترین سیاستهای تبیین شده در بیمارستان میناب ارائهی خدمات با کیفیت هر چه مطلوبتر به نوزادان است.
وی یادآور شد: با استقرار 20 تخت مراقبتهای ویژهی نوزادان در شهرستان میناب تحول بزرگی در ارتقاء شاخص سلامت کودکان و نوزادان انجام میشود.
پیشرفت فیزیکی 95% درساخت بیمارستان بستک
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ساخت بیمارستان بستک 95 درصد پیشرفت داشته است.
محمد شکاری در حاشیه بازدید از بیمارستان شهرستان بستک ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان از کیفیت ساخت آن ابراز امیدواری کرد و گفت: با توجه به پیشرفت 95 درصدی بیمارستان در صورت تکمیل کامل آن طی 3 یا 4 ماه آینده دانشگاه علوم پزشکی آمادگی افتتاح آن را دارد.
شکاری عنوان کرد: بیمارستان بستک توسط سازمان راه و شهرسازی در حال ساخت است و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان بهره بردار آن است. وی افزود: این بیمارستان دارای 64 تخت می باشد و قرار است بعد از بهره برداری به عنوان یک بیمارستان مجهز به ارائه خدمات درمانی به مردم شریف بستک بپردازد.
وی گفت: به لحاظ کمی و کیفی وضعیت بهداشت و درمان غرب استان قابل مقایسه با سایر شهرستان های استان نیست و شاخص های بهداشتی و درمانی در این شهرستان رشد خوبی داشته است. شکاری افزود: توازن توزیع نیروی انسانی و خدمات بهداشتی و درمانی در همه مناطق محروم استان بصورت یکسان بوده و هر زمان که در هر نقطه از روستاهای استان نیاز به خانه بهداشت باشد دانشگاه این آمادگی را دارد که در خصوص ساخت و تجهیز آن اقدام کند. وی از راه اندازی سی تی اسکن شهرستان بندرلنگه خبر داد و افزود : ساخت ساختمان ام آر آی شهرستان بندرلنگه به پایان رسیده و بعد از تجهیز آن به بهره برداری خواهد رسید.
دکتر محمد طاهر بنازدل مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک در این جلسه گفت: شبکه های بهداشت و درمان در کشور از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و به همین منظور در سالهای اخیر تحول بزرگی در رشد شاخص های بهداشتی و درمانی در شهرستان بستک صورت گرفته است و ارتقاء شاخص های بهداشتی در شهرستان بستک چشمگیر است.
دکتر بنازدل افزود: در حوزه بهداشتی کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران باردار با پوشش 99 و 6 دهم درصدی مراقبت مادران با پوشش 97 و 5 دهم درصدی همچنین با زایمان ایمن 99 ممیز 95 درصدی توانستیم در بین 2 یا 3 بیمارستان برتر شهرستانهای بندرعباس باشیم. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک تاکید کرد: در بیمارستان بستک بخش های جدیدی اضافه شده است و نیازمند چارت جدید و تامین نیروی انسانی جدید می باشیم.
وی عنوان کرد: 95 درصد از مراکز درمانی شهرستان بستک داری پزشک هستند و از از مسولان بخش بهداشت و درمان استان خواست درخصوص اخذ مجوز جهت بکارگیری پزشک اورژانس و راه اندازی مراکز شبانه روزی درمانی در بستک اقدام کنند. بنازدل تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک دارای 500 نفر پرسنل با 39 خانه بهداشت 17 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و یک بیمارستان در حال ارائه خدمت می باشد
---------------------
پایان