50 مطلب آخر
چند پروژه : وضعیت پروژه های فعال و راکد بیمارستانی در سطح استان لرستان

تحلیل ما

متن کامل

 

ميانگين سرانه تخت بيمارستاني لرستان نسبت به ميانگين كشوري پايين تر است . به طوری که میانگین تخت بستری درکشور یک و هفت دهم تخت به ازای هزار نفر جمعیت است  ولی این میانگین در لرستان کمتر از یک تخت به ازای هزار نفر جمعیت است.

هم اکنون هزار و 400 تخت فعال در بیـمارستان های دولتـی و 648  تـخت بیمارستانی در بیمارستان های خصوصی لرستان وجود دارد .  در شهرستان خرم‌آباد پنج بیمارستان دولتی و 4 بیمارستان خصوصی  به نام  بیمارستان‌های خصوصی شفا، ایران، توحید و بیمارستان شجاع  وجود دارد.

 همچنین در سالهای اخیر پروژه های بیمارستانی  شامل بيمارستان 64 تختخوابي الشتر  ، بيمارستان 96 تختخوابي مهرملایر  ، بيمارستان‌64 تختخوابي پلدختر ،  پایان یافته و نوساز تلقی میشوند.

 

....................................

 

بیمارستان 155 تختخوابي شهدای هفت تیر شهرستان دورود   ،   بیمارستان 160 تختخوابي كوهدشت  ،   طرح 16 ساله بیمارستان 96 تختخوابی الیگودرز  ،    بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد و  بیمارستان اعصاب و روان  و  بیمارستان 100 تخت‌خوابی اطفال خرم‌آباد   ،    ،  بخش سوختگی بیمارستان شهید چمران بروجرد   ،   مجموعه طرح‌های مهر ماندگار دانشگاه علوم پزشکی لرستان هستند که  بعنوان میراث نیمه کاره دولتهای قبلی  باقی مانده است.

 

............................................

 
 
 

بیمارستان 220 تختخوابی آیت الله بروجردی

بیمارستان 220 تختخوابی آیت الله بروجردی شهرستان بروجرد با 40 درصد پیشرفت فیزیکی سالهاست که نیمه کاره رها شده است، بیمارستانی که قرار بود به یاری مجموعه درمانی کهنه و قدیمی شهرستان بروجرد بیاید و مرهمی بر زخم بیماران رنجور این دیار باشد.

گفتنی است که شهرستان بروجرد با جمعیت حدود ۴۰۰ هزار نفر دارای دو بیمارستان دولتی چمران با قدمت ۵۰ ساله و امام خمینی(ره) با قدمتی بالای ۱۰۰ سال است. در مجموع در دو بیمارستان دولتی این شهرستان بین 300 تا 330 تخت فعال وجود دارد که این مقدار نمی تواند تامین کننده نیاز بیماران مراجعه کننده به این بیمارستانها باشد و بخش ها و اتاق های این بیمارستانها قابلیت اضافه کردن تخت و یا  قابلیت مجهز شدن به تجهیزات روز پزشکی را نیز ندارد .  همچنین کلنگ بیمارستان آیت اله العظمی بروجردی در سال ۸۶ به زمین زده شده و قرار بوده  این بیمارستان در پنج طبقه با ۱۰۰۰ متر زیربنا ساخته شود.
 
 
 
 
 

معضلات بیمارستان 64 تختخوابی  پلدختر

بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان پلدختر که در سن 25‌سالگی افتتاح شد  دارای مشکلات زیادی میباشد .  این مرکز در سال 1389 با حدود پنج هزار متر زیر بنا  راه‌اندازی شد . این مرکز درمانی بعد از گذشت سه سال از بهره‌برداری دارای مشکلات عدیده‌ای است. یکی از مشکلات این بیمارستان دفن غیر بهداشتی و غیر اصولی زباله‌های عفونی و رها کردن فاضلاب بیمارستان در محوطه ورودی است، در حالی که فقط سه سال از بهره‌برداری این بیمارستان نوساز می‌گذرد و سال گذشته دستگاه زباله سوز در این بیمارستان با صرف میلیون‌ها تومان راه‌اندازی شده است. دفن غیر بهداشتی و نامناسب زباله‌های عفونی بیمارستان پلدختر مردم را به شدت نگران کرده است. دفع نامناسب فاضلاب بیمارستان هم باعث نشست زمین و به وجود آمدن گودال بزرگی در قسمت ورودی اورژانس شده و خطر سقوط بیماران در این گودال را تهدید میکند. رها کردن فاضلاب در ضلع غربی بیمارستان و نزدیکی آن با اورژانس و وزش باد غربی به شرقی که معمولا در بیشتر زمان‌ها به این جهت است، باعث بوی تعفن در اورژانس می‌شود. شهرستان پلدختر با جمعیتی بالغ بر 80 هزار نفر دارای یک بیمارستان است .

 

 

 

سیمای درمان سازمان تامین اجتماعی استان لرستان

در حال حاضر 10 مرکز بیمارستانی و درمانی در استان لرستان در حال ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان است. بیمارستان 256 تختخوابی خرم‌آباد، 32 تختخوابی کوثر بروجرد، 32 تختخوابی نرگس زنان در شهرستان دورود و دو پلی کلینیک تخصصی و شبانه روزی در شهرستان خرم‌آباد و بروجرد، پنج درمانگاه عمومی در شهرستان‌های خرم‌آباد، کوهدشت، دورود، ازنا و الیگودرز از مجموعه مراکز درمانی مدیریت سازمان تامین اجتماعی در لرستان هستند . علاوه بر این مراکز که به صورت مستقیم به بیمه شدگان خدمات می‌دهند تعداد 750 مرکز بیمارستانی، درمانی و تشخیصی و مطب پزشک به صورت خرید خدمت به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی ارائه خدمات می‌دهند.هفت پروژه جدید با اعتبار مبالغ بر 15 میلیارد تومان نیز به تصویب رسیده است .  توسعه آزمایشگاه پلی کلینیک کمالوند و توسعه واحد پشتیبانی بیمارستان نرگس دورود و ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان کوثر بروجرد و سه درمانگاه در شهرستان‌های نورآباد، ازنا، پلدختر و ساخت ساختمان ستاد مدیریت و اسناد پزشکی استان این هفت پروژه  را شامل میشود . کار پروژه‌های توسعه آزمایشگاه پلی کلینیک و واحد پشتیبانی بیمارستان نرگس دورود و درمانگاه تخصصی بیمارستان کوثر بروجرد انجام گرفته و ساخت درمانگاه‌های ازنا و پلدختر با خرید زمینی مناسب و کاربری درمانی در مراحل شروع فعالیت اجرائی است.

-----------------------

پایان

  

منبع : تحریریه سایت بیمارستانسازی+فارس+ایرنا+ایسنا+وب دا تاریخ : ۱۳۹۲/۱۱/۲۷ تعداد بازدیدکنندگان : 4287

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3732
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5802
بازدید امسال : 801285
بازدید کل : 37168358

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش