طرح ساخت بیمارستان جدید پوست متوقف شده است
رییس بیمارستان رازی (بیمارستان مرجع پوست) با بیان اینکه تمام فضاهای فیزیکی این بیمارستان 80 ساله فرسوده است، گفت: طرح ساخت بیمارستان جدید پوست متوقف شده و نیاز به کمک خیران دارد.
دکتر «نفیسه اسماعیلی» با بیان اینکه بیمارستان رازی تک بیمارستان تخصصی پوست در سطح کشور است، افزود: حدود هفت سال پیش، از سوی مجمع خیرین سلامت کمک هایی برای ساخت بیمارستان جدید انجام شد و برای ساخت بیمارستان جدید رازی اقداماتی از جمله تهیه نقشه و اسکلت فلزی شش طبقه با پیشرفت فیزیکی حدود 20 درصد صورت گرفت.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی تصریح کرد، به علت برخی مشکلات مدیریتی و تداخل کاری بین مهندسین مجمع خیرین سلامت و دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کار نیمه کاره رها و حضور خیرین در ساخت بیمارستان جدید غیر فعال شد بنابراین با توجه به مشکلات بودجه عمرانی دانشگاه که مبلغی هم برای این بیمارستان در نظر گرفته نشده، عملیات ساخت بطور کامل متوقف شد.
رییس بیمارستان رازی، اطلاع رسانی را عامل مهمی برای جذب کمک های خیرین عنوان کرد و گفت: از طریق کمک های مالی و معنوی خیرین می توانیم خدمات درمانی مطلوب به بیماران ارائه دهیم زیرا افراد داری انگیزه معنوی در کشور کم نداریم که باید با شناسایی این عزیزان در جهت کمک به بیماران نیازمند گام برداریم و تنگناهای بیمارستان را مرتفع کنیم.
اسماعیلی ادامه داد: ضریب اشتغال بستری بیماران پوستی معمولا بیش از یک ماه است که برای رفاه آنان با کمک خیرین برنامه های متنوعی را باید در نظر بگیریم، نیازها را شناسایی و بررسی کنیم و از ظرفیت و تجربه خیرین و در نهایت راهکارهای پیش رو بهره لازم را ببریم. به به گفته وی، همیشه لازم نیست که خیرین کمک های مادی انجام دهند بلکه برخی اوقات لازم است از کمک این عزیزان در زمینه های دیگر استفاده کنیم تیم پشتیبانی قوی می تواند کمک های خیرین را هدایت و راهکارهای اجرایی را عملیاتی کند.
اسماعیلی افزود: با همکاری خیرین توانستیم یکی از دغدغه های بیمارستان که راه اندازی واحد خدمات ویژه به بیماران پوست بود را به سرانجام برسانیم زیرا بیمارستان جنرال (عمومی) نیستیم و اگر بیماران بد حال نیاز به بخش مراقبت هیا ویژه «آی سی یو» داشته باشند را باید با بیمارستان های دیگر هماهنگ کنیم و بعد ارجاع دهیم که در این فرصت نیاز به خدمات ویژه دارند.
رییس بیمارستان رازی گفت: با کمک خیرین و با هزینه ای بالغ بر هفتاد میلیون تومان این واحد را بهره برداری کردیم که اگر بیماری نیاز به خدمات بیشتر داشت در این واحد بستری شود، البته راه اندازی این واحد فکر اساتید را راحت کرد که خدمات ویژه و بهتری را به بیماران نیازمند می توانند ارائه دهند.
------------------------------
پایان