50 مطلب آخر
پروژه غیرفعال : بلاتکلیفی بلای جان هر دو بیمارستان دوقلوی نفتی گچساران

تحلیل ما

متن کامل

 

بلاتکلیفی بلای جان  بیمارستانهای دوقلوی نفتی گچساران

 

کمبود فضای درمانی در گچساران هیئت دولت نهم را برآن داشت تا در اولین سفر استانی خود به کهگیلویه وبویراحمد مصوبه احداث دوبیمارستان ۹۶ و ۶۴ تختخوابی را در این شهر به تصویب برساند. مصوبه ای که براساس آن شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب موظف به تامین اعتبار این دوبیمارستان در شهرستان نفتخیز گچساران شده بود. از این دو بیمارستان یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی مخصوص کارکنان صنعت نفت و یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی برای استفاده عموم مردم گچساران در نظر گرفته شده است. اسفندماه ۸۶ پس از ۱۱ ماه از سفر استانی هیئت دولت به استان کلنگ احداث این دوبیمارستان به زمین خورده است و طبق برآورد اولیه زمان پایان پروژه ۱۸ ماه بود.

 

527 بیمارستان 64 تختخوابی گچساران همچنان در کما

 

عملیات احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی نفت گچساران از اوایل سال ۸۷ در سه طبقه و پنج بخش اصلی شامل کلینیکهای تخصصی،‌ بخش های بستری،‌ اورژانس و آزمایشگاه، خدماتی و اداری آغاز شد واکنون پس از گذشت ۶ سال کارکنان نفت گچساران شاهد توقف این پروژه هستند. از وعده ۱۸ ماهه مسئولان، اکنون  بیش از شش سال  گذشته و کارکنان نفت گچساران همچنان شاهد توقف این پروژه هستند و ساختمان این بیمارستان روز به روزفرسایش بیشتری پیدامی کند. این پروژه پس از گذشت شش سال فقط ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. البته ایراداتی به طراحی این بیمارستان گرفته شده است . از جمله : یکی از مشکلات مهم این بیمارستان عدم پیش بینی نیاز چندساله بیمارستان و کمبود مکان برای قراردادن دستگاه های سونوگرافی،رادیولوژی، ماموگرافی و سی تی اسکن میباشد. عدم توجه به نیازهای جمعیتی و تخصصی برای تکریم ارباب رجوع ونبود فضای فیزیکی برای تفکیک بخش جراحی و بستری عمومی یکی دیگر از معضلات ساختمان بیمارستان ۶۴ تختخوابی است. انتقاد از کمبود فضای فیزیکی برای کلنیک های تخصصی بیمارستان ۶۴ تختخوابی نفت نیز مطرح است زیرا در حال حاضر بیش از ۱۸اتاق برای کلینیک های تخصصی فعلی وجود دارد. همچنین نبود زیر ساخت های لازم برای ایجاد مرکز آی تی بیمارستان ۶۴ تختخوابی نفت  از دیگر مشکلات این بیمارستان عنوان میشود. همچنین  احداث یک ساختمان ستادی برای بیمارستان ۶۴ تختخوابی یکی از نیازهای اصلی این بیمارستان است.

 

 

 پروژه بیمارستان 96 تختخوابی گچساران :  این پروژه با وجود اعتبارات کافی نیمه‌کاره و راکد مانده است. در بودجه سال 91 اینگونه قید شده بود که این بیمارستان 96 تختخوابی در بیمارستان قبلی این شهر ادغام و در محوطه شرکت نفت احداث شود ولی با بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسید که این کار عملا" بر سرعت پیشرفت کاری هر دو پروژه اثر منفی خواهد داشت. بر این اساس و با تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی و وزارت راه و شهرسازی تصمیم گرفته شد که بیمارستان 96 تختخوابی به صورت مستقل احداث شود تا بتواند مناطق بیشتری را زیرپوشش خدمات خود قرار دهد. بیمارستان 96 تختخوابی قبلی حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که امکان شروع این پروژه در دل پروژه قبلی نبود به همین علت احداث آن را در محوطه بیمارستان شرکت نفت از قانون بودجه حذف کردند . بیمارستان 96 تخت‌خوابی میدان نرگس گچساران در سال گذشته 800 میلیون تومان اعتبار داشت که با خرید برخی مصالح مورد نیاز این اعتبار جذب شد.بیمارستان جدید 96 تختخوابی واقع در میدان نرگس ورودی کوی کارکنان دولت گچساران  در زمینی به مساحت چهار هکتار با سه طبقه و یک زیر زمین احداث می‌شود.

روند ساخت بیمارستان 96 تختخوابی در منطقه پانصد دستگاه، جنب سایت دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در حال حاضر در دست تکمیل است.

 

 

  525 بیمارستان 64 تختخوابی گچساران همچنان در کما

 

ساختمان قدیمی بیمارستان بعثت گچساران براساس استانداردهای بیمارستانی ساخته نشده و فقط براساس رفع بخشی از نیازهای درمانی کارکنان نفت گچساران  در زمان جنگ تحمیلی وبا تغییر کاربری در تعدادی از منازل سازمانی شرکت نفت ، احداث شده بود. بعد از پایان جنگ تحمیلی و با همه تلاش های انجام شده در جهت افزایش فضای درمانی، اکنون ساختمان قدیمی این بیمارستان پاسخگوی همه نیاز های درمانی کارکنان نفت نخواهد بود. اگر چه فعلا بدلیل پائین بودن ضریب اشغال تخت های بیمارستان بعثت علیرغم کمبود فضای فیزیکی در این بیمارستان نیاز بیماران برطرف می شود.  وجود بیش از ۲۵ اتاق امور اداری در بیمارستان بعثت  یکی از دلایل ناکارامدی نیز میباشد .

-----------------------------

پایان

منبع : فارس + مهر تاریخ : ۱۳۹۲/۱۱/۴ تعداد بازدیدکنندگان : 4665

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1263
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 3333
بازدید امسال : 798816
بازدید کل : 37165889

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش