50 مطلب آخر
خبرصنفی : 7 خبر از برنامه توسعه تختهای بیمارستانی در استان اردبیل

تحلیل ما

متن کامل

 

 

افزایش تخت‌های‌ بیمارستانی اردبیل تا 2 هزار تخت

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: تا پایان سال 94 قرار است 2 هزار تخت بیمارستانی به تعداد تخت‌های موجود در استان اردبیل اضافه شود.  فرهاد پورفرضی  در جریان بازدید از طرح‌های احداثی در حوزه بهداشت و درمان اظهار داشت: ما در حال بهسازی و نوسازی بیمارستان‌های فرسوده اردبیل و بهره‌برداری کامل از آنها هستیم به طوریکه طرح معوض بیمارستان‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفته و به نظر می‌رسد از این ظرفیت باید استفاده کرد. وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: عمر بیمارستان بوعلی کمتر از 50 سال است که جز بیمارستان‌های فرسوده محسوب نشده با وجود این ما تلاش می‌کنیم تا بهسازی و نوسازی این بیمارستان یکی از اولویت‌های جدی باشد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه به دلیل محدودیت فضاهای درمانی نمی‌توان بیمارستان‌های فرسوده را تا زمان احداث ساختمان‌های جدید تعطیل کرد، ادامه داد: ‌در حال حاضر لازم است از فضاهای بیمارستان‌های فرسوده استفاده شود.

 

پورفرضی با بیان اینکه در چشم‌انداز سال 94 احداث دو هزار تخت بیمارستانی برای استان در نظر گرفته شده است، بیان کرد: احداث بیمارستان 120 تختخوابی پارس‌آباد، ‌تکمیل بیمارستان تروما در اردبیل و احداث بیمارستان 32 تختخوابی کوثر و نمین جز اولویت‌های جدی است که امیدواریم در این زمینه اقدامات لازم انجام شود. وی به احداث بیمارستان‌های جدید در اکثر شهرها و ضرورت تکمیل بیمارستان 120 تختخوابی خلخال را بیان کرد و افزود: ما امیدواریم در دو شهرستان نیر و نمین نیز بیمارستان‌های متوسط با کمتر از 100 تخت راه‌اندازی شود تا امکان ارائه خدمات به هموطنان فراهم آید. پورفرضی با یادآوری اینکه فعالیت چهار بیمارستان در مرکز استان با کاربری آموزشی و درمانی و شش بیمارستان در شهرستان‌ها با کاربری درمانی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد:‌ ما امیدواریم پروژه‌های در دست اقدام تا اوایل سال آینده تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد.

 

به گفته وی ‌تکمیل بیمارستان تروما در اردبیل  جز اولویت‌های جدی است که امیدواریم در این زمینه اقدامات لازم انجام شود. شایان ذکراست که بیمارستان سوانح و سوختگی اردبیل تروما  قراربود با فروش سهم وزارت راه و شهرسازی از ساختمان پزشکان اردبیل و کسب یک میلیارد تومان در‌آمد پروژه تروما اردبیل تکمیل شده و تا دهه فجر تحویل مردم شود.

 

 

طرح احداث بیمارستان 500 تختخوابی در اردبیل : رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل احداث بیمارستان 500 تختخوابی را از اولویت‌های پیگیری‌های خود عنوان کرد. افضلی‌فرد یادآور شد: کمبود حدود یک هزار و 700 تخت بیمارستانی، افزایش مراجعان به مراکز دولتی به دلیل عدم توان پرداخت مالی توسط بیماران، همجواری با کشور جمهوری آذربایجان و توسعه گردشگری سلامت، ضرورت تاسیس این بیمارستان را تشدید می‌کند. نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین گفته است:   به دلیل عدم معرفی پزشک فوق‌تخصص در برخی رشته‌ها و نیز اتمام تعهدات قانونی پزشکان، در حال حاضر در رشته‌های فوق‌تخصص جراحی اطفال، عروق و شبکیه فاقد پزشک هستیم.  در رشته‌های تخصصی رادیولوژی، جراحی چشم و جراحی مغز و اعصاب در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه کمبود پزشک وجود دارد. افضلی‌فرد تصریح کرد: برای حل مشکلات یاد شده و جلو‌گیری از مراجعه و یا اعزام بیماران استان اردبیل به استان‌های دیگر از جمله خواسته‌های ما از وزیر بهداشت تقویت مراکز تخصصی و فوق‌تخصصی و رشته‌های مرتبط است. وی ایجاد رشته‌های دستیاری جراحی عمومی، روان پزشکی، قلب و پزشک خانواده به منظور توسعه و گسترش رشته‌های تحصیلی و ارتقای شاخص‌های کمی و کیفی را از جمله اقدامات در این حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برشمرد.

 

 

 

طرح احداث بیمارستان 200 تختخوابی خیریه : عضو هیئت امنای مجمع خیرین اردبیلی‌ها گفت: تلاش می‌کنیم تا با کمک و مساعدت مجمع خیرین اردبیلی‌ها بیمارستان 200 تختخوابی در اردبیل احداث کرده و راه‌اندازی کنیم. عبدالله فتح‌اللهی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: با کمک جمعی از بزرگان و ریش سفیدان اردبیلی مقیم در تهران گرد هم آمدیم تا مجمعی را تأسیس کنیم که اهداف خیرخواهانه و خداپسندانه‌ای را پیگیری کند که در این رابطه از نفوذ اجتماعی برخی از افراد و گروه‌ها استفاده کرده و در مسیر برطرف کردن محرومیت‌ها گام‌های جدی و اساسی را برداشتیم. عضو هیئت امنای مجمع خیرین اردبیلی‌ها یادآور شد: ‌قرار است با کمک مجمع و بهره‌گیری از ظرفیت پزشکان و افراد متخصص اردبیلی فعال در پایتخت بیمارستان 200 تختخوابی را احداث کنیم تا مردم استان از این مجموعه بهداشتی بهره ببرند.وی گفت:‌ در اساسنامه ما قید شده که اگر این مجمع به هر دلیلی منحل شد امکانات و دارایی‌های آن زیر نظر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اداره شود که امیدواریم این مجموعه بتواند به حرکت‌های خود به صورت مثبت و سازنده ادامه دهد.

 

 

بیمارستان دکتر فاطمی اردبیل  هم‌اینک 80 تخت فعال دارد . این بیمارستان می‌تواند به موزه حوزه بهداشت و درمان تبدیل شود، دستگاه‌های ذیربط میبایست اجازه دهند تا اجرایی شدن بیمارستان معوض از ظرفیت بیمارستان فاطمی در حوزه بهداشت و درمان و بستری شدن بیماران استفاده شود. فضای بیمارستان فاطمی اردبیل با قدمت و سابقه طولانی متناسب با وضعیت بیماران اصلاح و ارتقا می‌یابد.  تاریخی بودن ساختمان بیمارستان دکتر فاطمی اردبیل مانع بازسازی و بهسازی آن نمی‌شود. با رعایت ضوابط و آیین‌نامه‌های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میتوان ساختمان فعلی را با ضریب استحکام بالایی بهسازی کرد. در حال حاضر این مجموعه هم مزایا و هم معایبی دارد : واقع شدن در مرکز شهر که دسترسی بیماران را به آن آسان ساخته از جمله مزیت‌ها و پرترافیک بودن این منطقه از جمله عیوب موجود است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه  بیمارستان امام در اردبیل در حال افزایش تعداد ظرفیت خود به 500 تخت است، گفته است:  برای احداث ساختمان جدید بیمارستان فاطمی مشکل جایابی داشتیم که این مهم مرتفع شده و ساختمان جدید با 200 تختخواب تا سه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

 

 

 درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان نمین :  این ساختمان بعد از کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی آن در مدت زمان 18 ماه تکمیل و تجهیز شده و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.  برای احداث این درمانگاه بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است .  این درمانگاه شامل بخش دندان‌پزشکی، اطفال، رادیولوژی، داروخانه مستقل، کلینیک تخصصی 24 ساعته و آزمایشگاه است. این درمانگاه در یک فضایی به مساحت پنج هزار متر مربع احداث می‌شود و مجهز به جدیدترین امکانات است.  بیش از یک سوم جمعیت استان اردبیل زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی به شکل مستقیم و غیرمستقیم قرار دارند.

 

 

درمانگاه شبانه‌روزی خلخال :  این درمانگاه توسط بخش خصوصی و پزشکان شهرستان در خیابان شهید مظفر عزیزی با پیشرفت فیزیکی 80 درصد در زیربنایی به مساحت 2 هزار و 700 متر‌مربع در هفت طبقه در مرکز شهر خلخال در حال احداث است. این درمانگاه شبانه‌روزی شامل مجموعه‌هایی همچون داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، بخش جراحی‌های محدود، درمانگاه، سونوگرافی، فیزیوتراپی، پارکینگ و سایر امکانات و مطب‌های تخصصی می‌باشد. برای ساخت این مجموعه 30 میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل و بهره‌برداری آن 10 میلیارد ریال دیگر نیاز است.

  

------------------------------------

 

پایان

منبع : فارس + مهر + ایسنا تاریخ : ۱۳۹۲/۱۰/۱۵ تعداد بازدیدکنندگان : 3684

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5446
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7516
بازدید امسال : 802999
بازدید کل : 37170072

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش