50 مطلب آخر
چند پروژه : 11خبر از توسعه تخت های پیوند،قلب،سرطان در ساری قائمشهر بابل آمل

تحلیل ما

متن کامل

 

 
 
سه هزار و 193 تخت بیمارستانی در  قالب 18 بیمارستان و شش مرکز آموزشی درمانی در مازندران فعال است ..................حدود 16 هزار و 700 پرسنل عضو وجود دارد که 420 نفر عضو هیئت علمی دانشگاه هستند و از این تعداد 9 هزار و 219 نفر رسمی و پیمانی، پنج هزار و 266 نفر قراردادی و بقیه سایر موراد است................. درصد پرسنل علوم پزشکی زن و بقیه مرد هسند...........مهم‌ترین مشکل در مازندران وجود تخت‌های بلااستفاده در بیمارستان‌ها است...........بیمارستان‌های مازندران زیر 75 درصد پذیرش دارند و همین امر باعث می‌شود که تخت‌ها خالی و بلااستفاده باشد.
 

 

 
تاکنون چهار بیمارستان کوچک توسط سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی در مازندران تکمیل شده است  و شش بیمارستان بزرگ  استان با متراژ بیش از 122 هزار متر مربع در دست ساخت است ........... طبق ماده 96 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور، وزارت راه و شهرسازی متولی طراحی و ساخت کلیه ساختمان های دولتی و عمومی است............... امسال سال طلایی در حوزه ساخت‌وسازهای بیمارستانی است به طوری‌که 6 بیمارستان استان مازندران که توسط راه و شهرسازی در حال ساخت است به اتمام می‌رسد 
 
 
 

 خبرهای کوتاه از  پروژه های بیمارستانی استان:   .............  تخصیص 110 درصدی اعتبارات سال جاری  بیمارستان  تنکابن برای تسریع در ساخت و تکمیل ان ......................... بازدید از  160تختخوابی شهرستان بهشهر از دیگر برنامه هاست....................بیمارستان مهر سابق قرار است با تغییرات جزیی در اختیار بیماران کلیوی و دیالیزی مازندران قرار گیرد...................در حال حاضر امکان ایجاد بیمارستان جامع زنان در مازندران به دلیل کمبود امکانات وجود ندارد .....................   بیمارستان فوق تخصصی شهرستان چالوس به مرکز ارجاعی غرب استان تبدیل  میشود. این مرکز درمانی قبل از پایان سال جاری تکمیل می‌شود......................... معاون وزیر: مدت زمان زیادی از کلنگ‌زنی پروژه  بیمارستان 320 تختخوابی ساری گذشته است و  نیاز است مسئولان و دست‌اندرکاران نسبت به ساخت و تجهیز این مرکز درمانی اقدام کنند...................... بیمارستان قلب ویژه بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در مازندران دو ماه دیگر در شهرستان قائمشهر به بهره‌برداری می‌رسد.

 

 

 
احداث بیمارستان هزار تختی ساری : استاندار مازندران گفت: بیمارستان یک هزار تختخوابی در ساری احداث می‌شود...... وی از پیگیری احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی در مرکز استان خبر داد و تصریح کرد: بحث احداث این بیمارستان در ساری در حال پیگیری است. 
 
 
 

  

بیمارستان 160 تختخوابی امام خمینی (ره) آمل :  ساختمان در حال تکمیل بیمارستان 160 تختخوابی امام خمینی (ره) آمل  آماده تجهیز است .......... تجهیز بیمارستان امام خمینی آمل در تعهد دولت است و به دنبال تامین اعتبارلازم برای بهره برداری هرچه سریعتر آن است.......... اعتبار مورد نیاز برای تجهیز این بیمارستان حدود 150 میلیارد ریال میباشد .......  این بیمارستان 160 تخت عادی و 57 تخت ویژه شامل ˈ ای سی یوˈ ، ˈ سی سی یوˈ ، ˈ ان ای سی یوˈ اورژانس و نوزادان ˈ در مجموع 217 تختخوابی قابل توسعه است. ...............  به علت قدیمی و فرسوده بودن دو بیمارستان امام رضا و 17 شهریور آمل و ضریب بالای اشغال تخت ها در این دو بیمارستان، همچنان در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان است، که با بهره برداری از این بیمارستان که در دو راهی امام زاده عبدالله ( ع ) در مسیر جاده هراز واقع شده می تواند در سرویس دهی مطلوبی به بیماران منطقه ، مصدومان سوانح جاده هراز ومسافران ارائه دهد...............هم اکنون سه بیمارستان دولتی و چند بیمارستان خصوصی و مراکز جراحی های محدود در شهرستان حدود 400 هزار نفری آمل فعال است

 

 

تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر تا پایان سال 94 :  این مرکز درمانی 220 تختخواب و بیمارستان جنرال آموزشی است ............ با  پایان عملیات اسکلت بیمارستان و اعلام رضایت از پیمانکار فعلی پروژه  مطالبات پیمانکار پرداخت و نیروها برای ادامه کار بار دیگر مستقر شدند.................. پروژه بیمارستان رازی قائمشهر که از 12 مرداد 91 تا آذر 92 متوقف بود دوباره فعال شد و در صورت تخصیص اعتبارات یاد شده تا پایان سال 94 به اتمام می‌رسد.

 

 

بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی ساری- ماهک : بیمارستان فوق تخصصی ویژه کودکان سرطانی ساری 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. ....... تاکنون 40 درصد اسکلت پروژه ساخته شد و در مجموع 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد............. زمین ساخت این مرکز به مساحت دو هزار متر مربع توسط دکتر اسماعیل شهیدی اهداء شده است، ارزش این زمین 40 میلیارد ریال است ........... این مرکز فوق تخصصی بدون هیچ کمک دولتی ساخته می‌شود و اعتبارات آن تاکنون از محل کمکهای مردمی و تملکات تامین شده است........ برآورد هزنیه ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان ساری 70 میلیارد ریال است و پیش بینی می شود تا چهار سال آینده آماده تحویل شود..........قرار است وزیر بهداشت پس از بررسی وضعیت احداث این بیمارستان در ردیف بودجه‌ نیز رقمی را برای ساخت این بیمارستان اختصاص دهد.............مرکز فوق تخصصی کودکان ماهک در ساری دومین بیمارستان تخصصی سرطانی ویژه کودکان در کشور است که توسط موسسه خیریه ماهک در دست ساخت است.

 

 

 افتتاح بخش آی‌سی‌یو و بخش پیوند بیمارستان شهید بهشتی :  بخش icu با 12 تخت در 375 متر مربع، 12 کنسول با اعتباری بالغ بر 400 میلیون تومان از سوی خیر نیک‌اندیش مرتضی فرهت ساخته شده است. ..........بخش پیوند نیز با 16 تخت و کنسول در 475 متر مربع با اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان ساخته شد که 110 میلیون تومان آن توسط خانواده مرحوم محمدرضا متمنی پرداخت شد

 

 

 بیمارستان فوق تخصصی قلب فاطمه‌الزهرا(س) ساری :  بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) ساری یک مرکز درمانی سطح یک و پژوهشی است........... این بیمارستان در سال 1320 تاسیس و در سال 55 توسط راه آهن شمال به وزارت بهداشت واگذار شد در سال 67 سیستم قلب توسط خیری اجرا شد و هم اکنون به صورت تخصصی در بخش قلب خدمات‌رسانی می‌کند.............. برای نخستین بار در سال 83 جراحی قلب باز در این مرکز انجام و از سال 87 پذیرش دستیاران و متخصصان قلب در این مرکز به صورت تخصصی صورت می‌گیرد......... تعداد  100 پزشک متخصص و فوق تخصص قلب  و همچنین 650 پرسنل در بخش‌های مختلف در این مرکز 117 تختخوابی تخصصی قلب خدمت‌رسانی می‌کنند............. سال گذشته یک‌هزار و 400 مورد جراحی قلب باز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا ساری انجام شد........... متاسفانه  فضای بیمارستانی این مرکز تخصصی قلب و عروق برای پذیرش بیماران و مراجعه‌کنندگان محدود است ............. بیمارستان فاطمه‌الزهرا ظرفیت 150 تخت را دارد و در سفر چهار دولت دهم مصوب وزارتخانه متبوع است که به 250 تختخوابی ارتقا یابد........... مجتمع جدیدی در ابتدای این بیمارستان در حال احداث که در چهار طبقه طراحی و هر طبقه 600 متر مربع مساحت دارد که برای تکمیل این پروژه درمانی نیازمند حمایت مادی و معنوی هم استانی‌های خیر میباشد..........

 

 

 

امکانات مرکز رادیوتراپی بیمارستان امام(ره) ساری :  با وجود دستگاه‌های مدرن سیمولاتور و بلاک کاتر برای درمان بیماران سرطانی  با تعرفه دولتی به  مردم ساری و سایر شهرستان‌ها و استان‌های همجوار خدمات می‌دهد ..........رادیوتراپی در تکمیل روند درمان بیماران سرطانی و شیمی‌درمانی موثر است ............  مرکز رادیوتراپی بیمارستان امام(ره) ساری به دلیل وجود مجهزترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها، نخستین و منحصرترین مرکز در شمال کشور محسوب می‌شود............ این مرکز مجهز به دستگاه شتاب‌دهنده خطی با تکنولوژی پیشرفته است،  این دستگاه امکان درمان تمام سرطان‌ها را فراهم می‌آورد.......... این مرکز همچنین به دستگاه بلاک کاتر به منظور درمان موثر و محافظت از ارگان‌های حیاتی بیماران مجهز است. در مجموع شش دستگاه بلاک کاتر در کشور ایران وجود دارد، دقت این دستگاه میلیمتری است.......... دستگاه CT سیمولاتور که به کمک اشعه ایکس از بدن تصویربرداری کرده و به تشخیص محل دقیق تومور کمک می‌کند نیز از دیگر تجهیزات این مرکز است. تنها چهار دستگاهCT  سیمولاتور در کشور وجود دارد ............ مرکز رادیوتراپی بیمارستان امام(ره) ساری با مشارکت یکی از خیران و دانشگاه علوم پزشکی مازندران به منظور خدمت‌رسانی به بیماران سرطانی در تیرماه سال گذشته در مرکز استان راه‌اندازی شد.

 

 

 

بیمارستان فریدونکنار با تجهیزات میلیاردی جراح ندارد :  بعد از 30 سال با همت یک خیر نیکوکار مرکز سی‌سی‌یو و سی‌تی‌اسکن در این بیمارستان راه‌اندازی شد اما  حالا بعد از گذشت چهار ماه هنوز این بیمارستان جراح مغز و اعصاب ندارد ....... قرار بود دو پزشک متخصص به این مرکز بیایند اما حالا سی‌تی‌اسکن بیمارستان شهر حتی یک پزشک جراح نیز ندارد. 

 

خدمات بیمارستانهای تامین اجتماعی مازندران : در استان مازندران 5 بیمارستان تامین اجتماعی وجود دارد ..... در سال گذشته حدود 2 میلیون و 200 نفر در 5 بیمارستان و 11 مرکز درمانی این سازمان ویزیت شده اند............ خدمت رسانی به 2هزار و 500 نفر در بخش آی سی یو وسی سی یو  و  دو هزار و 500 بیمار دیالیزی نیز در مراکز ولیعصر و نکا هفته ای سه بار تعویض خون شدند.......... در طرح پیگیری بیماران زایمانی نیز 12 هزار و 600 هزار نفر تحت مراقبتهای ویژه ماماها قرار گرفتند....... پروژه جراحی قلب جزو بزرگترین پروژه های درمانی تامین اجتماعی در استان و منطقه است که به زودی این مرکز نیز به چرخه خدمات تامین اجتماعی در استان اضافه شود........دستگاه سنگ شکن نیز خریداری و وارد بیمارستان ولیعصر شده است. 
 
 
 
---------------------------
پایان

منبع : تحریریه سایت بیمارستانسازی+مهر+ایرنا+فارس تاریخ : ۱۳۹۳/۲/۲۷ تعداد بازدیدکنندگان : 4092

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3728
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5798
بازدید امسال : 801281
بازدید کل : 37168354

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش