50 مطلب آخر
چند پروژه : احداث 3+6 بیمارستان و 25 مرکز سرپایی جدید در تامین اجتماعی

تحلیل ما

متن کامل

 

اختصاص 400 میلیارد تومان برای احداث 25 مرکز درمانی

 

با تصویب هیات مدیره سازمان 400میلیارد تومان برای احداث 25مرکز درمان سرپایی در سال جاری اختصاص پیدا کرده است.

دکتر سید تقی نوربخش اظهار داشت: تاکنون 300 مرکز درمانی در کشور وجود داشته که با مراکز درمانی جدید شبکه درمان مستقیم تکمیل خواهد شد و به عدالت در دسترسی بیماران به مراکز درمانی کمک می‌کند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: 6 بیمارستان تامین اجتماعی در کاشان، تهران، بیرجند، ایلام، عسلویه و زابل به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: همچنین عملیات اجرایی 3 بیمارستان تامین اجتماعی در لنگرود، دزفول و یزد آغاز شده که بیمارستان یزد به عنوان مرکز انستیتوکانسر به بیمه شدگان خدمت رسانی خواهد کرد.

دکتر نوربخش با اشاره به اینکه کار سازمان تامین اجتماعی تولید امنیت اجتماعی است که شامل تامین معیشت و رفاه حال و آینده جامعه تحت پوشش است که نتیجه آن تولید کسب و کار می‌شود، گفت: سازمان را با 5 هزار و 100 میلیارد تومان کسری بودجه تحویل گرفتیم در جامعه تحت پوشش این سازمان که حدود نیمی از جمعیت کشور را شامل می‌شود 56 درصد افراد حداقل حقوق یعنی حدود 607 هزار تومان دریافت می‌کنند.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی که نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد با برنامه‌ریزی و بسیج عملیات وزارت رفاه تلاش کرد تا هیچ خللی در تعهدات این سازمان ایجاد نشود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: اختصاص 10 هزار میلیارد تومان به بخش درمان و سلامت کشور نشان‌دهنده اهمیت این بخش و توجه ویژه رئیس جمهور به آن است.

 

 

 افتتاح پلی‌کلینیک قاسم‌آباد مشهد

 

پلی کلینیک شهید فاتق که عملیات احداث آن از تیرماه سال 90 آغاز شده بود در زمینی به مساحت 2500 متر و زیر بنای 3500 متر به بهره برداری رسید.

دکتر نوربخش با تقدیر از زحمات و تلاش‌های مدیران و کارکنان بخش‌های بیمه و درمان تأمین‌اجتماعی استان خراسان رضوی، گفت: امیدوارم با افتتاح پلی‌کلینیک تأمین‌اجتماعی شهید فاتق قاسم‌آباد شاهد ارتقای خدمات درمانی منطقه و کسب رضایتمندی بیشتر بیمه‌شدگان باشیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در مراسم افتتاح پلی‌کلینیک قاسم‌آباد مشهد گفت: با ابلاغ سیاست‌های کلی بخش سلامت از سوی رهبر معظم انقلاب و آغاز به کار دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت و درمان تحولات زیادی ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه این سیاست‌ها در گذشته نیز اعلام شده بود، افزود:‌ در سال 76 سیاست‌های سلامت به عنوان راهبرد و استراتژیک از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام شد، اما متأسفانه به درستی از سوی مسئولین اجرا نشد.
دکتر نوربخش تأکید کرد: امروز برنامه‌های دولت تدبیر و امید سلامت محور است و این دولت تخصیص منابع در نظام بهداشت کشور را هزینه نمی‌داند، بلکه سرمایه‌گذاری تلقی می‌کند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: فرصت دیگری که برای مسئولین نظام سلامت فراهم شده، هماهنگی بین اجزا مختلف نظام سلامت یعنی وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان‌های بیمه‌گر، نظام پزشکی و تولیدکنندگان بیمه‌های خصوصی است.
وی تصریح کرد: نگاه ویژه و منحصر به فرد دولت به نظام سلامت، آرزویی بود که درحال تحقق است. تخصیص 6 درصد از بودجه عمومی کشور به بخش درمان یکی از مهمترین سیاست های دولت در بحث توسعه خدمات درمانی و بهداشت در جامعه است و آنچه که در این دولت در حوزه نظام سلامت اتفاق افتاده است فرصتی تکرار نشدنی است
دکتر نوربخش گفت : سالهاست که آرزوی ما در بخش سلامت تحقق این شعار بود که تخصیص منابع در بخش سلامت هزینه نیست بلکه سرمایه گزاری است.
 

  

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیز در آیین افتتاح پلی کلینیک تخصصی شهید فاتق مشهد گفت: رویکرد دولت تدبیر و امید به افزایش سطح رفاه عمومی جامعه و نگاه ویژه به توسعه بهداشت است لذا درسال 93 ، بیست و پنج طرح برای توسعه مراکز درمانی در کشور به ویژه درگز و خواف در دستور کار دولت است.
دکتر ربیعی افزود: توسعه هزار تخت بیمارستانی در کشور نیز از دیگر توجهات ویژه دولت به افزایش خدمات درمانی در جامعه است.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود ما وارث یک سازمان سیاست زده بودیم و اکنون علاوه بر پرداخت بدهی های معوقه این سازمان توانستیم 4000 میلیارد ریال از بودجه وزارتخانه را صرف خدمات بهداشتی و درمانی کنیم.
وی در خصوص جایگزینی کارت الکترونیک به جای دفترچه های بیمه خدمات درمانی گفت: این امر تا سه ماه آینده محقق خواهد شد و پس از این بیماران به جای داشتن دفترچه با داشتن کارت الکترونیک علاوه بر دارا بودن سوابق بیمه ای سوابق پزشکی آنان نیز ثبت خواهد شد که کمک شایانی به بهبود درمان آنان خواهد کرد.
 


مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی نیز در خصوص پلی کیلینیک تخصصی شهید فاتق گفت: این چهارمین پلی کلینیک تخصصی مشهد است که با هفت و نیم میلیارد تومان و با زیربنایی بیش از 3 هزار و 505 مربع زیربنای کلینیک در بخش های عمومی ، تخصصی ، پاراکلینیک، داروخانه،اتاق عمل سرپایی، رادیولوژی و ...در دو شیفت راه اندازی شده است.
دکتر حمید داستانی افزود: هم اکنون 446 تخت بستری در مشهد و تربت حیدریه در اختیار بیماران تحت پوشش خدمات درمانی است و پارسال 476 میلیارد تومان در خراسان رضوی در بخش درمان هزینه شده است.

------------------

پایان

منبع : پرتال سازمان تامین اجنماعی تاریخ : ۱۳۹۳/۳/۱۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4398

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3925
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5995
بازدید امسال : 801478
بازدید کل : 37168551

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش