50 مطلب آخر
خبرصنفی : باز هم بیمارستان کوچک دیگری در حال ورشکستگی و خاک خوردن

هرچه کارشناسان گفته و میگویند که بیمارستانهای زیر 64 تختخوابی در وضعیت فعلی نظام درمانی ایران  همواره در معرض خطر ورشکستگی بوده و در این اوضاع و احوال احتمالا بیمارستان ها با ظرفیت 96 تختخوابی به بالا تازه به مرز توجیه اقتصادی خواهند رسید ،  انگار فایده ای ندارد..........

 بازهم نمونه ای دیگر از  تحمیل اراده سیاسی بر نیاز سنجی و اختصاص تخت بیمارستانی در منطقه ای از کشور پیدا شد که علاوه بر خبط در تشخیص و تصویب ، متاسفانه غلط بودن طراحی و ظرفیت سنجی  کارشناسان را هم هویدا مینماید .......  به گونه ای  انگار که یک اراده غلط سیاسی را به غلط ترین شکل آن به فیزیک بیمارستانی تبدیل نموده باشند و .....حاصل آن بیمارستانی است بدون اشکم و یال و دم که علیرغم همه هزینه های انجام شده  ، توانایی تولید خدمتی کامل و مورد قبول مردم منطقه نداشته است.........

به شرح حال نمونه ای از این نوع بیمارستانها در خراسان شمالی ،  در ادامه توجه بفرمایید:......

تحلیل ما

متن کامل

 

بیمارستان بدون بیمار است

 

بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان فاروج در استان خراسان شمالی که کمتر از یکسال قبل به بهره برداری رسیده، به دلیل خالی بودن 90 درصد از تخت ها در آستانه ورشکستگی قرار گرفته است.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از نظر کارشناسان پزشکی و برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فعالیت مراکز بیمارستانی با کمتر از 96 تختخواب توجیه اقتصادی ندارد.

دکتر علی حق بین اظهار کرد: بر این اساس، رویکرد وزارت بهداشت و درمان در دولت تدبیر و امید حرکت به سمت ساخت بیمارستان های 200 تختخواب به بالا است تا بتوانند خدمات بهتری را با هزینه برابر ارایه دهند.

وی اضافه کرد: بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان 52 هزار نفری فاروج که در سال گذشته به بهره برداری رسیده با وجود تجهیزات کامل پزشکی و درمانی، با 10 درصد ظرفیت فعالیت می کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در چنین شرایطی درآمد بیمارستان با مخارج همخوانی ندارد و رو به ورشکستگی می رود که این وضعیت برای بیمارستان جاجرم و اسفراین نیز وجود دارد.

به گفته وی اکنون در این استان بیمارستان شهرستان جاجرم با 50 درصد و اسفراین با 70 درصد ظرفیت فعالیت دارند که شرایط این بیمارستان ها نیز مطلوب نیست.

وی مهمترین علت پایین بودن ظرفیت بیمارپذیری این بیمارستان ها را عدم اقبال بیماران دانست و گفت: بیماران ترجیح می دهند به مراکزی مراجعه کنند که دارای پزشکان با سابقه بوده و کارکردش نیز مشخص باشد که این شرایط برای بیمارستان های نوپا در چند سال اول راه اندازی وجود ندارد.

استان 867 هزار نفری خراسان شمالی دارای هفت بیمارستان دولتی است که سه بیمارستان جدید نیز در این استان در دست ساخت قرار دارد.

-------------------------------

پایان

منبع : ایرنا تاریخ : ۱۳۹۳/۴/۱۱ تعداد بازدیدکنندگان : 4432

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5355
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7425
بازدید امسال : 802908
بازدید کل : 37169981

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش