50 مطلب آخر
اخبارحاشیه : بیمارستان امام حسین(ع)تهران تنها حامی همه کارتن‌خوابهای شهر

قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران : هر سال مبالغ هنگفتی را در سامان‌سراها و مددسراها برای درمان بیماری کارتن خوابها و افراد بی خانمان هزینه می‌کنیم. قاضی دادگاه برای افراد بی‌خانمانی که بعضا دچار بیماری هستند، رای درمان صادر می‌کند و شهرداری تهران نیز با وجود اینکه در این زمینه تکلیف قانونی ندارد، پیگیر درمان این افراد است.................

 تنها بیمارستانی که با ما همکاری می‌کند، بیمارستان امام حسین (ع) است و سایر بیمارستان ها از این همکاری سرباز می‌زنند و این موضوع مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. یکی از مهمترین مشکلات انتقال این بیماران از گرمخانه‌های نقاط مختلف شهر مانند اسلامشهر، لویزان، خاوران و بهمن به بیمارستان امام‌حسین (ع) است..............

تحلیل ما

متن کامل

 

یک بیمارستان و همه کارتن‌خوابهای شهر

 

قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از وجود بیماری‌های عفونی و مسری مانند سل، ایدز و هپاتیت بین ساکنان گرمخانه‌های تهران خبر داد.

 

رضا بتو درباره هزینه سرانه افرادی که شب‌ها در گرمخانه‌ها می‌مانند، گفت: شهرداری برای این افراد طی روز و شب 5 هزار تومان هزینه می‌کند که البته این رقم جدای از هزینه‌های عمرانی و نگهداری مجموعه است که بر عهده شهرداری تهران است.

 

همه کارتن‌خوابهای شهر و یک بیمارستان

 

بتو در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو درباره بیماری‌های شایع بین مراجعان به گرمخانه‌ها، گفت: غالب مددجویان تنها یک بیماری‌ ندارند و معمولا از یکی از بیماری‌های عفونی و مسری مانند سل، HIV+، هپاتیت و زخم‌ها و بیماری‌های پوستی رنج می‌برند. البته در بین آنها افرادی هم حضور دارند که سالم هستند و خودمراقبتی می‌کنند.

 

قائم مقام سازمان رفاه شهرداری در پاسخ به اینکه آیا مددجویان بیمار، شناسایی و دسته‌بندی می‌شوند، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای تشخیص و شناسایی بیماران مبتلا به HIV+ یا هپاتیت نداریم چرا که این موضع در ابتدای امر حساسیت زیادی را بین خود این افراد ایجاد می‌کند و واکنش‌هایی در پی دارد. ضمن اینکه تکلیف قانونی در این زمینه نداریم و این کار را اخلاقی نمی‌دانیم.

 

این مقام مسئول ادامه داد: در سامانسرای لویزان که زنان در آن حضور دارند، هم زن باردار حضور دارد و هم زن مبتلا به ایدز، هرچند تعداد آنها زیاد نیست اما تفکیکی صورت نمی‌گیرد و معمولا مددکارها از لا‌به‌لای صحبت‌ها و مشاوره‌های این افراد از بیماری و حتی رفتارهای آسیب‌زای این زنان و آگاه می‌شوند.

 

وی درخصوص درمان این بیماران، گفت: هر سال مبالغ هنگفتی را در سامان‌سراها و مددسراها برای درمان این بیماران هزینه می‌کنیم. قاضی دادگاه برای افراد بی‌خانمانی که بعضا دچار بیماری هستند، رای درمان صادر می‌کند و شهرداری تهران نیز با وجود اینکه در این زمینه تکلیف قانونی ندارد، پیگیر درمان این افراد است.

 

بتو در پاسخ به اینکه آیا بیمارستان‌ها در این زمینه با شهرداری همکاری می‌کنند، گفت: تنها بیمارستانی که با ما همکاری می‌کند، بیمارستان امام حسین (ع) است و سایر بیمارستان از این همکاری سرباز می‌زنند و این موضوع مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. یکی از مهمترین مشکلات انتقال این بیماران از گرمخانه‌های نقاط مختلف شهر مانند اسلامشهر، لویزان، خاوران و بهمن به بیمارستان امام‌حسین (ع) است.

----------------------------

پایان

منبع : ایسنا تاریخ : ۱۳۹۳/۴/۲۵ تعداد بازدیدکنندگان : 4355

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3417
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5487
بازدید امسال : 800970
بازدید کل : 37168043

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش