افتتاح چند طرح عمرانی درمانی در ساوه
همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، استاندار مرکزی و نماینده مردم ساوه و زرندیه، چند طرح عمرانی در ساوه به بهرهبرداری رسید.
بدکتر محمد آقاجانی در مراسم افتتاح چند طرح عمرانی در ساوه با اشاره به نبود بخش دیالیز و CCU در شهرستان و مشکلات ایجاد شده برای بیماران، گفت: نبود چنین بخشهایی باعث میشود که بیماران مسافتهای طولانی را برای درمان طی کنند. اما، خوشبختانه با افتتاح این بخش در مأمونیه این مشکل بیماران و الزام رفت و آمد به ساوه جهت دریافت خدمات، کاهش خواهد یافت.
وی افزود: حضور خیرین در بخش بهداشت و درمان حضوری پررنگ است و لازم است که به منظور حضور خیرین در حوزه سلامت جهت رفع نیازها، فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد.
به گزارش ایسنا، شهلا میرگلوبیات نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: در زرندیه 17 بیمار دیالیزی وجود دارد که هفتهای سه مرتبه برای درمان به ساوه مراجعه میکنند. با افتتاح این بخش در بیمارستان آسیابک، مباحث مربوط به دیالیز در این بیمارستان انجام خواهد شد و مشکلات رفت و آمد بیماران نیز رفع میشود.
وی به راهاندازی سیستم HIS بیمارستان در تیرماه اشاره کرد و افزود: طی سالهای اخیر سیستم درمانی شهرستان مورد بیمهری قرار گرفته است که البته این شرایط خوشبختانه در حال تحول است. در حال حاضر بیمارستان در مرحله بازسازی قرار دارد.
بخش دیالیز و CCU بیمارستان آسیابک مأمونیه توسط دو خیر احداث شده است. بخش دیالیز با پنج تخت (چهار تخت معمولی و یک تخت ایزوله) که در حال حاضر سه تخت آن فعال است آغاز به کار خواهد کرد و همچنین بخش CCU نیز با سه تخت فعالیت خود را آغاز میکند.
همچنین ساختمان جدید اورژانس بیمارستان شهید مدرس ساوه نیز مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این بخش نیز در زمینی به مساحت هزار متر و در دو طبقه با دوهزار مترمربع زیربنا و صرف اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی طی مدت دو سال احداث شده است که طبقه اول این بخش برای اورژانس و طبقه دوم آن به بخش بستری اختصاص خواهد یافت
بخش دیالیز شهرستان زرندیه افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این مرکز شامل بخش دیالیز، سیسی یو و آی سی یو و کلینیک تخصصی است که در زمینی به مساحت 400 متر مربع و با صرف هشت میلیارد ریال اعتبار با مشارکت خیرین ساخته و تجهیز شده است.
این مرکز مجهز به هفت دستگاه دیالیز است که پنج دستگاه آن فعال است و به 17 بیمار خدمت رسانی میکند. با راهاندازی این مرکز درمانی، بیماران دیالیزی نیاز نیست به شهرستانهای همجوار مراجعه کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فرسودگی زیرساختها در بخش ساختمان و تأسیسات و کمبود نیروی انسانی از مهمترین چالشهای مراکز درمانی و بیمارستانهای کشور است.
آقاجانی همچنین با اشاره به موضوع کمبود نیروی انسانی در مراکز بهداشتی درمانی گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت حجم مراجعه بیماران به بیمارستانهای دولتی افزایش یافته است و با ادامه این روند نیازمند تامین نیرو هستیم.
وی توانمندسازی مدیران بیمارستانها، توسعه مشارکت خیرین در نظام خدمات درمانی، ارتقای اورژانس پیشبیمارستانی و بهبود وضعیت فیزیکی تجهیزات و نیروی انسانی را مهمترین برنامههای معاونت درمان دانست.
---------------------------
پایان