بیمارستان 540 تختخوابی کوثر سنندج : کلنگ بیمارستان 540 تختخوابی کوثر سنندج در فروردین 1387توسط وزیر بهداشت به زمین زده شد. بیمارستان فوق تخصصی کوثر سنندج در زمینی به مساحت 60 هزار و 900 متر مربع و در 10 طبقه به وسیله جدیدترین شیوه های معماری و بالای 50 هزار متر مربع زیربنا ساخته خواهد شد......... اسكلت فلزي پروژه بيمارستان 540 تختخوابي كوثر سنندج را با زيربناي حدود 48000 متر مربع، از طريق مهندسين مشاور همگون طراحی و اجرا شده است ............. همچنین برای تسطیح و آماده کردن زمین لازم ساخت بیمارستان کوثر سنندج بیش از 90 هزار متر مکعب خاک برداری صورت گرفته و اعتبار پیش بینی شده برای ساختمان آن 620 میلیارد ریال بوده است ............. بیمارستان کوثر سنندج هم اکنون در مرحله نمای بیرونی و تاسیسات داخل و نازک کاری بوده و دارای75درصد پیشرفت فیزیکی است و در صورت اختصاص اعتبارات مورد نیاز تا 3 سال آینده این مرکز آموزشی، بهداشتی و درمانی به بهره برداری می رسد ...........
با ساخت این بیمارستان، برای 2000 نفر اشتغال ایجاد میشود............ کل سازه فلزی این ساختمان با پوشش عایق و ضد حریق، پایه گچی مقاوم در برابر آتش سوزی ساخته شده و تاکنون برای این بیمارستان 65 میلیارد تومان هزینه شده است.....بیمارستان کوثر با 540 تخت نیاز بخش عظیمی از استان را در سطح تخصص و فوق تخصص تامین خواهد کرد.
بیمارستان 160 تختخوابی سقز : شهرستان سقز به عنوان دومین شهر استان کردستان از لحاظ جمعیت و وسعت نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتری در حوزه بهداشت و سلامت است.....در حال حاضر تنها دو بیمارستان تامین اجتماعی و امام خمینی (ره) در شهرستان سقز به مردم این شهرستان خدمات پزشکی را ارائه می دهند که در بسیاری موارد جوابگوی نیازهای مردم نیست و ضروری هر چه سریعتر بیمارستان 160 تختخوابی این شهرستان به اتمام برسد........ همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به راکد ماندن پروژه ساخت درمانگاه بزرگ سقز، از خیرین سلامت کردستان خواست با حمایتهای مادی و خداپسندانه در این امر مساعدت داشته باشند....... یکی از دلایل راکد ماندن درمانگاه شهر سقز نیز فعال نبودن مجمع خیرین سلامت در این شهرستان است، کما اینکه اخیرا در شهرستان قروه نیز مجمع خیرین سلامت فعال شده و با همکاری این مجمع درمانگاهی در 800 متر مربع از سوی خیرین این شهر در حال ساخت است.
10 تخت ویژه سوختگی در سنندج راه اندازی می شود : رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره توسعه امکانات پزشکی در استان گفت: در حال حاضر ، امکانات لازم برای انجام عمل جراحی پلاستیک با حضور پزشکان مجرب در اغلب استان های کشور همچون کردستان وجود دارد...دکتر طیب قدیمی، متخصص جراحی پلاستیک گفت در حال حاضر، انجام عمل های جراحی پلاستیک و ترمیمی به جز سوختگی های عمیق با توجه به امکانات و حضور متخصصان مجرب در استان وجود دارد........در صورت تکمیل و بهره برداری از بیمارستان فوق تخصصی کوثر، 10 تخت ویژه سوختگی برای بیماران دچار سوختگی و نیازمند جراحی های پیوند و ترمیمی راه اندازی می شود
مجتمع بیمارستانی توحید سنندج : بیمارستان توحید سنندج بعنوان قطب اصلی درمان منطقه کردستان به تدریج در حال تبدیل به یک مجتمع بیمارستانی است . ....... این بیمارستان در حال حاضر 457 تخت فعال، 17 تخت آیسییو، 14 تخت سیسییو، 24 تخت دیالیز و 21 تخت اورژانس دارد. این بیمارستان همچنین دارای 23 بخش بالینی بعلاوه بخشهای دیالیز، رادیوتراپی میباشد . این بخشها عبارتند از داخلي -جراحي عمومي -ENT- قلب -عفوني -فوق تخصصي ـ داخلي ريه-داخلي اعصاب ( نورولوژي )-سوختگي-CCU-ICU-فوق تخصصي ـ داخلي كبد و گوارش-خون و آنكولوژي-شيمي درماني-چشم -اورولوژي -آي سي يو جراحي قلب-سي سي يو جراحي قلب-جراحي قلب و عروق مردان-جراحي قلب و عروق زنان . علاوه برهمه این ها مرکزقلب شهید بروجردی ، مرکز اورژانس حمزه در مرکز سنندج و یک درمانگاه مستقل نیز جزئی از مجمعه امکاناتی بیمارستان توحید محسوب میشود .
بیمارستان 32 تختخوابی چمران سروآباد : این بیمارستان در مساحت 12 هزار و 98 متر مربع و با زیربنای 3 هزار و 289 متر مربع یک پروژه ملی این شهرستان است. ساختمان اصلی این پروژه در زیربنای 3 هزار و 17 متر و ساختمان فرعی آن در زیربنای 372 متر و محوطه این بیمارستان 8 هزار و 809 متر مربع است. برای اجرای این پروژه تا کنون اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه شده و برای اتمام و تجهیز کامل آن نیاز 2 میلیارد تومان اعتبار است. پیشرفت کنونی کل مجموعه بیمارستان بیش از 90 درصد است . البته درمانگاه و اورژانس آن مرداد ماه جاری به بهرهبرداری رسیده است. اين بيمارستان در زميني به مساحت ۱۵هزار مترمربع احداث ميشود. شهرستان مرزي سروآباد در ۸۰كيلومتري غرب شهر سنندج مركز استان كردستان واقع است و بيش از ۶۹هزار تن جمعيت دارد. شهرستان سروآباد كه تا قبل از سال ۱۳۸۱از بخشهاي شهرستان مريوان محسوب ميشد داراي يك مركز شهري، دو بخش، هشت دهستان و ۲۸۰روستاي داراي سكنه است و از غرب به كشور عراق محدود ميشود .این بیمارستان شامل بخشهای داخلی، زنان، اتاق عمل، جراحی و اطفال است که در آینده نیز قابل توسعه است.
بیمارستان تأمین اجتماعی در قروه احداث میشود : احداث بیمارستان 50 تختی تأمین اجتماعی قروه در دستورکار وزارت رفاه و تأمین اجتماعی قرار گرفته است که عملیات اجرایی آن از سال آینده کلید میخورد. با احداث این بیمارستان بخش عمدهای از مشکلات بخش درمان در شهرستان مرتفع میشود.
افتتاح بیمارستان خصوصی سیدالشهدا اولین بیمارستان خصوصی کردستان : این بیمارستان دارای بخش های داخلی، اطفال، زنان، جراحی، اتاق عمل، رادیولوژی و آزمایشگاه بوده و با سرمایه گذاری بخش خصوصی ساخته شده است........ این بیمارستان اولین بیمارستان بخش خصوصی در استان کردستان است که با مساعدت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و سال گذشته افتتاح شده است
-------------------------
پایان