ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب کشور در شیراز آغاز شد
ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب کشور در آیینی با حضور جمعی از مسوولان استانی در شیراز آغاز شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین با ابراز نگرانی از شرایط فزاینده ابتلا به سرطان گفت: اکنون در مورد این بیماری در شرایط بحرانی هستیم و آمار رو به افزایش است.
'محمد هادی ایمانیه ' احداث بیمارستان سرطان شناسی جنوب کشور در شیراز را با توجه به فعال بودن در حوزه های پیشگیری و تحقیقات، در سلامت مردم جنوب کشور و استان فارس تاثیر گذار خواند.
وی با بیان اینکه در این بیمارستان ضمن درمان به آموزش، پیشگیری و تحقیقات مرتبط با سرطان نیز پرداخته می شود تصریح کرد: این امر نقش موثری در ارتقای سلامت استان فارس خواهد داشت.
دکتر ایمانیه با قدردانی از حضور مدیرکل آموزش و پرورش فارس از وی خواست که با توجه به تحت پوشش داشتن شمار زیادی از مردم ، اعم از دانش آموزان ، معلمان و کارکنان در آگاه سازی آنان برای این مشارکت جمعی، همکاری های لازم داشته باشد.
وی افزود: جامعه روحانیت، ادارات، اصناف و جامعه پزشکی به عنوان گروه هدف در نظر گرفته شده اند و آگاه سازی های عمومی لازم در این خصوص نیز مدیریت می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: دولت تجهیزات جدیدی را برای بیمارستان ها در نظر گرفته که به فارس نیز تجهیزات خوبی اختصاص یافته و این تجهیزات به ویژه برای بیمارستان های مرحوم نمازی و شهید دکتر فقیهی داده می شود.
رییس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز گفت: پیروی از امام علی (ع) ، باید یک تبعیت واقعی باشد و آنگونه که ایشان در نماز هم انفاق می کردند، تمامی ما نیز باید با آغاز اقدام ارزشمند احداث بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب ، همکاری و مشارکت داشته باشیم.
آیت الله سید' علی اصغر دستغیب ' با بیان اینکه مردم با وضعیت بیماران، به ویژه بیماران سرطانی آشنا هستند افزود: ما باید به مولایمان علی (ع) تاسی کرده و با جدیت برای احداث این بیمارستان همراهی کنیم.
وی گفت: شهروندان فارس مردمی ارزشمند، ایثارگر و فداکار هستند و همانگونه که در 12 سال در مجمع خیرین تامین سلامت فارس نشان داده اند، همواره در انجام اقدامات خیر پیشگام هستند و در احداث این بیمارستان نیز به طور شایسته ای مشارکت می کنند.
رییس بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با بیان اینکه تمام مواردی که به بیماری و درمان بیمار مربوط می شود، باید مورد توجه قرار گیردگفت: در احداث بیمارستان فوق تخصصی جنوب کشور ضمن ارائه خدمات درمانی، به زمینه های آموزش و پیشگیری نیز پرداخته شده و زمینه اشتغال برای تعداد زیادی از اهالی فارس فراهم می شود.
سید' علی ملک حسینی' افزود: دانشگاه علوم پزشکی بین المللی ابوعلی سینا به زودی با استانداردهای بین المللی در شیراز آغاز به کار می کند که علاوه بر نگه داشتن نخبگان در داخل کشور ، دانشجوی خارجی نیز می پذیرد.
وی با اشاره به هزینه 500 میلیون تومانی برای هر تخت بیمار سرطانی افزود: این بیمارستان با دارا بودن 500 تخت به 250 میلیارد تومان هزینه،تنها برای تامین اعتبار تخت ها نیاز دارد که با همت و همبستگی و مشارکت جمعی، خداوند این هزینه را تامین می کند.
دکتر ملک حسینی کمک به بیمار را یکی از مهمترین اقداماتی دانست که به رستگاری انسان کمک می کند و تصریح کرد: بسیار مهم است که همه مردم در این زمینه آگاه شده، مشارکت کنند و حتی کودکان با قلک های کوچک خود نیز می توانند در این امر سهیم شوند.
رییس بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: این بیمارستان باید با همت همگانی در سه سال با امکانات مناسب احداث شود.
'علی اکبر رامجردی ' مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز گفت: حسن این بیمارستان فوق تخصصی سرطان این است که همه مردم در هر اندازه ای که توانایی داشته باشند می توانند در احداث آن مشارکت داشته باشند.
رییس سازمان نظام پزشکی فارس نیز افزود: سرطان شیوع بالایی یافته و به دلیل تغییر سبک زندگی، این بیماری می تواند یک خانواده یا جامعه را دچار مشکل کند.
'حمیرا وفایی' افزود: چه خوب است ما مراکزی داشته باشیم که تمامی آزمایش ها و خدمات مورد نیاز بیمار سرطانی را به طور متراکم ارائه دهند که این بیمارستان تمامی امکانات را فراهم کرده و از طریق وقف جمعی عموم مردم، با هر مقدار توان مالی که داشته باشند، احداث می شود.
در آیین احداث این بیمارستان از اوراق وقف جمعی برای ساخت آن پرده برداری شده که این اوراق در قالب 100 هزار تومانی ، 500 هزار تومانی، یک میلیون تومانی ، پنج میلیون تومانی و 10 میلیون تومانی از طریق بانک ملت در اختیار مردم قرار می گیرد.
-------------------------
پایان