50 مطلب آخر
تجهیزات پزشکی : چند خبر کوتاه از تجهیزات پزشکی

هشدار نسبت به قاچاق تجهیزات پزشکی و نمونه های بدلی آنها که از پاکستان وارد کشور می شوند............

در بسته حمایتی‌ای که دولت در حوزه تجهیزات پزشکی ارائه می‌کند، حمایت از 50 کالای پزشکی در زمینه‌های تصویربرداری،‌ پروتز دندان، دست و صورت، لیزر، ارتوپدی و ... پیش بینی شده است..........

 در حوزه تجهیزات پزشکی باید مرجعی تعیین شود تا دیگر در کنار برگزاری کنگره‌های پزشکی، نمایشگاه تجهیزات برپا نشود، چرا که تعدد نمایشگاه‌ها،‌ افزایش هزینه را به دنبال دارد...........

 در بخش کالاهای مصرفی و عمومی بیش از 60 درصد نیاز کشور را برطرف می‌کنیم، اما در حوزه کالاهای تخصصی ضعیف هستیم و در بحث هتلینگ به خودکفایی رسیده‌ایم. در اقلام نیمه‌مصرفی مانند ارتوپدی هم به دلیل نیاز بالا، نمی‌توانیم اعلام خودکفایی کنیم............

تحلیل ما

متن کامل

 

قاچاق تجهیزات پزشکی قلابی به کشور

 

رییس اتحادیه بازرگانی تجهیزات پزشکی نسبت به قاچاق تجهیزات پزشکی و نمونه های بدلی آنها که از پاکستان وارد می شوند هشدار داد.

 

معظمی که در نشست خبری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث سخن می‌گفت، موثرترین راه برای کنترل قاچاق تجهیزات پزشکی را کنترل محل‌های مصرف این تجهیزات عنوان و خاطرنشان کرد: در مراکز درمانی باید از خرید کالای قاچاق جلوگیری شود و این اقدامی است که از سوی سازمان بازرسی، مبارزه با کالای قاچاق ارز، دانشگاه‌های علوم پزشکی و اداره‌کل تجهیزات پزشکی مرتب انجام شده و بازار را تحت کنترل دارند.

 

وی با بیان اینکه آمار دقیقی از آمار تجهیزات پزشکی وجود ندارد، گفت: با کنترل‌های انجام ‌شده، افزایش چندانی در بحث قاچاق نداشته‌ایم و در حالی که مرزهای کشور وسیع بوده و همسایگان زیادی داریم و کالاهای پزشکی هم کوچک و کم‌حجم هستند، نسبت به سایر کشورها، میزان قاچاق در حد قابل‌قبول است.

 

 

 

مجید روحی، دبیر انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، دندان پزشکی و آزمایشگاهی هم گفت: تولید این تجهیزات در کشور بعد از انقلاب رشد خوبی داشته، انتقال تکنولوژی و دانش‌بنیان شدن شرکت‌ها باعث شده تا بیش از 70 درصد نیاز کشور را پوشش دهیم.

 

وی با اشاره به وجود 400 شرکت تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی، گفت: در بسته حمایتی‌ای که دولت در حوزه تجهیزات پزشکی ارائه می‌کند، حمایت از 50 کالای پزشکی در زمینه‌های تصویربرداری،‌ پروتز دندان، دست و صورت، لیزر، ارتوپدی و ... پیش بینی شده است.

 

روحی در عین حال با بیان این که قاچاق تجهیزات پزشکی با اخلال در آمارها مانع از برآورد صحیح میزان نیاز کشور شده است، گفت: NGO ها می‌توانند دقیق‌تر وارد شوند تا نیازهای کشور را به وزارت بهداشت منتقل کنند.

 

دبیر انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: تمام شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده،‌ حامی برداشتن تحریم‌ها هستند و اگر تحریم‌ها برداشته شود، دیگر مشکلی برای تولید نخواهیم داشت.

 

روحی افزود:‌ در حوزه تجهیزات پزشکی باید مرجعی تعیین شود تا دیگر در کنار برگزاری کنگره‌های پزشکی، نمایشگاه تجهیزات برپا نشود، چرا که تعدد نمایشگاه‌ها،‌ افزایش هزینه را به دنبال دارد.

 

 

 

 

رونمایی از تازه ترین تجهیزات پزشکی ساخت داخل در نمایشگاه ایران هلث

 

رییس ستاد تجهیزات پزشکی نمایشگاه ایران هلث، گفت: در نمایشگاه امسال به طور ویژه به بخش گردشگری سلامت پرداخته و همچنین از تازه ترین تجهیزات پزشکی ساخت داخل رونمایی خواهد شد.

 

 مهندس قاسم آبخضر که در نشست خبری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه به روال هر سال از 25 تا 28 اردیبهشت برگزار می‌شود و در آن 550 شرکت داخلی و خارجی دستاوردهای خود را در زمینه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارو، گردشگری و الکترونیک سلامت ارائه می‌کنند.

 

وی با اشاره به حضور 13 کشور در این نمایشگاه گفت: فضای نمایشگاه ایران هلث نسبت به سال گذشته 45 درصد افزایش یافته و در کنار این نمایشگاه 14 سمینار و کنگره مهندسی پزشکی با حمایت سازمان نظام پزشکی برگزار می‌شود.

 

آبخضر همچنین از رونمایی از 15 کالای پزشکی در این نمایشگاه خبر داد و گفت: در روز اختتامیه، وزیر بهداشت حضور خواهد داشت و بسته حمایتی از تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی را اعلام خواهد کرد.

 

رییس ستاد تجهیزات پزشکی ایران هلث، ادامه داد: در بخش کالاهای مصرفی و عمومی بیش از 60 درصد نیاز کشور را برطرف می‌کنیم، اما در حوزه کالاهای تخصصی ضعیف هستیم و در بحث هتلینگ به خودکفایی رسیده‌ایم. در اقلام نیمه‌مصرفی مانند ارتوپدی هم به دلیل نیاز بالا، نمی‌توانیم اعلام خودکفایی کنیم.

 

آبخضر با اشاره به 85 قلم کالای صادراتی در حوزه تجهیزات پزشکی گفت: صادرات تجهیزات پزشکی 10 میلیون دلار بوده اما تخمین ما این است که بیش از 20 میلیون دلار این کالاها را در سال‌های قبل داشته‌ایم.

 

وی با تأکید بر اینکه صنعت سلامت از لحاظ اهمیت با صنعت دفاعی کشور برابری می‌کند، گفت:‌ اگر مسوولان به دنبال تحول در نظام سلامت هستند باید از راه تجهیزات پزشکی و حمایت از تولیدکنندگان اقدام کنند، چرا که اقتصاد دارو و تجهیزات، دومین اقتصاد دنیاست.

 

وی با اشاره به اولویت حوزه سلامت به بخش گردشگری، گفت: باید از فرصتهای موجود استفاده کنیم چرا که هم‌ اکنون بیماران زیادی از منطقه و کشورهای آسیایی و آفریقایی تمایل دارند که به ایران بیایند و در حوزه سرطان‌ها، نازایی، ارتوپدی و چشم اعزام بیمار به داخل را داریم، اما در بخش قلب شایعتر از سایر حوزه‌هاست.

-----------------------

پایان

منبع : ایسنا تاریخ : ۱۳۹۳/۲/۲۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4523

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5014
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7084
بازدید امسال : 802567
بازدید کل : 37169640

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش