50 مطلب آخر
هشدار : 6000نقطه آلودگی گاز رادون کنار شمالی ها

گاز رادون یکی از پرآسیب ترین گاز های طبیعی در دنیا محسوب می شوند و می تواند آسیب های جدی به بدن افراد وارد سازد . به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی برنامه ای برای کاهش آسیب های ناشی از این گاز تدابیری اندیشیده اند و پروژه بین المللی رادون را تعریف کرده اند..............

 از دو سال پیش توسط وزارت بهداشت در کشور ما نیز برنامه ای ملی  ، جهت سنجش پرتوهای گاز رادون تدوین شد که این برنامه از سه استان شمالی ایران(مازندران،گیلان،گلستان) آغاز به کار کرد...................

تحلیل ما

متن کامل

 

شناسایی 6 هزار نقطه گاز رادون در استانهای شمالی کشور

 

گاز رادون  یک ماده رادیو اکتیو بدون بو، مزه و بیرنگ است که اینها زمینه خطرسازی این گاز را فراهم می کند. این گاز از زمین متصاعد می شود. گاز رادون از شکاف های های زمین وارد هوا شده که پس از ان وارد ریه های انسان می شود و می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری های ریوی باشد

 

رئیس اداره پرتو های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در پی پروژه ملی سنجش گاز رادون در سه استان شمالی کشور، مشخص شده 6 هزار نقطه در این استانها دارای گاز رادون هستند.

 

علی گورانی  گفت: با توجه به اینکه گاز رادون یکی از پرآسیب ترین گاز های طبیعی در دنیا محسوب می شوند و می تواند آسیب های جدی به بدن افراد وارد سازد سازمان بهداشت جهانی برنامه ای برای کاهش آسیب های ناشی از این گاز تدابیری اندیشیده اند و پروژه بین المللی رادون را تعریف کرده اند.

 

وی در ادامه اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی بعد از آن، تمام کشورها را به سنجش انرژی های گاز رادون و تدوین برنامه هایی برای کاهش اثرات این گاز ملزم دانسته است.

 

گورانی خاطر نشان کرد: از دو سال پیش توسط وزارت بهداشت در کشور ما برنامه ای ملی جهت سنجش پرتوهای گاز رادون تدوین شد که این برنامه از سه استان شمالی ایران(مازندران،گیلان،گلستان) آغاز به کار کرد.

 

رئیس اداره پرتو های وزارت بهداشت در خصوص این نقشه ملی توضیح داد و گفت:با توجه به گستردگی کار، دستگاهی با عنوان دستگاه آشکارسازی گاز رادون در این مناطق مستقر شد تا از میزان وجود گاز رادون در جای جای این مناطق مطلع شویم. 

 

وی با اشاره به اینکه پلیمر به اشعه آلفای متصاعد شده از گاز رادون حساس است، اظهار داشت: دستگاه آشکار سازی گاز رادون، مانند یک جعبه کوچکی که پلیمر در آن به صورت نوار فیلم قرار دارد و گاز رادون می تواند با متصاعد کردن اشعه آلفا از خود، پلیمر دستگاه را حساس کرده و نشان دهد که در آن نقطه چه میزان رادون وجود دارد.

 

گورانی دستگاه آشکار سازی رادون را جهت شناسایی این گاز در نقاط منطقه مهم دانست و افزود: نقاطی که از وجود گاز رادون در این سه استان آگاه نبودیم، با دستگاه آشکار سازی مشخص شد و نشان دادکه 6 هزار نقطه در این سه استان گاز رادون دارند.

 

رئیس اداره پرتو های وزارت بهداشت در خصوص گاز رادون خاطر نشان کرد: این گاز یک ماده رادیو اکتیو بدون بو، مزه و بیرنگ است که اینها زمینه خطرسازی این گاز را فراهم می کند. این گاز از زمین متصاعد می شود. گاز رادون از شکاف های های زمین وارد هوا شده که پس از ان وارد ریه های انسان می شود و می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری های ریوی باشد

 

--------------------------

پایان

منبع : مهر تاریخ : ۱۳۹۳/۶/۲۲ تعداد بازدیدکنندگان : 3848

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1415
بازدید دیروز : 8179
بازدید این ماه : 11664
بازدید امسال : 807147
بازدید کل : 37174220

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش