نوربخش:یک سوم درآمد تامین اجتماعی در حوزه درمان هزینه می شود
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه حدود یک سوم درآمد تأمین اجتماعی در بخش درمان هزینه می شود، گفت: اکنون حدود 10هزار و 900 میلیارد تومان برای درمان بیمه شدگان این سازمان هزینه شده است.
سیدتقی نوربخش افزود: بودجه سال جاری سازمان تامین اجتماعی 46هزار میلیارد تومان معادل یک چهارم بودجه جاری کل کشور است که از این میزان، حدود 27 هزار میلیارد تومان بابت پرداخت مستمری ها، حدود 10هزار و 900 میلیارد تومان در حوزه درمان و بخشی نیز برای مزایای کوتاه مدت هزینه می شود.
وی اظهار داشت: مشکل اساسی در حوزه درمان در نظام سلامت کشور، عدم سیستم ارجاع است که منجر به ایجاد هزینه های سنگین برای بیماران می شود.
نوربخش با بیان اینکه یکی از بزرگ ترین چالش ها در تمامی دولت ها هزینه های درمان است، ادامه داد:در کشور ما با ایثارگری جامعه پزشکی وضعیت تعرفه های پرداختی مناسب تر است گرچه به دلیل نبود سیستم ارجاع محدودیت منابع داریم.
وی اضافه کرد : سازمان تامین اجتماعی یک سازمان بیمه گر اجتماعی است که حدود نیمی از جمعیت کشور معادل 39 میلیون و 200هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است.
به گفته نوربخش ،پرداخت مستمری به بازنشستگان، بازماندگان، پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، پرداخت کمک هزینه کفن و دفن، وسایل پزشکی و غیره از مهمترین خدمات ارائه شده این سازمان به بیمه شدگان است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: فعالیت های این سازمان در بخش های بیمه ای با پرداخت مزایای کوتاه و بلندمدت، درمانی شامل ارائه خدمات درمانی توسط بیمارستان های ملکی و طرف قرارداد این سازمان انجام می شود.
نوربخش با اشاره به اینکه حدود 80 بیمارستان ملکی و 300 مرکز درمانی سرپایی در سراسر کشور داریم، افزود: حدود یک سوم خدمات سرپایی و بستری در مراکز ملکی تامین اجتماعی انجام می شود که هیچگونه هزینه ای برای بیمار ندارد.
وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی سازمان بیمه گر بین النسلی است، گفت: دارایی ها و سرمایه های سازمان متعلق به نسل های متوالی اقشار تحت پوشش است.
نوربخش افزود: در سازمان های بیمه گر اجتماعی بین 30 تا 40 درصد منابع دریافتی، سرمایه گذاری می شود، در حالی که این سازمان در شرایطی تحویل گرفته شد که به دلیل عدم تعادل بین منابع و مصارف با کسری بودجه 5 هزار و 100 میلیارد تومانی مواجه بود.
وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته کسری بودجه سازمان تامین اجتماعی با 1500 میلیارد تومان کمک توسط دولت، 2700 میلیارد تومان افزایش وصولی ها و حدود 2700 میلیارد تومان به عنوان سهامدار شرکت ها، جبران شد.
نوربخش با بیان اینکه سیاست ما، سرمایه گذاری در بازار سرمایه است، گفت: بازار سرمایه دارای خصوصیت ریسک پذیری پایین، بازدهی سریع و خروج از مسائل حاشیه ای و سوددهی بالاست.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه راهبرد اصلی این سازمان تحلیل مجدد محاسبات بیمه ای است، افزود: در این خصوص تفاهم نامه ای با مرکز پژوهش های مجلس امضا و مذاکراتی انجام شده است.
از روز پنجشنبه گذشته هفته تامین اجتماعی آغاز شده و به همین مناسبت مقام های این سازمان مطالبی را در ارتباط با فعالیت های تامین اجتماعی بیان می کنند.
نوربخش: بیش از 39 میلیون نفر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستندمدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر 39 میلیون و 128 هزار نفر در سراسر کشور تحت پوشش خدمات سازمان بیمه تامین اجتماعی قرار دارند
تقی نوربخش در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران گفت: بیش از نیمی از مردم کشور به عنوان بیمه شده اصلی یا افراد خانوار بیمه شده اصلی از خدمات این سازمان استفاده می کنند.
وی با بیان این که تعداد افراد تحت پوشش این سازمان در پایان اسفندماه 1392 به 39 میلیون و 128 هزار نفر رسیده است، گفت: از این تعداد چهار میلیون و 700 هزار نفرمستمری بگیر اصلی و تبعی و 33 میلیون و 500 هزار نفر بیمه شده اصلی و تبعی هستند.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان این که سازمان به منابع دولتی متکی نیست ، گفت : بخش عمده منابع مالی سازمان تامین اجتماعی از محل اخذ بیمه ها و با مشارکت بیمه شده و کارفرما تامین می شود و دارایی این سازمان به نسل های متوالی اقشار تحت پوشش تعلق دارد.
وی پرداخت مستمری بازنشستگی ، پرداخت مستمری به بازماندگان ، بیمه شدگان و مستمری بگیران متوفی ، پرداخت مستمری از کارافتادگی و حمایت ازبیمه شدگان در برابر حوادث و بیماری ها را از جمله خدمات سازمان تامین اجتماعی به افراد تحت پوشش عنوان کرد .
نوربخش گفت : این خدمات از طریق 480 شعبه بیمه ای ، 353 بیمارستان و مراکز دولتی متعلق به این سازمان و همچنین 46 هزار مرکز دولتی ، خیریه و خصوصی ارایه می شود .
وی در بخش دیگری از سخنانش به عواملی نیز اشاره کرد که بر روی فعالیت های سازمان تامین اجتماعی تاثیر منفی می گذارد که بحران بیکاری ، افزایش نرخ سالمندی ، بی ثباتی فعالیت های اقتصادی، افزایش سوانح ورشد هزینه های درمانی از جمله این عوامل است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت : سازمان تامین اجتماعی با آغاز به کار این دولت ، بازگشت به مسیر اصلی فعالیت ها و پرهیز از حاشیه ها را در دستور کار خود قرار داده که نتایج امیدوار کننده آن در این زمان هم قابل ذکر است.
وی اظهارداشت: سازمان تامین اجتماعی در زمان حاضر بعد از چند ماه تلاش ، به سختی توانسته است اعتماد از دست رفته شرکای اجتماعی خود اعم از بیمه شدگان ، بازنشسته ها ، مستمری بگیران و کار فرمایان را به دست آورد.
نوربخش ، افزایش حداقل مستمری ها از 487 هزار تومان به 609 هزار تومان ، افزایش 25 درصدی میزان مستمری ها در سال 93 نسبت به سال 92 و پرداخت آن از ابتدای سال ، افزایش مبلغ کمک های جنبی را از جمله اقدامات چند ماه گذشته سازمان تامین اجتماعی برشمرد .
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران همچنین افزایش میزان حق سنوات مازاد بر 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه ، افزایش رقم ریالی کمک به معیشت مستمری بگیران به میزان پنج درصد در سال 93 نسبت به سال 92 و رفع مشکلات پوشش بیمه ای فرزندان سوم به بعد را از جمله دیگر اقدامات سازمان تامین اجتماعی طی این مدت برشمرد .
نوربخش فراهم سازی زمینه پوشش بیمه ای ایرانیان خارج از کشور ، راه اندازی سامانه متمرکز ارایه فیش مستمری بگیران و دفترچه بیمه شدگان، اجرای طرح فهرست الکترونیکی حق بیمه در 450 شعبه سازمان، تسهیل فعالیت های پزشکی بیمه شدگان غیر اجباری وارسال فهرست بیمه از طریق اینترنت توسط کارفرمایان را از دیگر فعالیت های سازمان تامین اجتماعی در دولت تدبیر و امید عنوان کرد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی همچنین اظهارداشت: این سازمان تلاش کرده است پرداخت بدهی های خود به موسسات طرف قرار داد را هم به روز کند.
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران باذکر مثالی به پرداخت بدهی های سازمان به داروخانه ها اشاره کرد که در زمان حاضر تا ماه اردیبهشت امسال پرداخت شده است.
نور بخش ادامه داد: این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی تا پیش از دولت تدبیر و امید، حدود 10 ماه برای پرداخت به موسسات طرف قرارداد عقب بود اما هم اکنون این فاصله را به دو تا سه ماه کم کرده است.
نوربخش احداث 35 مرکز درمانی وبیمه ای و افتتاح پنج بیمارستان در سال 1393 را از برنامه های امسال سازمان تامین اجتماعی برشمرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت :نظام تامین اجتماعی سازوکاری است که با ابزارهای بیمه اجتماعی، حمایت اجتماعی و ابزارهای امدادی می کوشد برخورداری از حداقل های مورد نیاز برای یک زندگی عزتمند را برای همه آحاد جامعه فراهم کند.
سید تقی نوربخش با انتشار پیامی به مناسبت آغاز هفته تامین اجتماعی (19 تا 26تیرماه ) افزود:اگرچه تامین اجتماعی به مفهوم مدرن و امروزی آن، از دستاوردهای تحولات پس از وقوع انقلاب صنعتی در جهان است اما نباید از نظر دور داشت که برقراری حمایت های اجتماعی با هدف پوشش اقشار آسیب پذیر و در معرض آسیب و تلاش دامنه دار برای تحقق عدالت اجتماعی، یکی از آرمان های متعالی دین مبین اسلام است.
وی اظهار داشت :برمبنای تعالیم اسلامی، هدف غایی تامین اجتماعی ، بازتوزیع عادلانه درآمد ها به منظور رفع نیاز همه افراد و کاهش فاصله طبقاتی در جامعه اسلامی است.
نوربخش ادامه داد:در کشور ما، سازمان تامین اجتماعی، مهم ترین متولی بخش بیمه های اجتماعی و درمانی است که به موجب جدیدترین آمار و ارقام از جمعیت تحت پوشش این سازمان، بیش از نیمی از مردم کشور به عنوان بیمه شده اصلی یا افراد خانواده بیمه شدگان اصلی، از خدمات متنوع بیمه ای و درمانی این سازمان استفاده می کنند.
وی خاطرنشان کرد:این سازمان هم اکنون 480 شعبه بیمه ای و بیش از 350 بیمارستان و مرکز درمانی را در استان های مختلف ، در قالب مجموعه ای عظیم از مراکز خدمت رسان برای تولید و ارایه خدمات بیمه ای و درمانی به بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارآفرینان تدارک دیده است که هر روزه پذیرای میلیون ها نفر از مراجعه کنندگان هستند.
به گفته وی به این مجموعه وسیع باید بیش از 46 هزار مرکز درمانی اعم از بیمارستان، درمانگاه، آزمایشگاه، داروخانه، پزشک، دندان پزشک و سایر مراکز تشخیصی و درمانی دولتی و خیریه و خصوصی را اضافه کرد که در قالب انعقاد قرارداد همکاری با سازمان تامین اجتماعی، به بیمه شدگان خدمت رسانی می کنند.
کارت هوشمند تامین اجتماعی، گامی بلند برای گسترش دولت الکترونیک
سازمان تامین اجتماعی یکی از مهمترین اولویت های کاری خود را حذف دفترچه های بیمه تامین اجتماعی در مراکز ملکی این سازمان قرار داده و به جای این دفترچه ها کارت هوشمند صادر می کند
این اقدام در راستای دولت الکترونیک انجام شده و از سه ماه آینده، به تدریج دفترچه های بیمه تامین اجتماعی حذف می شود و افرادی که به بیمارستان های ملکی این سازمان مراجعه کنند، به جای ارایه دفترچه، کارت هوشمند باید داشته باشند تا از طریق این کارت، تمامی مراحل خدمات درمانی آنها انجام شود.
همچنین این اقدام سازمان تامین اجتماعی از آن جهت است تا از سوءاستفاده های احتمالی دفترچه های بیمه جلوگیری شود.
بر اساس گزارش های موجود، بیش از هفت درصد از هزینه هایی که در درمان غیر مستقیم صرف می شود، مربوط به سوءاستفاده از دفترچه های تامین اجتماعی است، و دفترچه های بیمه کنونی سالانه 150 میلیارد ریال هزینه برای سازمان تامین اجتماعی دربردارد.
با صدور کارت هوشمند، پزشک می تواند با وارد کردن کد ملی بیمار به شبکه ای که در اختیار دارد، از پوشش بیمه ای فرد مطلع شود و بر اساس آن فرانشیز را دریافت کند که در چنین شرایطی دیگر نیازی به دفترچه بیمه نیست.
در این طرح نرم افزار پروژه کارت هوشمند درمان که در حال تکمیل است در اختیار پزشکان قرار می گیرد و کارت تعیین هویت نیز به بیمه شدگان صندوق تامین اجتماعی ارائه می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این زمینه می گوید: دفترچه های تامین اجتماعی در مراکز درمانی ملکی این سازمان برای بیمه شدگان حذف می شود.
«سیدتقی نوربخش» ادامه می دهد: تمامی اطلاعات درمانی بیمار در این مراکز به صورت ثبت شده با شناسایی هویت بیمه شده از طریق کارت هوشمند ارایه می شود و دیگر نیازی به دفترچه تامین اجتماعی نیست.
جایگزینی کارت هوشمند با دفترچه های بیمه/ ایجاد مسکن امید برای بازنشستگان
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی از ایجاد مسکن امید برای بازنشستگان خبر داد و گفت: راه اندازی پنج بیمارستان و 26 مرکز درمان سرپایی، حذف فرانشیز مستمری بگیران در قالب نظام ارجاع، پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد تا پایان فروردین، جایگزین شدن کارت هوشمند ملی با دفترچه بیمه طی سه ماه آینده، پرداخت دو هزار میلیارد تومان از مطالبات دولت به تامین اجتماعی و غیره از جمله اقدامات سازمان تامین اجتماعی است.
دکتر سید تقی نوربخش در نشست خبری روز سه شنبه با اشاره به اینکه در حال حاضر 69 میلیون نفر تحت پوشش این سازمان هستند گفت: از این تعداد دو میلیون و 200 هزار نفر مستمری بگیر هشت میلیون و 800 هزار نفر بیمه شدگان اجباری و 4 میلیون نفر نیز بیمه شده مشاغل آزاد و اختیاری هستند.
وی با اشاره به اینکه بودجه سال جاری سازمان 46 هزار میلیارد تومان است گفت: در سال جاری تدوین ساختار سازمان، بازگشایی موسسه عالی پژوهشی تامین اجتماعی، افتتاح 26 مرکز درمان سرپایی در استان های مختلف، آغاز عملیات احداث بیمارستان در لنگرود، دزفول و یزد و همچنین راه اندازی پنج بیمارستان در عسلویه، زابل، ایلام، بیرجند، کرمان و ... از جمله اقداماتی است که انجام خواهد شد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی از جایگزین شدن کارت هوشمند با دفترچه های بیمه طی سه ماه آینده خبر داد و گفت: به زودی براساس برنامه ریزی های انجام شده دفترچه های بیمه حذف و کارت هوشمند در مراکز ملی سازمان استفاده خواهد شد.
حذف فرانشیز مستمری بگیران در مراکز ملکی تامین اجتماعی
وی حذف فرانشیز مستمری بگیران در قالب نظام ارجاع خبر داد و گفت: مطالبات مراکز طرف قرارداد سازمان را تا پایان فروردین سال جاری تسویه کرده ایم و در حال حاضر پرداخت مطالبات اردیبهشت ماه در دستور کار قرار دارد.
وی در پاسخ به اینکه آیا پرداخت بن کارگران و مستمری بگیران مشمول حق بیمه است گفت: براساس قانون با توجه به اینکه در سنوات گذشته بن این افراد به صورت نقدی به آنها پرداخت می شد بر همین اساس حق بیمه کسب می شود به همین دلیل رفع این موضوع هفته گذشته پیشنهادی به شورای عالی بیمه ارائه دادیم که اگر تصویب شود سازمان دیگر مبلغی را برای بن و غیره کسب نخواهد کرد و بن ها نیز به صورت غیر نقدی پرداخت خواهد شد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد بیمه کارگران ساختمانی نیز گفت: با توجه به اینکه قانون برنامه پنجم 800 هزار نفر را مشمول استفاده از بیمه قرار داده بود به همین دلیل در صورت ریزش افراد جدید جایگزین آن می شوند و با توجه به قرار دادن سقف برای بیمه کارگران ساختمانی و پر شدن آن فرد جدیدی تا زمانی که قانون بازنگری شود بیمه نخواهد شد و فقط سازمان بیمه افراد قبلی را همچنان ادامه می دهد.
وی در مورد ساخت بیمارستان در عسلویه نیز گفت: این بیمارستان بعد از ماه مبارک رمضان افتتاح می شود و براساس قراردادی که با شرکت نفت، وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی انجام شده در تامین نیروی انسانی از نیروهای آنان نیز استفاده می کنیم.
نوربخش به مطالبات تامین اجتماعی از دولت اشاره کرد و گفت: هر سال 15 هزار میلیارد تومان به میزان مطالبات قبلی اضافه می شود به همین دلیل این مطالبات هیچ وقت صفر نمی شود و تا پایان سال 93 میزان مطالبات ما از دولت به 90 هزار میلیارد تومان می رسد.
پرداخت دو هزار میلیارد تومان از بدهی دولت
به گفته وی که البته در سال جاری بخشی از بدهی ها از محل یارانه ها در حال پرداخت است به طوری که تاکنون دو هزار میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
وی گفت: در حال حاضر دولت امکان پرداخت نقدی به مطالبات را ندارد و بهترین روش در نظر گرفتن مطالبات در بودجه های سنواتی به صورت تهاتر است.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد داروی بیماران خاص نیز گفت: براساس قرارداد با وزارت بهداشت در حال حاضر 270 قلم داروی مربوط به شیمی درمانی، کلیوی، تالاسمی، هموفیلی و سرطانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارد. نماینده ای نیز در داروخانه ای که داروهای خاص را ارائه می کند از سوی سازمان حضور دارند.
نوربخش در خصوص بیمه بیکاری نیز گفت: در حال حاضر 200 هزار نفر تحت پوشش صندوق بیکاری سازمان هستند و یک هزار و 400 میلیارد تومان بدین منظور پرداخت می کند که البته تراز حساب منفی است.
وی تاکید کرد: طرح جدید مجلس برای بیمه بیکاری پنج هزار میلیارد تومان بار مالی دارد و در صورتی که منابع آن تامین شود اجرایی خواهد شد که بدین منظور صندوقی جداگانه تاسیس می شود.
رفع مشکل سنوات 25 هزار بیمه شده
وی در مورد کارفرمایانی که حق بیمه کارگران را پرداخت نمی کنند گفت: براساس ماده 148 قانون تامین اجتماعی و بخشنامه 539 بیمه شدگانی که فکر می کنند سوابق آنها در نظر گرفته نشده می توانند با در دست داشتن مدارک و مستندات لازم به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند و بعد از پرداخت وجوهات سنوات آنها در نظر گرفته می شود.
وی گفت: براساس همین بخشنامه 25 هزار نفر مراجعه و سنوات خود را درست کرده اند.
وی از ایجاد مسکن امید برای بازنشستگان خبر داد و گفت: تفاهم نامه ای با وزارت مسکن شهرسازی روز شنبه منعقد می شود و براساس مستمری بگیرانی که مسکن ندارند در آینده نزدیک صاحب خانه می شوند.
وی در مورد بیمه زنان خانه دار گفت: سال گذشته زنان سرپرست خانوار با اختصاص 20 میلیارد تومان بیمه شدند و در سال جاری نیز 10 میلیارد تومان برای بیمه این افراد اختصاص داده شده که با توجه به کم شدن اعتبارات 10 هزار نفر را پوشش می دهیم که قطعا نیاز به اعتبارات بیشتری در این خصوص وجود دارد و همچنین زنان خانه داری که بتوانند از طریق اختیاری بیمه شوند نیز می توانند به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند که هم اکنون نیز این اتفاق رخ می دهد اما بیمه زنان خانه داری که دولت بخواهد درصدی از آن را پرداخت کند هنوز اعتباری برای اجرای آن اختصاص داده نشده است.
اجرای افزایش مرخصی زایمان نیازمند 260 میلیارد تومان اعتبار
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد مرخصی 9 ماهه زایمان گفت: اجرایی شدن افزایش مرخصی زایمان 260 میلیارد تومان بار مالی دارد که در صورت تامین آن از سوی دولت سازمان آمادگی اجرای آن را دارد.
وی در مورد مراکز رسیدگی به اسناد پزشکی و تایید نسخ بیماران گفت: با توجه به اینکه تعداد این مراکز کم است قصد داریم تاییدیه نسخ بیمه شدگان را به بخش خصوصی و کارگزاری ها واگذار کنیم که در همین مدت 50 شعبه کارگزاری ایجاد شده و مجوز 100 شعبه دیگر نیز صادر خواهد شد.
نوربخش تاکید کرد: این واگذاری ها در سراسر کشور انجام می شود به طوری که در حال حاضر 52 کارگزاری در تهران وجود دارد که تاییدیه نسخ میان آنها تقسیم خواهد شد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد تغییر نیروها در شستا و تامین اجتماعی گفت: این موضوع صحت ندارد و به طوری که در 33 استان کشور فقط تاکنون چهار مدیر عوض شده و تغییرات در شستا نیز ایجاد نشده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون خرید ایران ایر در دستور کار نبوده و فقط سه تا چهار درصد آن متعلق به تامین اجتماعی است گفت: اما مجموعه هتل های هما متعلق به سازمان تامین اجتماعی است.
ارائه خدمات رایگان درمانی در 2 مرکز تامین اجتماعی در رمضان
مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: در ماه مبارک رمضان 2 کلینیک "شهید سلیمانی" واقع در شهرری و "ابوریحان" واقع در خیابان انقلاب از ساعت 16 تا 22 خدمات درمانی رایگان به تمامی شهروندان ارائه میدهند.
محمدتقی خسروانی مقدم در نشست خبری که به مناسبت برنامههای اداره کل درمان تأمین اجتماعی در ایام ماه مبارک رمضان برگزار شد، اظهار کرد: درمان استان تهران به عنوان ویترین درمان تأمین اجتماعی به بیمهشدگان این سازمان خدمت ارائه میدهد.
وی با اشاره به اینکه یک سوم درمان تأمین اجتماعی به اداره کل درمان استان تهران مرتبط میشود گفت: به عنوان یک شاخص دومین تولید کننده خدمات درمانی در سطح کشور سازمان تأمین اجتماعی است و اولین سازمان در خرید خدمت برای بیمه شدگان محسوب میشویم.
خسروانی مقدم خاطرنشان کرد: در استان تهران 11 بیمارستان، 2 کلینیک، 16 دیکلینیک و 9 درمانگاه به بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی خدمات درمانی ارائه میدهد.
مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران یادآور شد: در 7 ماهه گذشته رکوردزنیهایی در سازمان تأمین اجتماعی صورت گرفته که در 50 سال اخیر بیسابقه بوده است. بدهی تمامی مراکز درمانی طرف قرارداد با تأمین اجتماعی تا آخر بهمن ماه تسویه شده است.
خسروانی مقدم یادآور شد: مدیریت درمان تأمین اجتماعی در ماه مبارک رمضان 2 کلینیک شهید سلیمانی واقع در شهر ری و ابوریحان واقع در خیابان انقلاب را از ساعت 16 تا 22 خدمات درمانی رایگان به تمامی شهروندان ارائه میدهد.
وی با اشاره به اینکه در این طرح افرادی که فاقد دفترچه بیمه تأمین اجتماعی نیز باشند میتوانند رایگان ویزیت شوند گفت: مرکز اسناد پزشکی نیز روزهای دوشنبه در ایام ماه مبارک رمضان تا افطار به مراجعین خدمت ارائه میدهند.
مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر سیستم HIS در بیمارستان شهید فیاضبخش اجرایی شده است و در آینده در 30 بیمارستان کشور به صورت پایلوت راهاندازی میشود.
وی درباره نوسازی بیمارستانهای تأمین اجتماعی اظهار کرد: بیمارستان شهید فیاضبخش، بیمارستان تک تخصصی هدایت و بیمارستان لواسانی در اولویت تجهیز و نوسازی هستند که در مرحله اول بیمارستان شهید فیاضبخش با 550 تختخواب در حال ساخت است.
خسروانی مقدم درباره تعیین تکلیف بیمارستان مریم خاطرنشان کرد: مراکز ملکی تأمین اجتماعی مشکلات قدیمی دارد به عنوان مثال بیمارستان شریعت رضوی به صورت وقفی است و سازمان تأمین اجتماعی مبلغی را به عنوان اجاره پرداخت میکند.
وی ادامه داد: بعضی از مراکز ملکی درمانی تأمین اجتماعی مشکلاتی با شهرداری دارد و این مشکلات ساختاری هستند در هر صورت بخش حقوقی اداره کل تأمین اجتماعی در حال رسیدگی به مشکل بیمارستان مریم است که در آینده وضعیت این بیمارستان نیز تعیین تکلیف میشود.
مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران خاطرنشان کرد: سه دفتر اسناد پزشکی در شرق، غرب و مرکز استان تهران برای مراجعه بیمه شدگان در نظر گرفته شده است تا دیگر شاهد صفهای طولانی اسناد پزشکی در استان تهران نباشیم.
----------------------------------
پایان