50 مطلب آخر
پروژه غیرفعال : افتتاح نمایشی بیمارستان 100تختخوابی آیت اله حجت کوه کمری مرند

محمدحسن طریقت‌منفرد وزیر بهداشت دولت دهم  طی سفر احمدی‌نژاد در اردیبهشت سال 1392 در بازدیدی که از بیمارستان جدید 100 تختخوابی مرند داشت به علت تجهیز نشدن این بیمارستان به امکانات پزشکی از افتتاح آن پس از هفت سال خودداری کرد . البته  بعد از آن هر 15 روز یکبار وعده افتتاح آن داده شد تا اینکه پنجم مرداد امسال با حضور معاون اول رئیس‌جمهور وقت از بیمارستان مرند پس از هفت سال افتتاح شد اما روز بعد درهای آن به روی مردم بسته و پس از آن تا به امروز این بیمارستان به دلیل نبود تجهیزات بیمارستانی تعطیل و به روی مردم بسته است.............

در افتتاح نمایشی  این بیمارستان توسط رحیمی معاون اول دولت دهم  ،  وزیر راه و شهر سازی - دكتر خدادوست معاون طب سنتي وزير بهداشت ، بیگی استاندارآذربایجان شرقی- دکتر حسن نژادنماینده مردم مرند و جلفا، منادی عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم تبریز آذر شهر و اسکو، اشرف نیا معاون عمرانی استاندار ، فرماندار مرند و جمعی از مسئولین استانی و شهرستان نیز حضور داشتند..........

تحلیل ما

متن کامل

  

بیمارستان مرند در بند وعده‌ها

 

بیمارستان 100 تخت‌خوابی مرند که از دهه فجر سال گذشته مسئولان قول افتتاح آن را می‌دادند سرانجام در پنجم مرداد امسال با حضور معاون اول رئیس جمهور وقت افتتاح اما از روز بعد درهای این بیمارستان به روی مردم بسته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مرند، نماینده مردم در مرند که یکی از مسئولانی بود که از سال گذشته همواره پیگیر حل مشکلات این بیمارستان بود بازدیدی از آخرین وضعیت این بیمارستان داشت.

 

 

مسئولان شهرستان برای حل مشکل بیمارستان جدید مرند جدی هستند

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس گفت: مسئولان شهرستان برای حل مشکل بیمارستان جدید مرند جدی هستند.

محمد حسن‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از بیمارستان جدید مرند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مرند با اشاره به اینکه بیمارستان رازی مرند با قدمت بیش از 60 سال قادر به پاسخگویی به نیازهای بهداشتی و درمانی برای دومین شهر پرجمعیت استان نیست، افزود: با توجه به افزایش جمعیت و روی آوردن بیماران از سایر شهرستان‌های همجوار و جمهوری نخجوان کمبود، امکانات از یک طرف و نبود کادر پزشکی کافی از طرف دیگر دست در دست هم داده و مشکلات بهداشتی شهروندان را افزون‌تر کرده است.

وی گفت: این امر باعث شده تا شهروندان به اجبار برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی خود به مرکز استان مراجعه کنند و این هم از نظر اقتصادی و اجتماعی موجب رنجش و سرگردانی بیماران در مراکز بهداشتی و درمانی را فراهم می‌کند.

حسن‌نژاد در ادامه اظهار کرد: امروز در این بازدید که البته بیشتر به قصد درد و دل و عرض ادب به شهروندانی که در بیمارستان بستری هستند، بودند و در این بین از نزدیک با نحوه ارائه خدمات به شهروندان آشنا شده و مطلع شدیم که بیشتر شکایات از ارائه خدمات و برخورد پرسنل بوده ولی در حال حاضر آنچه که شبکه بهداشت درمان مرند را اذیت می‌کند بحث پزشک متخصص و پرسنل است که با تعداد کم موجود قادر به پاسخگویی به نیاز شهروندان نیست.

وی گفت: کمبود پزشک متاسفانه در طول چند سال جایگزین نشده و با پیگیری‌هایی که انجام شده در آینده این مشکل رفع شده و شاهد ارائه خدمات بیشتر به شهروندان خواهیم بود.

عضو کمسیون اقتصادی مجلس در ادامه با بیان اینکه سلامت لازمه توسعه پایدار در جامعه بوده و نقش مهمی دارد، اظهار کرد: تمام مسئولان شهرستان برای حل مشکل بیمارستان جدید تلاش می‌کنند.

حسن‌نژاد افزود: تاکنون برای حل این مشکل با تشکیل جلسات متعدد بین مسئولان وزارت راه و شهرسازی و بهداشت و درمان در استان و شهرستان تلاش داشتم تا مشکل ساختمان حل شده و مرداد ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور دولت دهم افتتاح کنیم ولی به علت کمبود اعتبار و نیازهای موجود موفق نشدیم.

وی گفت: رفع نیاز بیمارستان و اتوماسیون اداری به 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که اخیراً 500 میلیون تومان آن با پیگیری انجام شده، تامین شده و در حال حاضر نیز یک و نیم میلیارد تومان دیگر برای تکمیل و راه‌اندازی کامل بیمارستان جدید اعتبار نیاز است.

حسن‌ن‍ژاد افزود: با توجه به اینکه در طول این دو سال بیش از 93 میلیارد تومان برای تکمیل این بیمارستان جذب شده، برای تجهیز و تکمیل تا امروز بیش از 22 میلیارد تومان هزینه شده که تجهیزات بیمارستان جدید در شمال‌غرب کشور نمونه است.

نماینده مردم مرند و جلفا در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس که بالاخره این بیمارستان چه زمانی بیمار پذیرش خواهد کرد، اظهار کرد: با مسئولان شبکه بهداشت و درمان مرند هماهنگی‌های لازم به عمل آمده تا زمینه پذیرش بیمار در دهه فجر در بیمارستان جدید مرند فراهم شود و با انتقال بخش‌هایی از بیمارستان قدیم که در حال حاضر 60 تخت مازاد بر نیاز در آن وجود دارد به همراه جذب پزشک متخصص، از مشکلات درمانی و بهداشتی شهروندان کاسته شود.

 

 

*قول جدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز این بار در دولت تدبیر و امید

محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز صبح امروز در سفر به مرند و بازدید از بیمارستان جدید این شهرستان که سریال اتمام آن تا امروز پایانی نداشته از افتتاح و پذیرش بیمار در این مرکز تا پایان امسال خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای تامین نیازهای بهداشتی مردم باید زیرساخت‌های اولیه مهیا باشد، گفت: این امر کمک خواهد کرد تا بسترهای لازم برای پذیرش بیمار و ارائه خدمات بهداشتی برای مراجعه‌کنندگان به نحو شایسته انجام گیرد.

صومی با بیان اینکه باید تمهیداتی اندیشید تا برای سلامت و تامین بهداشت مردم منطقه مشکلی به وجود نیاید، تاکید کرد: برای تکمیل نواقص ساختمان بیمارستان مرند هیچ‌گونه مشکلی نیست اما برای تجهیز و نصب دستگاه‌های لازم، 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از این مبلغ 500 میلیون تومان با پیگیری نماینده مرند و جلفا در مجلس تامین شده و سعی خواهیم کرد تا آخر سال‌جاری این بیمارستان کلاً تکمیل شده و به اهالی شریف شهرستان مرند ارائه شود تا شهرهای اطراف نیز از خدمات آن بهره گیرند.

وی در خصوص تامین نیروی انسانی و کادر درمانی برای بیمارستان جدید مرند نیز اظهار کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی، اعتبارات دولتی برای این امر اختصاص داده نمی‌شود ولی سعی ما بر این است که کادر بیمارستان قدیم مرند را که فرسود بوده و نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای بهداشتی و درمانی اهالی باشد به بیمارستان جدید انتقال دهیم و در ادامه با تجهیز کامل آن را تا پایان سال راه‌اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص میزان اعتبارات هزینه شده برای احداث و تجهیز این بیمارستان گفت: تاکنون بیش از 22 میلیارد تومان هزینه شده و با انتقال بخشی از قسمت‌های بیمارستان قدیم به بیمارستان جدید، مشکل تامین پزشک متخصص و کادر درمانی و خدماتی حل خواهد شد، با این وجود هنوز نیازمند یک و نیم میلیارد تومان هستیم تا این بیمارستان مورد بهره‌برداری کامل قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در این زمینه نیازمند پیگیری‌های لازم از وزارتخانه و سایر منابع هستیم و بر همین اساس به طور جدی مسئولان استانی و شهرستان تمام سعی و تلاش خود را به کار گرفتند تا تمام نواقص بیمارستان جدید رفع شده و تا آخر امسال بیمار پذیرش شود.

 

 

*مردم در رؤیای افتتاح بیمارستان جدید مرند

در ادامه این بازدید، معاونان دانشگاه علوم پزشکی با فرماندار ویژه مرند جلسه‌ای تشکیل دادند که در این جلسه بهنام رضوانی معاون استاندار و فرماندار ویژه مرند اظهار کرد: این خواسته به حق مردم شریف مرند است که از بیمارستانی تازه تاسیس با امکانات مناسب برخوردار باشند.

وی افزود: شهرستان مرند با داشتن بیش از 250 هزار نفر جمعیت دومین شهر پرجمعیت استان است که با این تعداد ساکن تنها یک بیمارستان با قدمت 60 ساله دارد و بی‌تردید نمی‌تواند نیازهای بهداشتی و درمانی اهالی و سایر شهرهای همجوار را تامین کند.

رضوانی تصریح کرد: این امر باعث شده که اهالی مجبور شوند به مرکز استان مراجعه کنند و این خود مشکلات عدیده‌ای از نظر اقتصادی و اجتماعی برای آنها به همراه داشته است.

فرماندار ویژه مرند در ادامه با تاکید بر حل سریع مشکلات درمانی، رفع مشکل پانسیون مخصوص پزشکان و آماده‌سازی تقاطع هم‌سطح ورودی بیمارستان جدید را خواستار شد.

وی در ادامه افزود: باید به صورت دقیق کارشناسی شود تا بتوانیم با اولویت‌بندی، کمبودهای بیمارستان را به طور کامل حل کنیم.

رضوانی گفت: سعی خواهیم کرد این آخرین قولی باشد که مردم از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان برای تکمیل بیمارستان، پذیرش بیمار و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی می‌شوند.

امید است این بازدید و قول و قرارها آخرین قسمت از سریال افتتاح و پذیرش بیمار در این بیمارستان باشد تا رؤیای اهالی مرند این بار رنگ واقعیت گرفته و قول رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز و پیگیری‌های نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس همچنین تلاش مسئولان شبکه بهداشت و درمان مرند تا آخر امسال عملی شود.

شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعیت به علت قرار گرفتن در جاده ترانزیت اروپا و آسیا و تردد روزانه بیش از 15 هزار مسافر خارجی و داخلی تنها بیمارستان قدیمی و 60 ساله مرند با امکانات کم قادر به پاسخگویی اهالی شهرستان و شهرهای همجوار و حتی از جمهوری نخجوان نیست و این امر برای شهروندان مشکلاتی را ایجاد کرده است.

مردم شهرستان مرند برای تامین سلامتی و درمان خود و خانواده‌شان مسافت 70 کیلومتری را تا مرکز استان طی می‌کنند.

آیا این‌بار هم وعده مسئولان مبنی بر افتتاح بیمارستان جدید مرند تا پایان امسال وعده سر خرمن خواهد بود و یا امسال ستاره‌ای درخشان نورانی و خواب و رؤیاهای اهالی تعبیر خواهد شد.

مردم رؤیای افتتاح این بیمارستان را کم کم به سریال‌های جذاب ولی غمگین کتاب‌ها و رسانه‌های سمعی و بصری را آرزو می‌کنند.

لازم به یادآوری است، محمدحسن طریقت‌منفرد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی سفر احمدی‌نژاد در اردیبهشت سال 1392 در بازدیدی که از بیمارستان جدید 100 تختخوابی مرند داشت به علت تجهیز نشدن این بیمارستان به امکانات پزشکی از افتتاح آن پس از هفت سال خودداری کرد که بعد از آن هر 15 روز یکبار وعده افتتاح آن داده شد تا اینکه پنجم مرداد امسال با حضور معاون اول رئیس‌جمهور وقت از بیمارستان مرند پس از هفت سال افتتاح شد اما روز بعد درهای آن به روی مردم بسته و پس از آن تا به امروز این بیمارستان به دلیل نبود تجهیزات بیمارستانی تعطیل و به روی مردم بسته است.

 

--------------------------

 

گفتنی است که این بیمارستان از محل اعتبارات عمرانی قانون بودجه کل کشور و توسط سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی ساخته شده است که داری بخشهای مراقب های ویژه – خدمات اورژانسی -اتاق عمل – اتاق زایمان – در مانگاه تخصصی – فیزیو تراپی و خدمات پشتیبانی است

مساحت این بیمارستان ۳۸۰۰۰هکتار و زیر بنای آن ۹۵۴۱ متر مربع و دارای ۳ طبقه است مبلغ ۱۴ میلیارد تومان برای احداث و مبلغ ۶ میلیارد تومان برای تجهیز این بیمارستان هزینه شده است و در کل مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به این بیمارستان اختصاص داده شده است.

 

-------------------------

پایان

منبع : فارس + وب دا تاریخ : ۱۳۹۲/۱۰/۱۰ تعداد بازدیدکنندگان : 4693

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4459
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6529
بازدید امسال : 802012
بازدید کل : 37169085

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش