بیمهها جراحیهای ترمیمی و پانسمان نوین را پوشش نمیدهند
هزینههای چندین میلیونی درمان بیماران سوخته
رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن بیان این انتقاد که هزینه انجام جراحیهای ترمیمی بسیار بالاست و بیمه بسیاری از این جراحیها را پوشش نمیدهد، گفت: همچنین اگر بخواهیم برای یک بیمار 20 درصد سوخته از پانسمانهای نوین استفاده کنیم، هر نوبت پانسمان چندین میلیون تومان هزینه در بر دارد و پرداخت این مبالغ برای بیماران امکان پذیر نیست.
دکتر محمد جواد فاطمی با اشاره به اینکه شیوههای درمان سوختگی در ایران مربوط به 40 سال گذشته است، اظهار کرد: بیمهها حاضر نیستند همه مراحل درمان سوختگی را پوشش دهند.
وی با طرح این پرسش که "پانسمانهای جدید سوختگی بسیار گرانقیمت هستند، چه کسی باید هزینه این ملزومات را بپردازد؟" گفت: هزینه انجام جراحیهای ترمیمی بسیار بالاست و بیمه بسیاری از این جراحیها را تحت پوشش قرار نمیدهد.
فاطمی با بیان اینکه پوشش بیمه به درصد سوختگی ارتباطی ندارد، گفت: بیمار سوخته در بیمارستان بستری میشود و باید تنها فرانشیز را بپردازد. فرانشیز سوختگی 10 درصد است و بیمهها به علت اینکه بسیاری از آنتی بیوتیکهای گرانقیمت، لباس سوختگی، پمادهای سوختگی و وسایل جراحی را قبول نمیکنند، سهم بیمار از فرانشیز به بیش از 70 درصد میرسد.
وی ادامه داد: علاوه بر این هزینه پانسمانهای سوختگی بسیار بالاست و اگر بخواهیم برای یک بیمار 20 درصد سوخته از پانسمانهای نوین استفاده کنیم، هر نوبت پانسمان چندین میلیون تومان هزینه در بر دارد و پرداخت این مبالغ برای بیماران امکان پذیر نیست.
رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه بیمار سوخته ناشی از برق گرفتگی حدود 30 تا 40 میلیون تومان هزینه دارد، گفت: اغلب این افراد کارگرانی هستند که در حین کار در ساختمانها و مانند آن دچار برق گرفتگی میشوند و توان مالی ندارند
--------------------------------
پایان