50 مطلب آخر
طنز و درمان : بیماران در کما ، نسبت به لطیفه های خاطره انگیز خانواده ، رفلکس دارند

دانشمندان برای اولین بار موفق به کشف این موضوع شدند که گوش دادن به خاطرات مشترک و جوک‌های خانوادگی باعث هشیار شدن مغز بیماران کما شده و به آنان کمک می کند تا سریعتر بهبود یابند ..........

در این پژوهش 12 مرد و سه زن که از قربانیان تصادفات جاده‌ای بوده و با ضرب و جرح صدمه دیده بودند مورد بررسی قرار گرفتند ...........

دانشمندان مجموعه‌ای از عکس‌های خانوادگی فرد بیمار را آورده و از افراد نزدیک فرد قربانی خواستند که حداقل در مورد 8 خاطره با بیمار خود صحبت کنند ..............
دانشمندان اعضای خانواده را تشویق کردند تا به خاطره‌ای مانند عروسی، یک سفر جاده‌ای از یک خانواده که به‌همراه شوخی و مزاح بود، فکر کنند .............

آنها دریافتند زمانی که صدای یکی از اعضای خانواده که داستان را تعریف می‌کرد و نام بیمار را صدا می‌کرد، شنیده می‌شد در دستگاه «ام.آر.آی» فعالیت عصبی افزایش می‌یافت ...........

تحلیل ما

متن کامل

 

تاثیر صداها و جوک‌های خانوادگی بر روی بیماران کما

 

دانشمندان برای اولین بار موفق به کشف این موضوع شدند که شنیدن صداهای آشنا به بیماران کما کمک می‌کند تا سریعتر از وضعیت کما خارج شوند.

 

 گوش دادن به خاطرات مشترک و جوک‌های خانوادگی باعث هشیار شدن مغز بیماران کما شده و به آنان کمک می کند تا سریعتر بهبود یابند.

 

دانشمندان برای نخستین بار ثابت کردند که شنیدن صدای عزیزان فردی که به کما رفته است، می‌تواند وی را سریع‌تر به هوش بیاورد. شنیدن صدای فردی که دوستش دارید، مغزی که به حالت کما رفته است را سریع‌تر می‌تواند بیدار کرده و بهبود ببخشد.

 

دانشمندان دانشگاه شمال غرب آمریکا «نورث وسترن» به منظور بررسی عکس العمل بیماران کما به صداهای آشنایی که مربوط به اعضای خانواده آنان است، اقدام به پخش صداهای ضبط شده‌ای از اعضای خانوداه بیماران کما برای آنان نمودند. آنان روزی چهار بار به مدت شش هفته اقدام به پخش صداهای آشنا برای شش بیمار کمایی نمودند. نتایج این تحقیقات که در مجله توانبخشی اعصاب و ترمیم عصبی انتشار یافت حکایت از آن داشت  تمامی این بیماران زودتر از مدت زمان معمول از حالت کما خارج شدند.

 

دکتر ترسا پایپ عصب شناس بالینی می‌گوید: ما بر این باوریم شنیدن صدای والدین و خواهر و برادر باعث فعال شدن آن بخش از مغز بیمار می‌شود که مسئول حافظه بلند مدت می‌باشد. این نوع تحریک  باعث ایجاد اولین جرقه‌های هوشیاری در بیماران کما می‌شود.

 

در تحقیقات دانشمندان دانشگاه شمال غرب آمریکا وضعیت کمای 12 مرد و سه زن که از قربانیان حوادث جاده‌ای و یا حملات بمب گذاری بوده‌اند مورد بررسی قرار گرفته است که از میان آنان شش تن تحت آزمایشات 6 هفته ای دانشمندان قرار داشتند.

 

بر اساس پژوهش‌های منتشر شده در مجله توانبخشی اعصاب، این افراد سریع‌تر از حد طبیعی به هوش آمدند.


دانشمندان می‌گویند که ما معتقدیم که صدای پدر و مادر، خواهر و برادر (صداهای هم‌نژاد)، مدار مغز را که مسئول حافظه بلند است، به کار می‌اندازد.

 

در این پژوهش 12 مرد و سه زن که از قربانیان تصادفات جاده‌ای بوده و با ضرب و جرح صدمه دیده بودند مورد بررسی قرار گرفتند.

 

دانشمندان مجموعه‌ای از عکس‌های خانوادگی فرد بیمار را آورده و از افراد نزدیک فرد قربانی خواستند که حداقل در مورد 8 خاطره با بیمار خود صحبت کنند.


دانشمندان اعضای خانواده را تشویق کردند تا به خاطره‌ای مانند عروسی، یک سفر جاده‌ای از یک خانواده که به‌همراه شوخی و مزاح بود، فکر کنند.

 

آنها دریافتند زمانی که صدای یکی از اعضای خانواده که داستان را تعریف می‌کرد و نام بیمار را صدا می‌کرد، شنیده می‌شد در دستگاه «ام.آر.آی» فعالیت عصبی افزایش می‌یافت.

 

----------------------
پایان

منبع : مهر + فارس تاریخ : ۱۳۹۳/۱۱/۴ تعداد بازدیدکنندگان : 4261

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
پربیننده ترین مطالب در زمینه
طنز و درمان
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4233
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6303
بازدید امسال : 801786
بازدید کل : 37168859

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش