افتتاح مرکز درمان بیماران خاص با 60 تخت سرپایی در خراسان جنوبی
نخستین مرکز جامع درمان بیماران خاص در خراسان جنوبی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد . این مرکز با کمک خیران و در چهار طبقه برای بیماران خاص در مرکز استان احداث شده است.
زمین این مرکز توسط یک خیر اهدا و عملیات ساخت آن از سال 86 آغاز شده بود.
در حال حاضر مرکز دیالیز و تالاسمی این مرکز فعال است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تاکنون برای ساخت مرکز جامع درمان بیماران خاص استان 2 میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه شده است.
محمود گنجی در مراسم افتتاحیه نخستین مرکز جامع درمان بیماران خاص در خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر 4 هزار و 853 بیمار خاص در خراسان جنوبی وجود دارد.
وی تصریح کرد: از این تعداد 239 نفر دیالیزی، 128 نفر هموفیلی، 69 نفر تالاسمی، 394 نفر بیماران شیمیدرمانی، 116 نفر MS و 3 هزار و 107 نفر دیابتی هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: با توجه به اهمیت وجود این تعداد بیمار خاص در استان باید تمام دستگاهها نگاه ویژهای به این بیماریها داشته باشند.
گنجی به مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: این مرکز در زمینی به مساحت 900 متر مربع که توسط مرحوم هادوی وقف شده ساخته شده است.
وی با بیان اینکه مجوز احداث این مرکز از سال 84 گرفته شده است، یادآور شد: نخستین اعتباری که از طریق کمکهای مردمی برای ساخت این مرکز اختصاص یافته مبلغ 10 میلیون تومان بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه حدود 800 میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی برای ساخت این مرکز هزینه شده است، اضافه کرد: این اعتبارات از طریق استانداری، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی تامین شده است.
گنجی با بیان اینکه تاکنون عملیات ساخت این مرکز یک فرایند زمانی 9 ساله را طی کرده است، تصریح کرد: در این مدت 2 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار برای ساخت آن هزینه شده است.
وی با بیان اینکه زیربنای کلی این مجموعه 3 هزار مترمربع است، یادآور شد: این مرکز در چهار طبقه برای بیماران تالاسمی، دیالیزی، شیمیدرمانی، هموفیلی و سایر بیماریهای خاص پیشبینی شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به بخشهای جانبی این مرکز اشاره کرد و گفت: پیشبینی شده در این مرکز بخش ویزیتهای تخصصی، فعالیتهای پژوهشی، مشاوره و آموزش به بیماران خاص نیز راهاندازی شود.
گنجی در ادامه به بیان چند درخواست برای رفع مشکلات این مرکز تازه تاسیس پرداخت و خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر بیماران و همراهان آنها با آن در این مرکز مواجه هستند نبود وسیله ایاب و ذهاب است که حداقل باید در این مرکز دو دستگاه خودرو برای تهیه خون، دارو و سایر تجهیزات پزشکی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات نبود اقامتگاه برای همراهان بیماران این مرکز است، خاطرنشان کرد: همچنین یکی دیگر از درخواستها برای بهتر شدن خدماترسانی به بیماران رایگان شدن هزینههای جاری این مرکز است.
وجود 60 تخت سرپایی در مرکز درمان بیماران خاص خراسان جنوبی
مسئول مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر مرکز درمان بیماران خاص استان دارای 60 تخت سرپایی است که برای بیماران شیمیدرمانی، تالاسمی و دیالیزی استفاده میشود
هادی دهقانی در مراسم افتتاحیه نخستین مرکز جامع درمان بیماران خاص در خراسان جنوبی اظهار داشت: این مرکز درمانی در زمینی وقف شده از سوی مرحوم هادوی ساخته شده است که در همین رابطه بخش دیالیز این مرکز به نام این خیر نامگذاری شده است.
وی با بیان اینکه اقدام برای ساخت این مرکز از سال 84 بدون هیچگونه اعتبار دولتی آغاز شد،گفت: مجوز ساخت این مرکز با همکاری شورای شهر و شهرداری بیرجند با هزینهکرد 200 میلیون تومان گرفته شد.
مسئول مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی ادامه داد: این مرکز با اختصاص اعتبارات دولتی و به ویژه کمکهای خیران در عرصه سلامت احداث شده است.
دهقانی به دلیل ساخت این مرکز در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به وجود آمار و اطلاعاتی که از تعداد بیماران خاص در سطح استان وجود دارد راهاندازی این چنین مرکزی جزو ضروریات بوده تا بیماران خاص در یک مرکز متمرکز و جامع مراحل درمانی خود را طی کنند و همچنین هدایت و مدیریت این مرکز راحتتر صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 239 بیمار دیالیزی در سطح استان وجود دارد، یادآور شد: از این تعداد 108 نفر مراحل درمانی خود را در این مرکز دنبال میکنند.
مسئول مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی با بیان اینکه بیماران خاص نیاز به حمایت از نظر آموزش و دارو دارند، افزود: تمام نیازهایی که بیماران خاص دارند در این مرکز به آنها ارائه میشود.
دهقانی اضافه کرد: در حال حاضر این مجموعه دارای 60 تخت سرپایی است که برای بیماران شیمیدرمانی، تالاسمی و دیالیزی استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین برای رفاه حال بیماران خاص واحد داروخانه، فیزیوتراپی، بانک خون، سالن آمفی تئاتر و دندانپزشکی در این مرکز پیشبینی شده است.
----------------------
پایان