50 مطلب آخر
امداد و درمان : احتمال واگذاری اورژانس پیش بیمارستانی + اورژانس هوایی به هلال احمر

رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه برای واگذاری یکی از دو وظیفه امداد جاده‌ای یا اورژانس پیش‌بیمارستانی به صورت کامل به هلال‌احمر با وزارت بهداشت در حال رایزنی هستیم گفت: وزارت بهداشت موافقت خود را با واگذاری اورژانس هوایی به هلال احمر اعلام کرده است ...................

تحلیل ما

متن کامل

 

موافقت وزارت بهداشت با واگذاری اورژانس هوایی به هلال احمر

تعیین تکلیف اورژانس پیش بیمارستانی به زودی

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: برای واگذاری یکی از دو وظیفه امداد جاده‌ای یا اورژانس پیش‌بیمارستانی به صورت کامل به هلال‌احمر با وزارت بهداشت در حال رایزنی هستیم.

 

دکتر سید امیرمحسن ضیائی افزود: مذاکرات با وزارت بهداشت و درمان برای تعیین تکلیف امداد جاده‌ای در کشور در حال انجام است.

 

وی افزود: هم‌اکنون وزارت بهداشت و هلال‌احمر در حوزه امداد جاده‌ای فعال هستند و گاه همدیگر را پوشش نداده یا موازی با هم عمل می‌کنند، لذا توافق کرده‌ایم تا در سال جاری تکلیف امداد جاده‌ای را مشخص کرده و از سویی با تقویت ارتباطات نرم‌افزاری هلال احمر و وزارت بهداشت پوشش حوادث جاده‌ای را کامل کنیم.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه موقعیت استان سمنان بسیار استراتژیک است، تأکید کرد: هم اکنون طرح آمایش سرزمینی پایگا‌های امداد و نجات در جمعیت در حال اجرا است، لذا در صورت اجرای این طرح در استان سمنان، نیاز استان به راه‌اندازی این پایگاه‌ها مشخص می‌شود و هلال‌احمر نیز برنامه‌ریزی های لازم در این زمینه را انجام خواهد داد.

 

وی با تأکید بر اینکه هلال احمر استان سمنان نیز برای پوشش حوادث جاده‌ای باید ارتباط نرم افزاری خود را با مسئولان اورژانس استان افزایش دهد، تأکید کرد: می‌توان این طرح را در استان سمنان هم به صورت آزمایشی اجرایی کرد.

 

به گفته ضیائی هم اکنون بالگردهای هلال‌احمر مناسب امداد هوایی است، اما نقش اورژانس هوایی را نمی‌تواند ایفا کند، از سویی وزارت بهداشت نیز تمایل دارد تا امداد هوایی را در مجموع به هلال‌احمر واگذار کند و لذا در صورت این اتفاق مقرر می‌شود تا هلال‌احمر بالگردهای امدادی و آمبولانس هوائی در اختیار داشته باشد.

 

وی افزود: بر این اساس ابتدا هر استان را به یک بالگرد مجهز خواهیم کرد و در مرحله بعد برای تجهیز پایگاه‌ها به بالگرد دوم اقدام می‌کنیم.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر، درباره پشتیبانی حوادث تهران از سوی سایر استانها، توضیح داد: در این زمنیه باید تدارک ملی داشته باشیم و چهار یا پنج استان را به عنوان قطب‌های هماهنگ با تهران انتخاب کنیم که به نظر می‌رسد یکی از این قطب‌های پشتیبان تهران، استان سمنان باشد.

 

 

 

سید امیرمحسن ضیائی افزود: هم‌اکنون وزارت بهداشت و هلال‌احمر در حوزه امداد جاده‌ای فعال هستند و گاه همدیگر را پوشش نداده یا موازی با هم عمل می‌کنند، لذا توافق کرده‌ایم تا در سال جاری تکلیف امداد جاده‌ای را مشخص کرده و از سویی با تقویت ارتباطات نرم‌افزاری هلال احمر و وزارت بهداشت پوشش حوادث جاده‌ای را کامل کنیم.

 

اجرای آزمایشی طرح افزایش ارتباط نرم افزاری پوشش حوادث جاده‌ای در سمنان

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه موقعیت استان سمنان بسیار استراتژیک است، تأکید کرد: هم اکنون طرح آمایش سرزمینی پایگا‌ه‌های امداد و نجات در جمعیت در حال اجرا است، لذا در صورت اجرای این طرح در استان سمنان، نیاز استان به راه‌اندازی این پایگاه‌ها مشخص می‌شود و هلال‌احمر نیز برنامه‌ریزی های لازم در این زمینه را انجام خواهد داد. وی با تأکید بر اینکه هلال احمر استان سمنان نیز برای پوشش حوادث جاده‌ای باید ارتباط نرم افزاری خود را با مسئولان اورژانس استان افزایش دهد، تأکید کرد: می‌توان این طرح را در استان سمنان هم به صورت آزمایشی اجرایی کرد.

 

موافقت وزارت بهداشت برای واگذاری اورژانس هوایی به هلال‌احمر

به گفته ضیائی هم اکنون بالگردهای هلال‌احمر مناسب امداد هوایی است، اما نقش اورژانس هوایی را نمی‌تواند ایفا کند، از سویی وزارت بهداشت نیز تمایل دارد تا امداد هوایی را در مجموع به هلال‌احمر واگذار کند و لذا در صورت این اتفاق مقرر می‌شود تا هلال‌احمر بالگردهای امدادی و آمبولانس هوائی در اختیار داشته باشد. وی افزود: بر این اساس ابتدا هر استان را به یک بالگرد مجهز خواهیم کرد و در مرحله بعد برای تجهیز پایگاه‌ها به بالگرد دوم اقدام می‌کنیم.

 

انتخاب قطب‌های هماهنگ پشتیبان استان تهران

رئیس جمعیت هلال‌احمر، درباره پشتیبانی حوادث تهران از سوی سایر استانها، توضیح داد: در این زمنیه باید تدارک ملی داشته باشیم و چهار یا پنج استان را به عنوان قطب‌های هماهنگ با تهران انتخاب کنیم که به نظر می‌رسد یکی از این قطب‌های پشتیبان تهران، استان سمنان باشد.

 

ارائه پیشنهاد تبدیل سمنان به قطب پشتیبان تهران

ملکی، استاندار سمنان هم در این دیدار با تاکید بر این که هلال‌احمر عملکرد بسیار خوبی در استان داشته است، گفت: هلال‌احمر به‌ویژه در حوادث پیش‌بینی نشده اخیر مانند حادثه قطار، اتوبوس و سیل دراستان سمنان خدمت‌رسانی بسیار خوبی به حادثه‌دیدگان داشته است. وی با بیان این‌که در صورت رخداد هر حادثه در پایتخت، با توجه به درگیری سایر استان‌های همجوار استان تهران، سمنان نخستین استانی است که باید در خدمت‌رسانی به پایتخت آماده باشد، اظهار کرد: بر این اساس ضرورت دارد تا یکی از پایگاه‌های پشتیبان استان تهران در سمنان در نظر گرفته شود و با توجه به ظرفیت استان می‌توان انبارهای بسیار مناسبی در سمنان راه‌اندازی و تجهیز کرد.

 

مذاکره برای راه‌اندازی اردوگاه آموزشی امدادی هلال‌احمر در گرمسار

استاندار سمنان گفت: ظرفیت‌های بسیار خوب سمنان، فرصت بسیار خوبی در اختیار هلال‌احمر قرار می‌‌دهد تا پایه کشوری انبارهای امدادی خود را با توجه به تهدیدهای تهران در سمنان قرار دهد و ما هم اعلام آمادگی می‌کنیم تا به عنوان پشتیبانی خوب برای تهران عمل کنیم. وی با بیان این که هلال‌احمر به راحتی می‌تواند در سمنان اردوگاه آموزشی و پشتیبانی مجهزی را راه‌اندازی کند، اظهار کرد: پارک 70 هکتاری پرفسور کردوانی در گرمسار که پیشنهاد بهره‌برداری از آن برای اردوگاه اسکان اضطراری از سوی هلال‌احمر ارائه شده است، مکانی مناسب برای راه‌اندازی اردوگاهی آموزشی است. ملکی تاکید کرد: معاونت عمرانی استانداری بررسی می‌کند تا اگر سند این پارک در اختیار شهرداری است تمهیدات لازم را برای واگذاری آن به هلال احمر یا افزایش وسعت این پارک برای بهره‌برداری هلال احمر، انجام دهد.

 

ضرورت راه‌اندازی پایگاه های امدادی در برخی مناطق استان

استاندار سمنان به ضرورت راه‌اندازی پایگاه های امدادی در برخی مناطق استان اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه در برخی مسیرهای استان هیچ پایگاه امدادی وجود ندارد و لذا بررسی ایجاد پایگاه‌ها در این مسیرهای جاده‌ای از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ چرا که پس از جاده تهران- اصفهان بیشترین تردد زمینی مسافران خارجی از جاده‌های سمنان انجام می شود. ملکی تأکید کرد: استانداری سمنان هر زمان که جمعیت هلال احمر تقاضایی برای خدمت به مردم داشته باشد با سعه صدر و وسعت دید امورات لازم را پیش می برد. استاندار سمنان همچنین با اشاره به این که همه ساله جمعیت زیادی در جاده‌های استان سمنان برای زیارت در تردد هستند، اظهار کرد: لذا با توجه به مسیرهای پرتردد استان، تامین امنیت مسافران از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ البته در این زمینه دستگاه‌های امدادرسان عملکرد بسیار خوبی در استان داشته‌اند. بر اساس این گزارش در این جلسه پیشنهاد شد تا استان سمنان به صورت آزمایشی به عنوان قطب پشتیبان تهران فعالیت خود را آغاز کند. به‌علاوه مقرر شد تا آمایش سرزمینی بر اساس ضریب حادثه خیزی و حوادث منطقه در استان سمنان اجرائی و اعلام شود که در کدام مسیرها اولویت راه‌اندازی پایگاه‌های امدادی وجود دارد. به علاوه هلال‌احمر استان سمنان اعلام آمادگی کرد تا واحد دیسپچ اورژانس و آتش نشانی را با هلال‌احمر در یک مکان قرار دهد تا هماهنگی‌‌های لازم در هنگام حوادث افزایش یابد.

---------------------------

پایان

منبع : مهر + فارس تاریخ : ۱۳۹۳/۱۲/۱۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4288

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
پربیننده ترین مطالب در زمینه
امداد و درمان
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 2338
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 4408
بازدید امسال : 799891
بازدید کل : 37166964

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش