50 مطلب آخر
چند پروژه : اخبار پروژه های بیمارستانی شهر بیرجند + فردوس ، طبس

تحلیل ما

متن کامل

 

روند اجرایی بیمارستان یکصد تختخوابی فردوس تسریع می‎یابد


قائم مقام وزیر راه و شهرسازی به پیشرفت 75 درصدی پروژه بیمارستان یکصد تختخوابی فردوس اشاره و تصریح کرد: روند اجرایی بیمارستان فردوس به دلیل کمبود منابع مالی به کندی انجام می‎شد که در حال حاضر با پیگیری‎های صورت گرفته این روند تسریع می‎یابد.ساخت بیمارستان 100 تختخوابی فردوس با زیربنای 11 هزار و 600 مترمربع اشاره کرد و افزود: این پروژه نیز 73 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.وی میزان اعتبار هزینه شده برای ساخت این بیمارستان را 55 میلیارد ریال دانست

فرماندار فردوس گفت: بیمارستان شهید چمران فردوس با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان در حال احداث است. فرماندار فردوس افزود: در سال‌های اخیر بیش‌ از 3 میلیارد تومان تجهیزات برای بیمارستان فردوس خریداری شده است. رجبی‌مقدم تصریح کرد: در حال حاضر این بیمارستان دارای 14 بخش تخصصی و 45 زیر بخش بوده که آماده خدمت‌رسانی به مردم منطقه است. وی از احداث بیمارستان جدید در این شهرستان خبر داد و افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان احداث می‌شود.

 

تکمیل مرکز رادیوتراپی بیرجند  

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی گفت: تکمیل مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی نیازمند 44 میلیارد ریال اعتبار است. محمود حسینی، ‌گفت: زیربنای این مرکز 5 هزار و 400 مترمربع است. وی با بیان اینکه مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی از 6 بخش تشکیل شده است، افزود: بخش تشخیص و درمان رادیوتراپی، اداری و مالی، درمانی تزریق شیمی درمانی، فضای ارتباطی بخش‌ها و کلنیک، درمانی بستری 20 تختخوابی شیمی درمانی و بخش سلول درمانی از جمله بخش‌های این مرکز است. مدیرعامل مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی از پیشرفت 65 درصدی این مرکز خبر داد و گفت: مبلغ هزینه کرد مجمع خبرین سلامت استان برای این مرکز تاکنون بیش از 19 میلیارد و 968 میلیون ریال بوده است. وی ادامه داد: تاکنون 22 میلیارد و 67 میلیون و 117 هزار و 912 ریال کمک نقدی و بیش از یک میلیارد و 237 میلیون ریال کمک غیر نقدی به این مجمع شده است. حسینی اعتبار مورد نیاز برای ادامه پروژه را 35 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: همچنین مبلغ 90 میلیارد ریال اعتبار برای خرید تجهیزات مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی استان نیاز است. مدیر عامل مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی گفت : 2 میلیارد تومان از اعتبار ساخت این مرکز از محل کمک های مردمی و 500 میلیون تومان آن نیز از طرف سازمان هلال احمر هزینه شده است. حسینی افزود : برای احداث مرکز 4 میلیارد تومان دیگر مورد نیاز است که در صورت تامین اعتبار در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید. حدود 700 نفر از کارکنان سازمانهای دولتی استان بطور متوسط ماهیانه بیش از 7 هزار تومان از حقوق خود را برای احداث این مرکز هزینه می کنند. کار احداث مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی خراسان جنوبی از سال 91 در زمینی به مساحت 15 هزار متر و با زیربنای چهار هزار و 700 متر مربع در استان آغاز شده است. خراسان جنوبی بیش از 4 هزار بیمار سرطانی دارد که با احداث این مرکز مشکلات آنان رفع می شود.  

.   

بیمارستان جامع درمان بیماریهای خاص خراسان جنوبی 95 درصد پیشرفت دارد

این بیمارستان بزرگترین بیمارستان درمان بیماریهای خاص شرق کشور است که ساخت آن از سال 89 در بیرجند آغاز شد.مسئول انجمن بیماریهای خاص خراسان جنوبی ، زیر بنای این بیمارستان را 2 هزار و 880 مترمربع اعلام کرد و گفت : این بیمارستان شامل بخشهای همودیالیز ، تالاسمی ، هموفیلی ، سرطان و شیمی درمانی ، MS و درمانگاه فوق تخصصی بیماران خاص است . دهقان با بیان اینکه 70 درصد هزینه های ساخت این مرکز از محل کمکهای مردمی و 30 درصد آن از منابع دولتی تأمین شده است افزود : تا کنون بیش از یک میلیارد و 500 میلیون تومان از محل کمکهای خیران و یک میلیارد و 50 میلیون تومان از محل استانداری و دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی برای ساخت این بیمارستان هزینه شده است . وی گفت : ساخت این مرکز به پایان رسیده و تجهیزات آن نیز خریداری شده که در حال نصب است و بزودی به بهره برداری می رسد .بیمارستان جامع درمان بیماریهای خاص خراسان جنوبی در بلوار شهید بهشتی بیرجند ساخته شده است . خراسان جنوبی بیش از 40 هزار بیمار خاص دارد .

              

بیمارستان 200 تختخوابی امام رضا (ع) بیرجند

بیمارستان 200 تختخوابی امام رضا (ع) بیرجند از جمله شاخص ترین طرح های مهر ماندگار در خراسان جنوبی است.  بیمارستان 200 تختخوابی امام رضا(ع) بیرجند اکنون با حدود 75 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است. برای ساخت آن تاکنون 22 میلیارد تومان هزینه شده و 30 میلیارد تومان دیگر برای تکمیل و 30 میلیارد تومان برای تجهیز آن نیاز است.  عملیات ساخت این بیمارستان از سال 86 در زمینی به مساحت 24 هزار مترمربع و زیربنای 29 هزار متر مربع آغاز شد و این بیمارستان جایگزین بیمارستان امام رضا(ع) فعلی بیرجند می شود.  راه اندازی این بیمارستان تحولی عظیم در رفع کمبودهای بخش درمان و ارایه خدمت به بیماران در گستره این استان ایجاد می کند.

 

 بیمارستانهای 24 تختوابی شهرستانهای سربیشه، درمیان و سرایان  

امسال 3 بیمارستان 32 تختخوابی در سربیشه، درمیان و سرایان با زیربنای 10 هزار و 95 مترمربع و اعتبار 123 هزار میلیون ریال افتتاح شده است. بیمارستان شهرستان‌های سربیشه، درمیان و سرایان یک روز پس از افتتاح تعطیل شد، بیمارستان تکمیل و تجهیز است و مشکل این بیمارستان کمبود نیروی انسانی است، زیرا اعتباری برای تامین نیروی انسانی تعریف نشده بود، اما اورژانس به بیمارستان منتقل شده بود.دوم مردادماه 92 نمایندگان استان خراسان جنوبی نسبت به افتتاح سه بیمارستان "سربیشه"،"سرایان" و"درمیان" که توسط معاون اول رئیس جمهور در تاریخ 31 تیرماه افتتاح شده بود، به علت عدم اختصاص اعتبار لازم به رئیس جمهور تذکر دادند. ساخت این بیمارستانها از سال 86 آغاز شده و در سال گذشته به اتام رسیده است،  متراژ هر بیمارستان با فضاهای جنبی آن سه هزار و 365 متر مربع است. بخش های داخلی، زنان، جراحی و کودکان در بیمارستانهای 24 تختوابی شهرستانهای سربیشه، درمیان و سرایان پیش بینی شده است.

 

بیمارستان‌های خراسان جنوبی مجهز به سیستم بی‌خطرسازی زباله

مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی گفت: تمام بیمارستان‌های خراسان جنوبی به سیستم خطرسازی زباله مجهز هستند.حمید صالحی  اظهار داشت: تمام بیمارستان‌های خراسان جنوبی به سیستم خطرسازی زباله مجهز هستند.وی ادامه داد: خراسان جنوبی نخستین استانی است که بیمارستان‌های دولتی و خصوصی آن به سیستم بی‌خطرسازی زباله مجهز شده است.مدیر کل محیط زیست خراسان جنوبی افزود: زباله‌های بیمارستان‌ها باید یا در خارج از شهر سوزانده شود یا در دستگاه اتوکلاو زباله‌های عفونی را بی‌خطر و تبدیل به زباله شهری کرد. صالحی گفت: تبدیل زباله به زباله شهری و بی‌خطرسازی آن به لحاظ علمی درست است و شهرداری بعد از بی‌خطرسازی می‌تواند آن را دفع کند. این مسئول با بیان اینکه بی‌خطرسازی زباله در بیمارستان‌های خراسان جنوبی انجام می‌شود، تصریح کرد: برای درمانگاه‌ها در روستاها هم هماهنگی به عمل آمده تا زباله‌های خود را به نزدیکترین اتوکلاو موجود بفرستند. مدیر کل محیط زیست خراسان جنوبی اذعان داشت: مطب‌های پزشکی باید با دستگاه اتوکلاو زباله‌های خود را بی‌خطر و بعد به شهرداری تحویل دهند. وی با توصیه به پزشکان برای پایدار کردن سلامتی جامعه خاطر نشان کرد: در صورتی که بی‌خطرسازی زباله را پزشکان انجام ندهند بر اساس قوانین مدیریت پسماند برخورد قانونی می‌شود. 

 

پیشرفت 95 درصدی بیمارستان 100 تختخوابی طبس

بیمارستان طبس در زمینی به مساحت هشت هکتار و زیربنای حدود ۱۱ هزار مترمربع در شش طبقه از بهمن ۱۳۸۷ آغاز شده و اکنون با صرف هزینه ۱۸۸ میلیارد ریالی پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی دارد.. پروژه ساخت بیمارستان 100 تختخوابی طبس در صورت تامین اعتبار مورد نیاز کمتر از 2 ماه دیگر به اتمام می رسد .با توجه به اینکه بیش از 30 سال از زمان احداث بیمارستان فعلی شهر طبس می‌گذرد، ساختمان این بیمارستان فرسوده بوده و تا حدودی دارای مشکلاتی است و علاوه بر این به دلیل نداشتن برخی بخش‌ها، بیماران به مراکز درمانی مجهزتر در مراکز استان‌های همجوار ارجاع می‌شوند.به همین دلیل پروژه احداث ساختمان بیمارستان 100 تختخوابی طبس در دور نخست سفرهای دولت به تصویب رسید و احداث آن در زمینی به مساحت 8.7 هکتار و زیربنای حدود 11 هزار مترمربع در شش طبقه از بهمن 1387 آغاز شد که تاکنون با صرف هزینه 188 میلیارد ریال، 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.قائم مقام وزیر در استان زیربنای این بیمارستان را 11 هزار و 473 مترمربع اعلام و اضافه کرد: تاکنون برای ساخت آن 136 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است . علاوه بر این اعتباراتی برای تجهیز این بیمارستان نیز اختصاص یافته است که گرچه اعتبارات تخصیصی کافی نیست، اما به محض تکمیل ساختمان، برای تجهیز نیز اقدام می‌شود.طبقه زیرزمین این بیمارستان شامل نمازخانه، رخت‌شوی‌خانه، آشپزخانه، انبارها و موتورخانه، طبقه همکف شامل آزمایشگاه، درمانگاه، اورژانس، رادیولوژی، فیزیوتراپی و داروخانه، طبقه نخست شامل اتاق‌های زایمان، اتاق‌های عمل، سی‌سی‌یو، و آی‌سی‌یو، طبقه دوم شامل بستری جراحی، طبقه سوم شامل رستوران، اتاق‌های حوزه ریاست و بستری داخلی و طبقه چهارم شامل بستری کودکان و بستری زنان و زایمان است.ساختمان‌های جانبی این بیمارستان نیز شامل نگهبانی کشیک، پست برق، اتاق دیزل ژنراتور، منبع آب زیرزمینی و اتاق پمپاژ است.   با تکمیل و بهره‌برداری از این بیمارستان، بخش قابل توجهی از مشکلات درمان مردم شهرستان طبس برطرف خواهد شد.وزارت مسکن و شهرسازی به‌ عنوان کارفرما، شرکت ساختمانی و تأسیساتی آثار طوس به‌ عنوان پیمانکار و مهندسین مشاور نوی به‌ عنوان مشاور پروژه احداث بیمارستان 100 تختخوابی طبس هستند.


----------------------------------- 

پایان

منبع : ایرنا + شاسا + مهر + فارس تاریخ : ۱۳۹۲/۹/۱۹ تعداد بازدیدکنندگان : 3913

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4430
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6500
بازدید امسال : 801983
بازدید کل : 37169056

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش