هنوز بیمارستانی برای پژوهشگاه رویان نداریم
ایجاد مجتمع درمانی پژوهشی سرطان سینه
رئیس جهاد دانشگاهی از آخرین وضعیت اختصاص بیمارستانی به پژوهشگاه رویان خبر داد و گفت:هنوز بیمارستانی به پژوهشگاه رویان تعلق نگرفته است این این پژوهشگاه بتواند تحقیقات خود را به صورت کاربردی ارائه بدهد.
دکتر حمیدرضا طیبی ،گفت: مهم ترین دغدغه ما در جهاد دانشگاهی، کاربردی کردن علوم است تا بتواند در پژوهشگاه های مورد نظر جهت حل مسائل مربوط به بیماران و ارائه خدمات به مردم آنها را راهنمایی کند.
رئیس جهاد دانشگاهی در خصوص کاربردی کردن علوم سلولی مولکولی افزود: پژوهشگاه رویان هم در بحث سلول های بنیادی می تواند کاربردی عمل کند، چرا که برای تبدیل کارهای علمی خود به امکانات بالینی به بیمارستانی نیاز دارد تا اهداف خود را تحقق ببخشد.
وی با بیان اینکه، هنوز بیمارستانی در اختیار پژوهشگاه قرار نگرفته است تا اهداف خود را تحقق ببخشد، افزود: چند سالی است که در پی درخواست ما از وزارت بهداشت برای تعلق بیمارستانی برای انجام کارهای علمی در زمینه سلول های بنیادی به پژوهشگاه رویان، هنوز کاری صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه جهاد می تواند بدون انحصار هم در حوزه سلول های بنیادی به ارائه خدمات بپردازد، اظهار داشت: اگر دولت امکاناتی که در اختیار مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور است را در اختیار جهاد دانشگاهی نیز قرار بدهد، جهاد هم با همه الزامات خود می تواند در حوزه سلول های بنیادی، بدون انحصار به ارائه خدمات در مانی در این زمینه برسد.
ضرورت ایجاد مجتمعی برای پژوهشگاه ابن سینا
رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به پژوهشگاه ابن سینا گفت: این پژوهشگاه هم مانند رویان به بیمارستان و یا مجتمعی نیاز دارد تا تحقیقات خود را، عملیاتی کند.
طیبی افزود: پژوهشگاه ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی از طریق انجام طرحهای مطالعاتی، پژوهشی، آزمایشگاهی و بالینی در حوزه سرطان و تولید داروهای آنتی بادی ها فعالیت می کند و نیاز به مجتمعی برای درمان بیماران مربوطه دارد.
تبدیل پژوهشگاه سرطان سینه جهاد دانشگاهی به مجموعه درمانی پژوهشی
رئیس جهاد دانشگاهی، با تاکید بر اینکه اکنون سرطان پستان از شیوع بالایی در کشور برخوردار است،گفت: جز برنامه ریزی های جهاد است تا کار علمی، تحقیقاتی خوب و فعالیت بالینی در زمینه درمان سرطان پستان داشته باشیم.
وی افزود: جهاد دانشگاهی برآن است تا مجموعه ای بزرگ علمی و فناورانه در جهت درمان سرطان سینه را ایجاد کند تا علاوه بر مرکز تحقیقاتی در کشور، مرکز درمانی را در این حوزه داشته باشیم.
-------------------
پایان