50 مطلب آخر
سیاستها : بیمارستان بانه، تمرین الگوی برد-برد برای کاهش تصدی گری دولتی

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: در حال حاضر 43 هزار تخت بیمارستانی در کشور در دست احداث است که با توجه به اینکه دولت با کمبود اعتبار و منابع مالی مواجه است، اگر شاهکار کنیم از این تعداد تنها می توانیم حداکثر پنج هزار تخت را به اتمام برسانیم...........

حریرچی یادآور شد: هدف ما در بحث واگذاری بیمارستان ها به بخش دولتی تنها ساخت بیمارستان و سودآوری نیست چرا که ما به عنوان دولت وظیفه داریم که به مردم خدمات دهیم و نیازهای درمانی و بهداشتی آنان را برآورده سازیم.........

تمایل داریم برای تسریع در احداث بیمارستان 96 تختخوابی بانه  آن را به بخش خصوصی یا خیرین علاقمند واگذار کنیم........

در این بحث باید برد سه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم مورد توجه قرار گیرد که سرمایه گذار کار خود را انجام دهد، دولت نظارت کند و مردم نیز خدمات مورد نیاز را دریافت کنند...........

حریرچی با بیان اینکه سرمایه گذاران و یا خیرین می توانند در ساخت بیمارستان و یا مدیریت آن مشارکت داشته باشند، افزود: بیمارستان بانه از ویژگی هایی چون همجواری با مرز عراق و امکان جذب بیماران و نیز یک فضای گسترده برای ایجاد مکان های دیگری برخوردار است که سرمایه گذاران را به سرمایه واقعی خود و سود معقول می رساند..........

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نگاه دولت را واگذاری کارهای تصدیگری و اجرایی به مردم دانست و ادامه داد: دولت وظیفه دارد تعدادی تخت بیمارستانی را برای مردم منطقه ایجاد کند و برای همین مورد ما به دنبال مدل هایی هستیم که بتوانیم از ظرفیت خیرین، تعاونی ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنیم.............

حریرچی با اشاره به اینکه دولت به دنبال امور حاکمیتی و نظارتی است و تمایل دارد امور را به بخش خصوصی واگذار کند، یادآور شد: ما به دنبال سیستم های خود اتکا در بحث بیمارستان ها هستیم به گونه ای که سرمایه گذار خود مدیریت بیمارستان های احداثی را به دست گیرد............

تحلیل ما

متن کامل

 

 

احداث بیمارستان نیازمند حمایت خیران است

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت بد اقتصادی، تورم و تحریم های موجود، گفت: احداث بیمارستان نیازمند حمایت خیرین و بخش خصوصی از دولت است.

ایرج حریرچی پنجشنبه شب در نشست با سرمایه گذاران بانه ای در خصوص تسريع در روند احداث بیمارستان بانه اظهار داشت: نیاز است با توجه به کمبود اعتبارات دولت برای اتمام پروژه بیمارستان بانه خیرین و بخش خصوصی دولت را کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت وظیفه تامین سلامت و ارایه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم را بر عهده دارد، افزود: تامین سلامت مردم اولویت وزارت بهداشت و درمان است و واگذاری بیمارستان ها به بخش خصوصی در راستای کوچک سازی دولت صورت می گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در حال حاضر 43 هزار تخت بیمارستانی در کشور در دست احداث است که با توجه به اینکه دولت با کمبود اعتبار و منابع مالی مواجه است، اگر شاهکار کنیم از این تعداد تنها می توانیم حداکثر پنج هزار تخت را به اتمام برسانیم.

حریرچی یادآور شد: هدف ما در بحث واگذاری بیمارستان ها به بخش دولتی تنها ساخت بیمارستان و سودآوری نیست چرا که ما به عنوان دولت وظیفه داریم که به مردم خدمات دهیم و نیازهای درمانی و بهداشتی آنان را برآورده سازیم.

وی به احداث بیمارستان 96 تختخوابی بانه اشاره کرد و بیان کرد: تمایل داریم برای تسریع در احداث این بیمارستان آن را به بخش خصوصی یا خیرین علاقمند واگذار کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در این بحث باید برد سه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم مورد توجه قرار گیرد که سرمایه گذار کار خود را انجام دهد، دولت نظارت کند و مردم نیز خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

حریرچی با بیان اینکه سرمایه گذاران و یا خیرین می توانند در ساخت بیمارستان و یا مدیریت آن مشارکت داشته باشند، افزود: با توجه به موقعیت مناسب شهرستان بانه که به عنوان شهرستانی مرزی مطرح است، بیمارستان بانه می تواند بیماران کشور عراق را نیز به راحتی پذیرش کند و سودآوری داشته باشد.

وی اظهار داشت: بیمارستان بانه از ویژگی هایی چون همجواری با مرز عراق و امکان جذب بیماران و نیز یک فضای گسترده برای ایجاد مکان های دیگری برخوردار است که سرمایه گذاران را به سرمایه واقعی خود و سود معقول می رساند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نگاه دولت را واگذاری کارهای تصدیگری و اجرایی به مردم دانست و ادامه داد: دولت وظیفه دارد تعدادی تخت بیمارستانی را برای مردم منطقه ایجاد کند و برای همین مورد ما به دنبال مدل هایی هستیم که بتوانیم از ظرفیت خیرین، تعاونی ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنیم.

حریرچی با اشاره به اینکه دولت به دنبال امور حاکمیتی و نظارتی است و تمایل دارد امور را به بخش خصوصی واگذار کند، یادآور شد: ما به دنبال سیستم های خود اتکا در بحث بیمارستان ها هستیم به گونه ای که سرمایه گذار خود مدیریت بیمارستان های احداثی را به دست گیرد.

گفتنی است بیمارستان 90 تختخوابی بانه در زمینی به مساحت 53 هزار مترمربع و با زیربنای هشت هزار و 600 متر مربع از سال 88 در حال احداث است و اکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و دارای بخش های مراقبت از بیمار، بستری، جراحی، داخلی، کودکان و زنان و زایمان، سی سی یو و آی سی یو است و از زمان آغاز پروژه تا کنون پنج میلیارد و 300 میلیون تومان برای آن هزینه شده و برای اتمام نیز 14 میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.

 

 

اختصاص30 ميليارد ريال اعتبار براي ساخت بيمارستان بانه

 

30میلیارد ریال اعتبار برای ساخت بیمارستان بانه در نظر گرفته شده و تلاش می‌شود که 150 میلیارد ریال دیگر هم از سایر منابع برای تزریق به پروژه اختصاص یابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از پروژه در حال ساخت بیمارستان بانه با اشاره به اینکه ساخت این بیمارستان 90 تختخوابی هم‌اکنون دارای پیشرفت45 درصدی است گفت خوشبختانه کار اسکلت‌بندی این پروژه به پایان رسیده است.
علیزاده با اشاره به اینکه این بیمارستان برای تأمین نیاز مردم این شهرستان احداث میشود گفت 4 اتاق جراحی ، بخش زنان و زایمان و بخش داخلی از جمله امکانات طراحی شده برای بیمارستان در حال ساخت بانه است.
معاون وزیر راه و شهرسازی هزینه ساخت بیمارستان بانه را تا این مرحله 150 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در یک سال اخیر به دلیل نبود اعتبارات کافی پروژه پیشرفت چندانی نداشته است.
وی افزود: در صورت مشارکت بخش خصوصی این طرح در تا پایان سال 93 افتتاح خواهد شد.
حریرچی معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در حاشیه بازدید از بیمارستان در حال احداث بانه گفت : هم‌اکنون 43 هزار تخت بیمارستانی در کشور در حال ساخت است.
نماینده مردم شهرستان‌های بانه و سقزدر مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه این بیمارستان درزمینی به مساحت 53 هزارمتر مربع ساخته خواهد شدگفت با توافقات ونشست‌هایی که با وزارت‌خانه‌های مربوطه شده تلاش می‌شود که این پروژه برای بازگشت سرمایه به مدت 30 تا 50 سال پس از افتتاح، در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.
وی با اشاره به جمعیت بیش از 120 هزار نفری بانه گفت: هم اکنون باید حداقل در بانه 150 تخت برای بیماران وجود داشته باشد ولی نه تنها این میزان تخت در بانه وجود ندارد بلکه بسیاری از امکانات درمانی هم درشهرستان‌های سقز و بانه با کمبود مواجه شده و بیماران برای مداوا مجبورند به مرکز استان مراجعه کنند .
بانه هم اکنون دارای یک بیمارستان 96 تختخوابی است که به‌ دلیل آمار بالای بیماران نمی‌تواند خدمات مناسبی به بیماران ارائه کند.

----------------------

پایان

منبع : مهر + واحد مرکزی خبر تاریخ : ۱۳۹۲/۹/۱ تعداد بازدیدکنندگان : 4969

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 6609
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 8679
بازدید امسال : 804162
بازدید کل : 37171235

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش