بیمارستان 450 تختخوابی ارومیه : این پروژه در سال 89 کلنگ زنی شده که با گذشت 4 سال از کلنگ زنی این بیمارستان فقط از 25 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار شده است. علت راکد ماندن این بیمارستان نبود اعتبارات است، افزود: سال گذشته بودجه ای که برای این پروژه در نظر گرفته شده بود، تخصیص نیافت و باعث شد تا کار بیمارستان تا الان راکد بماند. برای پیشبرد ادامه پروژه به اعتباری بالغ بر 120 میلیار تومان نیاز است که تا کنون مبلغی در حدود 35 میلیار تومان برای این پروژه هزینه شده است. به علت بدهی به پیمانکار، اعتباری که برای سال جاری در نظر گرفته شده برای پرداخت بدهی به پیمکانکار منظور خواهد شد که این امر نیز باعث راکد ماندن پروژه خواهد شد. اعتبار سال آینده نیز سه میلیارد تومان است . دتنشگاه در صدد است برای ادامه کار با بخش خصوصی رایزنی نماید تا بعد از تخصیص بودجه مورد نظر این بیمارستان تا سه سال آینده به اتمام برسد.
طرح توسعه بیمارستان شهید دکتر قلی پور بوکان : در حال حاضر بیمارستان بوکان با کمبود تخت بستری مواجه بوده و جوابگوی نیاز بیماران نیست. طرح توسعه این بیمارستان از ۹۶ به ۲۰۰ تختخوابی که جزو مصوبات دور اول سفرهای استانی است و قرار بود در سال ۹۲ از طرف وزارت مسکن و شهرسازی تکمیل وتحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شود. این طرح در حال حاضر به دلیل نبود اعتبار ادامه پروژه راکد مانده تست . متاسفانه به دلیل کمبود تحت بستری در این بیمارستان مردم با مشکلات جدی مواجه بوده و امکانات موجود جوابگوی نیاز بیماران نیست. بخش اورژانس بیمارستان که در سال ۹۱ با استفاده از پنچ میلیارد ریال اعتبار از طرف دانشگاه علوم پزشکی استان توسعه پیدا کرد تا به بیماران اورژانسی به صورت بهینه و استاندارد ارائه خدمات کند نیز به دلیل انبوه بیماران بستری و جوابگو نبودن تخت های بخشها، عملا تبدیل به یک بخش بستری شده است. بیماران در بخش اورژانس بیمارستان به صورت موقتی بستری و از آنها مراقبتهای اولیه به عمل می آید و در نوبت بستری قرار می گیرند که این امر نیز موجب نارضایتی مردم می شود. طرح توسعه بیمارستان بوکان هم اکنون از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است. ۴۶ میلیارد ریال اعتبار جهت ادامه طرح توسعه بیمارستان بوکان در بودجه سال ۹۳ کل کشور برای تکمیل طرح توسعه بیمارستان بوکان از ۹۶ به ۲۰۰ تختخوابی پیش بینی شده است. با اختصاص این اعتبار که به نسبت شهرهای دارای طرح مشابه بی نظیر است، مجری طرح باید هر چه سریعتر پروژه را تکمیل و تحویل دهد.
بیمارستان 160 تختخوابی حضرت فاطمه(س) میاندوآب : این پروژه از سال 90 کلنگ زنی شده و تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است . پیمانکار قبلی به دلیل سستی و ناتوانی در انجام کارها باعث شده این پروژه تاکنون به اتمام نرسد و به حالت راکد بماند، برای ادامه پروژه با یک پیمانکار جدید قرداد بسته شده که بعد از واگذاری این طرح به پیمانکار جدید و تلخیص اعتبارات پیش بینی میشود که این پروژه در ظرف 8 ماه به بهرهبرداری برسد. این بیمارستان 160 تختخوابی است و بخشهای تخصصی کاملی دارد. تا کنون حدود 2 میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه شده و پیش بینی میشود برای اتمام این پروژه مبلغی بالغ بر7 میلیارد تومان اعتبار نیاز باشد.
بیمارستان عباسی میاندوآب : با توجه به نیازهای ساختمانی و تاسیساتی بیمارستان عباسی میاندوآب، میبایستی تعمیرات اساسی در اتاق عمل، ساختمان امور مالی، ساختمان بایگانی و قسمت رختشویخانه بیمارستان عباسی میاندوآب انجام شود. احداث چهار دستگاه پانسیون پزشک، مهد کودک، درمانگاه تخصصی، نگهبانی اورژانس، نمازخانه و سالن انتظار از جمله این نیازها هستند. گسترش آزمایشگاه و همچنین گسترش ساختمان سونوگرافی و CT-Scan بیمارستان عباسی میاندوآب ضرورت دارد. از طرفی در حال حاضر دستگاه سونوگرافی پیشرفته، تست ورزش و آندوسکوپ هر کدام به تعداد یک دستگاه از جمله نیازهای تجهیزاتی بیمارستان عباسی میاندوآب است. همچنین در این بیمارستان 100 تخت بیمار 3 شکن و 2 شکن، 10 دستگاه نوار قلب، دو دستگاه بیهوشی، دو تخت عمل، چهار ونتیلاتور، دو دستگاه همودیالیز، شش پالس اکسیمتر، دو مانیتورینگ علائم حیاتی، شش کوتر اتاق عمل، 20 پمپ سرم، 20 پمپ سرنگ و چهار میکروسکوپ پیشرفته آزمایشگاهی مورد نیاز است.
بیمارستان شهید مطهری ارومیه : با توجه به نیازهای ساختمانی و تاسیساتی بیمارستان شهید مطهری ارومیه، بخصوص در طبقه همکف ساختمان سفید نیاز به بازسازی اتاق عمل و ICU دارد. همچنین با توجه به لزوم تعمیرات رختشویخانه در بخش مرکزی بیمارستان ، تعویض دستگاهها در این بخش ضروری است. لولهکشی گازهای طبی در بخشهای اورژانس، ICU، ساختمان سبز و کوثر بیمارستان شهید مطهری ارومیه ضرورت دارد. ایجاد سردخانه در واحد تغذیه، تعبیه آسانسور در ساختمان سبز، خرید و نصب دستگاه اکسیژن ساز در بخش مرکزی، عایقکاری موتورخانهها در ساختمانهای سفید، اداری و سبز و همچنین تعمیرات اساسی سردخانه در بخش مرکزی از سایر نیازهای ساختمانی و تاسیساتی بیمارستان شهید مطهری ارومیه است. منبع آب آتشنشانی باید در بخش مرکزی بیمارستان مطهری ارومیه نصب شود.
------------------------------
پایان