50 مطلب آخر
چند پروژه : اسامی تعدادی پروژه بیمارستانی که با کمک خیرین احداث میگردد

در دومین همایش تجلیل از خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران تعدادی پروژه درمانی  که توسط خیران در حال احداث است ، بشرح ذیل مطرح شد ............

 برای ساخت مرکز تخصصی مغز و اعصاب در منطقه 22 تهران ، 120 میلیارد تومان از خیرین جمع آوری شده و با بانک ها جلسه داریم تا 180 میلیارد تومان نیز از بانک وام بگیریم تا این مرکز ساخته شود ...............

خیر دیگری که در ایران زندگی نمی کند، در حال ساخت بیمارستان 540 تختی در تبریز است ............

 بیمارستان 800 تختخوابی امام خمینی(ره) توسط خیرین در حال ساخت است ...............

پنج هزار پیوند مغز استخوان در بیمارستان شریعتی انجام شده اما پزشکان، دغدغه مشکلات پشتیبانی، اشکال در اتاق عمل و نداشتن آسانسور را دارند که این مشکلات باید رفع شود ......................

با تأسیس مجمع خیرین سلامت  از 5 سال پیش تاکنون موفق به جمع‌آوری 3 هزار و 300 میلیارد تومان کمک‌های خیرین شده‌ و در این مدت 700 مرکز درمانی شامل 160 بیمارستان نیز با همت خیرین ساخته شده است ......................

در سفر اخیر وزیر بهداشت به زابل کلنگ ساخت یک بیمارستان برای افراد مسلول که توسط خیرین تأمین هزینه شده است به زمین زده شد ..................

تحلیل ما

متن کامل

 

پروژه هایی که با کمک خیرین در کشور در حال احداث است

 

قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه گفت: اکنون در سطح کشور، 60 هزار تخت بیمارستانی کم داریم.

«سیدمحمدهادی ایازی» در دومین همایش تجلیل از خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: وقتی تخت بیمارستانی در کشور کم است، بیماری که به بیمارستان مراجعه می کند با مشکلات فراوانی روبرو می شود.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر، شبکه بهداشت شهری در کشور وجود ندارد و فقط شهر تهران به 700 پایگاه بهداشت محله ای نیاز دارد.
ایازی با بیان اینکه جامعه به سمت میانسالی و سالمندی می رود، خاطرنشان کرد: سلامت یکی از دغدغه های آحاد مردم و دولتمردان است؛ همانگونه که زمانی دغدغه مدرسه های سه شیفت را داشتیم، اکنون نیز دغدغه کمبود تخت های بیمارستان و دغدغه سلامت مردم را داریم.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های اجتماعی گفت: مراکز بهداشتی و درمانی باید توسعه یابد تا دغدغه سلامت رفع شود.
ایازی تصریح کرد: منابع دولتی برای تامین هزینه های بهداشتی و درمانی کشور کافی نیست و باید بخش خصوصی وارد عرصه شود که البته برای آنان مقرون به صرفه نیست، اما اکنون در حال ایجاد ساز وکارهایی هستیم تا بخش خصوصی نیز در حوزه سلامت سرمایه گذاری کند.
وی ادامه داد: اما مهمتر از ورود بخش خصوصی، کمک گرفتن از خیرین در عرصه سلامت است تا با کمک آنان، کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی رفع شود.
ایازی ادامه داد: بطور مثال برای ساخت مرکز تخصصی مغز و اعصاب، 120 میلیارد تومان از خیرین جمع آوری کرده ایم و بعدازظهر امروز(دوشنبه) نیز با بانک ها جلسه داریم تا 180 میلیارد تومان نیز از بانک وام بگیریم تا این مرکز ساخته شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های اجتماعی گفت: مراکز درمانی شهرهایی مانند رفسنجان و دزفول از سوی خیرین ساخته شده است؛ خیر دیگری که در ایران زندگی نمی کند، در حال ساخت بیمارستان 540 تختی در تبریز است.
ایازی افزود: اکنون بسته نیازهای حوزه سلامت به مراکز درمانی، پایگاه انتقال خون و ایستگاه اورژانس آماده شده است.
وی از انعقاد تفاهمنامه ای بین وزارت بهداشت و سازمان اوقاف خبر داد تا طبق آن خیرین بعد از مرگ نیز بتوانند اموال خود را وقف حوزه سلامت کنند و بخشی از مال خود یا ثلث آن را در اختیار بیماران نیازمند قرار دهند.
ایازی افزود: مشکلات مراکز درمانی زیاد است و دولت نمی تواند کمک کند، بطور مثال پنج هزار پیوند مغز استخوان در بیمارستان شریعتی انجام شده اما پزشکان، دغدغه مشکلات پشتیبانی، اشکال در اتاق عمل و نداشتن آسانسور را دارند که این مشکلات باید رفع شود و پزشکان فقط باید دغدغه درمان بیماران را داشته باشند.

 

 

در ادامه مراسم رضا نیری، رئیس مجمع خیرین سلامت به بیان تاریخچه‌ای از نحوه شکل‌گیری این مجمع کرد و گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ما اقدام به تأسیس مجمع خیرین سلامت کردیم که از 5 سال پیش تاکنون موفق به جمع‌آوری 3 هزار و 300 میلیارد تومان کمک‌های خیرین شده‌ایم.

نیری افزود: در این مدت 700 مرکز درمانی شامل 160 بیمارستان نیز با همت خیرین ساخته شده است.

وی به سفر اخیر وزیر بهداشت به زابل اشاره کرد و گفت: در این سفر کلنگ ساخت یک بیمارستان برای افراد مسلول که توسط خیرین تأمین هزینه شده است زده شد.

در ادامه همایش محمدهادی ایازی، مشاور وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های مردمی گفت: جامعه ما به سمت میانسالی و سالمندی پیش می‌رود و به همین علت نیاز و دغدغه امروز کشور احداث مراکز درمانی و موضوع سلامت است.

وی ادامه داد: زمانی تأمین فضای آموزشی دغدغه کشور محسوب می‌شد اما امروز موضوع سلامت دغدغه کشور است چرا که اکنون حدود 60 هزار تخت بیمارستانی در کشور کم داریم.

مشارو وزیر بهداشت ادامه داد: کشور فاقد شبکه بهداشت شهری است و تنها باید در تهران 700 پایگاه بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها احداث شود.

وی گفت: منابع مالی دولت کفاف انجام اینچنین کارها را نمی‌دهد و به همین دلیل خیرین باید به این موضوع ورود کنند.

ایازی به ساخت مرکز تخصصی مغز و اعصاب در منطقه 22 توسط خیرین اشاره کرد و گفت: تنها در یک روز گردهمایی خیرین برای ساخت این مرکز 120 میلیارد تومان پول جمع شد و امروز عصر نیز قصد داریم در جلسه‌ای با حضور مدیران عامل بانک‌های کشور 180 میلیارد تومان برای ساخت این مرکز وام بگیریم.

وی با بیان اینکه تمام مراکز درمانی شهرهای رفسنجان و دزفول توسط خیرین ساخته شده است به حضور خیرین در تهران نیز اشاره کرد و گفت: بیمارستان 800 تختخوابی امام خمینی(ره) توسط خیرین در حال ساخت است.

 

----------------------------

پایان

منبع : ایرنا + فارس تاریخ : ۱۳۹۳/۱۰/۲۲ تعداد بازدیدکنندگان : 5024

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3430
بازدید دیروز : 3309
بازدید این ماه : 22692
بازدید امسال : 22692
بازدید کل : 36389765

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش