معضلی به نام بیمارستانهای فرسوده
بهرهبرداری از 43 هزار تخت بیمارستانی در انتظار تامین اعتبار
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به فرسودگی بیمارستانهای اصلی کشور به ویژه بیمارستانهای پایتخت، گفت: در صورت ادامه روند کنونی تخصیص اعتبار، بهرهبرداری از تختهای بیمارستانی در حال احداث 20 سال به طول میانجامد.
دکتر محمد حاجی آقاجانی با اشاره به فرسودگی فضاهای بیمارستانی گفت: در حال حاضر 43 هزار تخت بیمارستانی در کشور در حال احداث است که از آن هم میتوان به عنوان یک فرصت یاد کرد و هم تهدید.
وی افزود: احداث تختهای بیمارستانی از آن جهت یک فرصت است که امکان جایگزینی بیمارستانهای فرسوده را تا حدودی فراهم میکند اما از طرف دیگر از آنجا که منابع عمومی دولت برای احداث این بیمارستانها کافی نیست، به نوعی ممکن است تهدید محسوب شوند؛ چرا که در صورت ادامه روند تخصیص اعتبارات به صورت کنونی، بهرهبرداری از این 43 هزار تخت بیمارستانی 20 سال به طول میانجامد.
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: بنابراین بیتردید بهرهبرداری از تختهای بیمارستانی در دست احداث نیازمند تامین منابع کافی است.
وی همچنین ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از بیمارستانهای اصلی کشور به ویژه در پایتخت و مراکز استانها، بیمارستانهای فرسودای هستند که باید جایگزین شوند. این بیمارستانها در مقابل زلزله مقاوم نیستند.
معاون درمان وزیر بهداشت هزینههای مقاوم سازی بیمارستانها را یادآور شد و گفت: هرچند بخش زیادی از بیمارستانهای کشور فرسوده هستند، اما مقاوم سازی آنها در مقابل زلزله مقرون به صرفه نیست و نیازمند بیمارستانهای جایگزین هستند. به این منظور لازم است اعتبارات لازم تامین شود.
-----------------------
پایان