50 مطلب آخر
چند پروژه : معرفی 4 پروژه بیمارستانی مربوط به تامین اجتماعی در خوزستان

تحلیل ما

متن کامل

 

 

 هم اکنون 52 بیمارستان در خوزستان به بیماران خدمات درمانی ارائه می دهند.  شهرستان اهواز به‌عنوان مرکز استان دارای 20 بیمارستان است که 16باب از آنها دولتی و بقیه خصوصی هستند .

 

البته جدای از مراکز درمانی  دولتی و غیر دولتی استان خوزستان ، سازمان تامین اجتماعی خود نیز دارای مراکز درمانی ملکی نیز میباشد . خوزستان استانی کارگری و قطب صنعتی و پتروشیمی کشور است بنابراین باید آمادگی  و بستر فیزیکی خدمتگزاری به مردم را در حوزه بهداشت و درمان داشته باشد.

 

به همین دلیل در حال حاضر شش بیمارستان ملکی، یک دی‌کلینیک ، شش مرکز شبانه‌روزی، هفت درمانگاه دو شیفت و 9 درمانگاه یک شیفت تامین اجتماعی از مراکز تحت پوشش تامین اجتماعی در سطح استان هستند. این ۶ بیمارستان ملکی تامین اجتماعی شامل  امیرکبیر اهواز، شهید مصطفی خمینی بهبهان، شهدای شوشتر، بیمارستان شفا مسجدسلیمان، امام موسی کاظم(ع) ماهشهر، و بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان میباشند

 

علاوه بر این ۶ بیمارستان ، تامین اجتماعی از طریق ۲۳ مرکز پلی‌کلینیک و درمانگاه نیز به صورت درمان مستقیم خدمات ارایه می‌دهد. در بخش درمان غیرمستقیم نیز دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی با بیش از ۲ هزار موسسه طرف قرارداد است. این موسسات طرف قرارداد شامل بیمارستان، مطب‌ها، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها است و ارایه خدمت به صورت خرید خدمت صورت می‌گیرد. کل بستری‌های سال 91 در حدود 50 هزار است عنوان کرد: از این بستری‌ها 22 هزار مورد جراحی، 8 هزار و 500 مورد سزارین، 8 هزار مورد زایمان طبیعی بوده است.

 

.............................

 

 

 بیمارستان 96تختخوابی ماهشهر : 

بیمارستان 96تختخوابی ماهشهرپس از 17سال از شروع عملیات اجرایی آن در خرداد ماه امسال به بهره برداری رسید .  این طرح با زیر بنای 16 هزار و 500 متر در 3 طبقه و با اعتبار پیش از 11 میلیارد و 500 میلیون تومان از اعتبارات تامین اجتماعی ساخته شده است .  برای تجهیز این بیمارستان نیز 10 میلیارد تومان هزینه شده است .

 این بیمارستان شامل بخشهای جراحی، زنان و زایمان، بخش اطفال، مراقبتهای ویژه، سی سی یو ، ای سی یو، ان ای سی یو وکلینکهای تخصصی است .  البته اخیرا گزارشات از عجله در افتتاح این بیمارستان وجود دارد . این بیمارستان که از همان روز افتتاح مشخص بود قرار نیست به این راحتی‌ها بیمارستان شود همچنان فقط در حد اورژانس و پزشک عمومی فعالیت دارد .

البته بخش اورژانس این بیمارستان 24 ساعته بوده و بخش کلینیک پزشک عمومی این بیمارستان از هشت صبح تا هشت شب فعال است اما خدمات محدود به بیماران ارائه می‌شود و در واقع ناتمام و نیمه‌کاره رها شده است .

ماهشهر با 230‌هزار نفر جمعیت، دارای 2 باب بیمارستان خصوصی نیزهست . یکی از این بیمارستان‌ها 50 تختخوابی است و دیگری بیمارستان پتروشیمی است که در 30‌کیلومتری ماهشهر قرار دارد.

 

 

 

 

بیمارستان 160تختخوابی آبادان :

عملیات اجرایی بیمارستان 160تختخوابی آبادان با 15درصد پیشرفت فیزیکی به سرعت در حال اجراست.  دیوارکشی  این پروژه در حال انجام است . پروژه در مرحله تحکیم بستر قرار دارد؛ با توجه به باتلاقی بودن زمین، تحکیم بستر در درجه اول لازم و ضروری است. در پروژه بیمارستان آبادان با اتمام مرحله شمع‌کوبی و تحکیم بستر، عملیات اصلی ساخت آغاز می‌شود؛ عملیات تحکیم بستر و شمع‌کوبی تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد و متعاقب آن عملیات احداث شروع می‌شود. 

اين بيمارستان  160 تختخوابي  جايگزين بيمارستان قديمي 17 شهريور كنوني آبادان خواهد شد .  

بيمارستان 160 تختخوابي تأمين اجتماعي در زميني به مساحت 35 هزار متر مربع و زيربناي 14 هزار و 756 متر مربع در سه طبقه احداث مي شود

 

 


بیمارستان 96 تختخوابی دزفول :

عملیات اجرایی بیمارستان دزفول نیز که دیوارکشی آن انجام شده در اوایل سال آینده شروع می شود  . احداث  بیمارستان 96 تختخوابی دزفول در دستور کاراست و موضوع قرار داد آن وارد مناقصه شده است و انتظار است تا از ابتدای سال آینده احداث آن آغاز شود.

 

 

 

بیمارستان 96 تختخوابی امیر کبیر : 

احداث بیمارستان 96 تختخوابی امیر کبیر اهواز از سال 1388 آغاز ودر سال 90 متوقف شد . . این بیمارستان در مساحتی به وسعت 5235 مترمربع ، زیر بنای 9975 مترمربع در 4طبقه به علاوه یک طبقه تأسیسات احداث می شود. 

 ساخت بیمارستان 96تختخوابی امیر کبیر اهواز سال 1393 و ظرف 18 ماه آینده تکمیل خواهد شد . در گذشته هفت میلیارد و 800 میلیون تومان در بیمارستان امیر کبیر هزینه شد اما این پروژه با 73 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف گردید و هم‌اکنون با یک پیمانکار جدید ادامه پروژه پیگیری شده است.  قرارداد با پیمانکار جدید 9 میلیارد و 800 میلیون تومان است .ضمنا از نظر اعتباری هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد. اعتبارات این پروژه کاملا تامین شده است.

انشالله  زمانی که بیمارستان امیرکبیر وارد مدار گردد از ازدحام بیمارستان امیرالمومنین(ع) کاسته می‌شود.


-----------------------------------

 پایان 

منبع : تحریریه سایت بیمارستانسازی+ایرنا+فارس+ایسنا تاریخ : ۱۳۹۲/۱۲/۵ تعداد بازدیدکنندگان : 4506

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4924
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6994
بازدید امسال : 802477
بازدید کل : 37169550

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش