ساختمان جدید الاحداث بیمارستان آیت الله کاشانی به بهره برداری رسید
با افتتاح ساختمان جدید در بیمارستان آیت الله کاشانی تهران تعداد تختهای این بیمارستان به 200 تخت میرسد؛ این بیمارستان در عرض سه سال تکمیل شده و 20 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
ساختمان قدیم بیمارستان آیتالله کاشانی در سال ۱۳۴۰ احداث شده و به همین دلیل نیاز به احداث ساختمان جدید وجود داشت و اکنون زمینی به وسعت 900 متر مربع بیمارستان جدید آیتالله کاشانی ساخته و تجهیز شده است.
بیمارستان آیت الله کاشانی ۵۰ سال قبل توسط یک خیر احداث شده بود و با توجه به اینکه در منطقه سنتی کارگری قرار دارد، به همین دلیل سازمان تامین اجتماعی نسبت به ایجاد ساختمان جدید در کنار آن اقدام کرد.
اتاق عملهای جدید این بیمارستان و آزمایشگاههای آن از پیشرفتهترین آزمایشگاههای کشور محسوب میشود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید بیمارستان تأمین اجتماعی آیت الله کاشانی تهران افزود: برخی از بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی بیش از ۳۰ سال قدمت دارند به همین دلیل بهسازی و بازسازی مراکز درمانی و بیمارستان های ملکی این سازمان در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به ۷۷ بیمارستان و بیش از ۲۵۰ مرکز درمانی و بهداشتی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی گفت: به زودی بیمارستان لواسانی در شرق تهران نوسازی می شود و در سال جاری نیز مقاوم سازی بیمارستان ها در مقابل خطرات طبیعی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه ۲۲۰ برنامه برای مقاوم سازی بیمارستان ها اجرایی شد، گفت: برخی بیمارستان ها در برابر حوادث غیرمترقبه آسیب پذیر هستند و در صورت وقوع حوادث، نمی توانند به بیمه شدگان خدمات ارائه دهند بر همین اساس تامین اجتماعی برنامه های متعددی برای نوسازی و بازسازی مراکز درمانی در مناطق مختلف سراسر کشور انجام می دهد.
دکترهمتی در مورد ارتقای هتلینگ بیمارستان ها نیز گفت: در سال آینده برنامه هایی برای ارتقای هتلینگ بیمارستانی اجرایی می شود .
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: باید پیگیر عدالت در ارائه خدمات باشیم و با ساخت مراکز جدید درمانی به این سمت حرکت خواهیم کرد.
وی افزود: عملیات احداث 26 مرکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در کشور آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از افتتاح 36 پروژه این سازمان در دهه فجر خبر داد و گفت: 3 بیمارستان مجهز برای خدمت رسانی به بیمه شدگان تأمین اجتماعی افتتاح میشوند.
دکتر سید تقی نوربخش در مراسم افتتاح ساختمان جدید بیمارستان آیت الله کاشانی تهران اظهار داشت: ساختمان های جدید بیمارستانهای شهید فیاضبخش، شهید معیری و هدایت نیز در حال احداث هستند و امید واریم در آینده با بهره برداری از این پروژه ها شاهد ارتقاء قابل توجه خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی باشیم.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن اعلام این خبر که امور مربوط به طرح پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان در حال تکمیل است، گفت: به گونهای پیش خواهیم رفت که در آینده بیمه شده با سه مشخصه نام، اثر انگشت و شناسه ملی به مراکز درمانی مراجعه کند.
دکتر علی ربیعی در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید بیمارستان آیتالله کاشانی تهران با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی 50 درصد از امر درمان مردم را برعهده دارد، گفت: ارائه خدمات درمانی بیش از 39 میلیون بیمه شده بر عهده این سازمان است و با این وجود بار مالی به دولت تحمیل نمیکند.
وی ادامه داد: بخش اعظمی از جامعه کارگری در حاشیه شهر زندگی میکنند و باید برای پاسخگویی به نیازهای این کارگران که جمعیت زیادی را به خود اختصاص میدهند، اقدامات بیشتری را انجام داد. باید مراکز درمانی که کارگران در آنجا ساکن هستند تقویت شود. در حال حاضر شاهد افتتاح ساختمان جدید بیمارستان آیتالله کاشانی هستیم. منطقه خزانه یکی از مناطق سنتی کارگرنشین است و امیدواریم مردم این منطقه بتوانند که بهترین شکل از این خدمات استفاده کنند.
وی ضمن اعلام این خبر که همزمان با دهه فجر، 3 بیمارستان را بهرهبرداری میکنیم گفت: بیمارستان آیتالله کاشانی نخستین بیمارستانی بود که افتتاح شد. بیمارستانهایی در کرمان و زابل نیز در این دهه به بهرهبرداری خواهند رسید. همچنین 36 مرکز خدماتی درمانی را به بهرهبرداری میرسانیم.
دکتر ربیعی به گسترش بیمارستانهای فوق تخصصی کشور در آینده اشاره و عنوان کرد: افتتاح 4 برند بیمارستان میلاد را در دستور کار داریم که در همین راستا بیمارستان پیامبر اعظم(ص) کرمان تحت عنوان بیمارستان میلاد 2 در دهه فجر بهرهبرداری میشود.
وی در ادامه با گرامیداشت یاد خیری که پایهگذار بیمارستان آیتالله کاشانی بود، عنوان کرد: جامعه ما نیاز به خیرین دارد تأمین اجتماعی نیز پذیرای این خیرین خواهد بود بنابراین باید فرهنگسازی در این زمینه در تأمین اجتماعی صورت پذیرد.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران: بیش از یک سوم پرسنل، یک سوم هزینه درمان و یک سوم عملکرد درمان تأمین اجتماعی کشور در این اداره کل انجام میشود.
دکتر خسروانی مقدم با بیان اینکه 8 میلیون بیمه شده تحت پوشش این اداره کل هستند، گفت: سازمان تامین اجتماعی همسو با طرح تحول نظام سلامت شاهد تحولات چشمگیر در بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم خود است و طرحهای موفقش در حوزه درمان باعث افزایش رضایتمندی بیمهشدگان شده است.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران با بیان اینکه هزینهکرد سازمان تامین اجتماعی در تهران برای امر درمان بیمه شدگان به دو هزار میلیارد تومان میرسد، اظهار کرد: برای نخستین بار بحث پرداخت خسارات درمان به 23 کارگزاری تفویض شد و دیگر شاهد صفهای طویل در شعب نیستیم. مدت زمان رسیدگی به این پروندهها به کمتر از 15 دقیقه رسیده است.
دکترخسروانیمقدم ضمن اعلام این خبر که در آینده نزدیک مشکلات مربوط به مراجعه مردم به شعب تامین اجتماعی برای تایید دارو برطرف میشود، گفت: تنها سه مرکز اسلامشهر، شهریار و ورامین باقی ماندهاند که به زودی این طرح در این مناطق نیز اجرا میشود و دیگر مردم برای تهیه نسخ دارویی گرانقیمت و خاص نیازمند مراجعه حضوری نیستند.
وی ادامه داد: پرداخت بدهیهای مراکز طرف قرارداد نیز به روز شده است، در حوزه درمان مستقیم تأمین اجتماعی نیز اکنون براساس آخرین آمارها تعداد بستری شدگان در مراکز ملکی طی 10 ماه اخیر در تهران 112 هزار نفر است و 77 هزار جراحی انجام شده که از این تعداد 16 هزار جراحی بزرگ بوده است. مراجعه سرپایی به مراکز درمانی ملکی نیز در 10 ماهه اخیر 7 میلیون و 500 هزار مورد بوده است.
---------------------
پایان