مرکز جامع درمان سرطان و ساختمان امام رضا(ع) بیمارستان سیدالشهدا (ع) افتتاح شد
بیمارستان امام رضا (ع) اصفهان در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی سیدالشهدا (ع) با ظرفیت 160 تخت به بهره برداری رسید.
این بیمارستان 160 تختخوابی با مساحت 18 هزار مترمربع و اعتبار 650 میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با مشارکت خیران استان احداث و بهره برداری شده است.
ساختمان امام رضا(ع) در کنار بیمارستان سیدالشهدا (ع) بعد از 20 سال افتتاح شد و بعنوان مرکز جامع سرطان و بیماری های خاص استان اصفهان فعالیت خواهد کرد.
این بیمارستان در شش طبقه با بخش هایی نظیر رادیولوژی، درمانگاه های تخصصی، بخش داخلی زنان، داخلی مردان، اطفال، جراحی، شیمی درمانی، بخش مراقبت های ویژه (ICU) و اتاق عمل و با بهره گیری از آخرین دستگاه های پزشکی و فناوری روز دنیا تجهیز شده است.
در اواخر اسفندماه سال 1347 بود که کلنگ مرکز مبارزه با سرطان اصفهان به نام «امید» در قطعه زمینی به مساحت 600 متر مربع در اصفهان به همت و مساعدت نیکوکاران شهر بر زمین زده و در سالهای 1350 تا 1353 به تدریج مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
از آن زمان تاکنون این مکان شاهد رفت و آمدهای بسیاری از بیماران سرطانی نه تنها از اصفهان که از سایر استانهای همجوار به خصوص چهارمحال و بختیاری و روستا بود.
کلنگ بیمارستان امام رضا(ره) در سال 72 در کنار بیمارستان سیدالشهدا به زمین زده شد که از آن سال تاکنون این ساختمان جدید نیمهکاره مانده بود.
بیماران سرطانی امروز بغضشان شکسته شد چرا که پیش از این در مجاورت این ساختمان جدید در مکانی فرسوده و تاریک با دستشوییها و سرویس بهداشتی که چندان بهداشتی نبوده و بدون امکانات بود، برای درمان مراجعه میکردند.
از آنجایی که بیماری سرطان در اصفهان بسیار شایع و بیماران مراجعه کننده بسیار زیاد شدهاند، این بیمارستان دیگر گنجایش پذیرش زیاد نداشت و گاها پیش میآمد که بسیاری از بیماران برای درمان باید روزها صبر کنند، چرا که با وجود این حجم زیاد از بیماران سرطانی ظرفیتهای فیزیکی این مجموعه پاسخگوی نیاز متقاضیان نبود.
این ساختمان 160 تخت بیمارستان در 7 طبقه و در زیربنای 3 هزار متر مربع است که بدنبال افتتاح این ساختمان، در فاز بعدی ساختمان قدیمی سید الشهدا نیز بازسازی میشود.
در این بیمارستان سعی شده است که مشکلاتی که بیماران سرطانی در ساختمان قدیمی داشتند حتی الامکان رفع شود و در طبقه زیرین این بیمارستان رادیولوژی، رستوران، آشپزخانه،، رختشویخانه، و محل استریل و ضدعفونی کردن تجهیزات وجود دارد.
طبقه همکف شامل درمانگاههای تخصصی، بخش آموزشی، بخش پذیرش و حسابداری است.
طبقه نخست این بیمارستان به دو بخش مردان یک و دو و طبقه دوم به دو بخش زنان یک و دو تقسیمبندی شده است که هر بخش آنها مجهز به 35 تخت بیمارستانی است
درطبقه سوم این بیمارستان که بخش اطفال را به خود اختصاص داده است، تلاش شده تا کودکان و نوجوانان بیمار به صورت جداگانه از یکدیگر بستری شود.
طبقه چهارم شامل بخش ICU که از چهار تخت تشکیل شده و بخش جراحی مجهز به 25 تخت بیمارستانی است ، در طبقه پنجم نیز بخش اتاق عمل، ریکاوری و جراحی وجود دارد.
با وجود دو تخت ایزوله در هر بخش از بیمارستان ، در مجموع 6 تخت ایزوله وجود دارد که در صورت نیاز با توجه به اینکه در هر اتاقی دو تخت وجود دارد ،امکان تغییر کاربری وجود دارد.
نخستین دستگاه شتاب دهنده خطی کشور در سال 62 با کمک خیران در بیمارستان سید الشهدا مستقر شد و دومین دستگاه در سال 76 با کمک این افراد در بیمارستان مذکور استقرار یافت.
بیمارستان حضرت ثامن الائمه امام رضا(ع) دارای بخشهای داخلی زنان و مردان، اطفال، جراحی، اتاق عمل، مراقبت های ویژه، اورژانس، شیمی درمانی سرپایی تالاسمی، هموفیلی، پزشکی هستهای رادیوتراپی، رادیولوژی، داروخانه، آزمایشگاه درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی است که امید میرود بتواند با ارائه خدمات بهتر به بیمارستان سرطانی زمینه بهبودی بیماران سرطانی در اصفهان را فراهم کند.
-----------------------