50 مطلب آخر
درمانگاه : چرا در اغلب درمانگاهها در جهان ، مجلات قدیمی دراختیار بیماران قراردارد؟

پدیده عجیبی در اتاق انتظار مطب پزشکان در سراسر جهان وجود دارد، این‌که مجلات موجود در مطب همواره تاریخ گذشته هستند. حال یک پژوهش دلیل این موضوع را مشخص کرده است ................

به گزارش دیلی تلگراف، پژوهشگران دانشگاه اوکلند در نیوزلند دریافته‌اند که هرچقدر هم که کارکنان مطب پزشکان سعی کنند مجلات به‌روز را خریداری کنند و در اختیار بیماران قرار دهند، بازهم در اتاق انتظار پزشکان معمولاً مجلات تاریخ گذشته پیدا می‌شوند. بیمارانی که امید دارند با مطالعه این مجلات ذهنشان از درد دندان یا معده به‌سوی دیگری منحرف شود، معمولاً ناامید می‌شوند؛ چراکه نه‌تنها مجلات باقی‌مانده تاریخ گذشته هستند، بلکه همین مجلات تاریخ گذشته هم فقط دربردارنده مجلات بسیار جدی مانند اکونومیست و نشنال جئوگرافیک هستند (و البته در ایران مجلات تخصصی پزشکی)...........

تحلیل ما

متن کامل

 

 

چرا در اغلب درمانگاهها در جهان ، مجلات قدیمی جلوی بیماران میگذارند؟

 

مسئله این نیست که همه پزشکان علاقه‌مند به جمع‌آوری مجلات تاریخ گذشته باشند، واقعیت این است که نمی‌توانند مانع از غیب شدن مجلات نو در اتاق انتظار خود شوند.

 

پدیده عجیبی در اتاق انتظار مطب پزشکان در سراسر جهان وجود دارد، این‌که مجلات موجود در مطب همواره تاریخ گذشته هستند. حال یک پژوهش دلیل این موضوع را مشخص کرده است. هرچه مجله تازه‌تر باشد، بیشتر احتمال دارد که توسط برخی از بیماران دست‌کج، دزدیده شود.

 

به گزارش تلگراف، پژوهشگران دانشگاه اوکلند در نیوزلند دریافته‌اند که هرچقدر هم که کارکنان مطب پزشکان سعی کنند مجلات به‌روز را خریداری کنند و در اختیار بیماران قرار دهند، بازهم در اتاق انتظار پزشکان معمولاً مجلات تاریخ گذشته پیدا می‌شوند. بیمارانی که امید دارند با مطالعه این مجلات ذهنشان از درد دندان یا معده به‌سوی دیگری منحرف شود، معمولاً ناامید می‌شوند؛ چراکه نه‌تنها مجلات باقی‌مانده تاریخ گذشته هستند، بلکه همین مجلات تاریخ گذشته هم فقط دربردارنده مجلات بسیار جدی مانند اکونومیست و نشنال جئوگرافیک هستند (و البته در ایران مجلات تخصصی پزشکی).

 

بروس آرول، رهبر این پژوهش می‌گوید: «میز اتاق انتظار مطب‌های پزشکان عمدتاً دربردارنده مجلات کهنه است. این‌که دلیل این پدیده چه چیزی می‌تواند باشد، یک موضوع داغ برای پژوهش بود، مخصوصاً که تعداد دفعات شکایت بیماران از این پدیده بسیار زیاد است. ما دریافتیم که مسئله اصلی نه قدیمی بودن مجلات که گم‌شدن مجلات جدید است. بیشترین خطر غیب شدن هم مربوط به مجلات زرد است».

 

برای آزمودن این نظریه، پژوهشگران 87 مجله را در یک مطب در نیوزلند بین ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال بررسی کردند. این پژوهش بعد از 31 روز به پایان رسید. در آن زمان، همه مجلات زرد غیب شده بودند و تنها نسخه‌های قدیمی مجلاتی همانند تایم باقی مانده بودند.

 

پروفسور آرول نتیجه گرفت مطب‌هایی که به دنبال صرف هزینه کمتر برای خرید دوباره مجلات هستند، باید «نسخه‌های قدیمی از مجلات جدی و غیر زرد را خریداری کنند. پژوهش‌های بعدی در اتاق انتظار مطب‌ها شامل شناسایی اشخاصی است که این مجلات را برمی‌دارند. این می‌تواند شامل یک اپلیکیشن موبایل (هنوز طراحی نشده) "مجله‌ام را پیدا کن" شود. تحقیق دیگری هم باید با هدف آزمایش این اثرات روی منشی‌ها در مطب‌های بدون مجلات شایعه‌پرداز شود. متأسفانه هیچ کلینیکی حاضر نشد که در این پژوهش شرکت کند! »

 

این پژوهش در چاپ کریسمس ژورنال British Medical منتشر شده است.

 

----------------------

پایان

منبع : شفاآنلاین تاریخ : ۱۳۹۳/۹/۳۰ تعداد بازدیدکنندگان : 4264

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1312
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 3382
بازدید امسال : 798865
بازدید کل : 37165938

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش