50 مطلب آخر
فیزیوتراپی : فیزیوتراپی نیازی به لیزر و مگنت ندارد

فیزیوتراپی اقدامی توانبخشی است که برخلاف نظر برخی پزشکان و حتی فیزیوتراپیست‌ها نیاز به تجهیزاتی مانند لیزر پرتوان، شاک‌ویو و مگنت ندارد و آنچه در بهبودی بیمار مؤثر است ارجاع به موقع و دانش و مهارت حرفه‌ای فیزیوتراپیست است ...........

تحلیل ما

متن کامل

 

فیزیوتراپی نیازی به لیزر و مگنت ندارد

 

یک فیزیوتراپیست گفت: فیزیوتراپی اقدامی توانبخشی است که برخلاف نظر برخی پزشکان و حتی فیزیوتراپیست‌ها نیاز به تجهیزاتی مانند لیزر پرتوان، شاک‌ویو و مگنت ندارد و آنچه در بهبودی بیمار مؤثر است ارجاع به موقع و دانش و مهارت حرفه‌ای فیزیوتراپیست است.

 

محمد اکبری در پاسخ به سؤال یکی از شهروندان که به توصیه یکی از متخصصان باید جهت انجام فیزیوتراپی به مرکزی که دستگاه لیزر پرتوان داشته باشد مراجعه کند، اظهار داشت: برخی از متخصصان پزشکی و گاهی نیز برخی فیزیوتراپیست‌ها با گفتن اینکه بیمار باید به مرکز فیزیوتراپی که دستگاه لیزر پرتوان، شاک‌ویو، مگنت یا دیگر ابزارها را داشته باشد مراجعه کند او را گمراه می‌کنند. این در حالی است که دانش و مهارت فیزیوتراپیست است که نقش اصلی را در بهبودی بیمار ایفا می‌کند.


وی افزود: دستگاه‌های مختلف به عنوان ابزارهایی هستند که می‌توانند اثربخشی مداخلات فیزیوتراپی را تسهیل کنند بنابراین ابزارها نقش کلیدی را در بهبودی بیمار ایفا نمی‌کند.


این فیزیوتراپیست گفت: وسایل فیزیوتراپی بسته به نوع عارضه می‌تواند مؤثر باشد اما این به معنی داشتن برخی وسایل برای بهبودی نیست متأسفانه دیده می‌شود برخی بیماران مجبور می‌شوند هزینه‌های غیرضروری زیادی را برای انجام فیزیوتراپی در مرکزی خاص متحمل شوند و بدین منظور باید مسافت زیادی از محل زندگی یا کار خود دور شوند تا خود را به مرکز فیزیوتراپی موردنظر برساند.


مسئول کمیته دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی انجمن علمی فیزیوتراپی ایران اظهار داشت: آنچه در بهبودی بیمار مؤثر اثر دارد حوصله و تعهد حرفه‌ای فیزیوتراپیست است. فیزیوتراپیست باید با حوصله تمرینات لازم را به مراجعه‌کننده بدهد و با پیدا کردن مشکل عملکردی او وضعیت صحیح، نوع تمرین و نحوه انجام آن را به بیمار یاد دهند. همچنین توصیه‌هایی که می‌تواند موجب بهبودی و عدم بازگشت درد شود را به بیمار گوشزد کند.


این فیزیوتراپیست در پاسخ به این سؤال که چرا مداخلات توانبخشی معمولاً طولانی مدت است، گفت: فیزیوتراپی برخلاف اعمال جراحی که تهاجمی هستند، روشی محافظه‌کارانه است و در اغلب موارد به طول می‌انجامد از طرفی بیشتر مراجعان به فیزیوتراپی دچار اختلالات مزمن هستند بنابراین درمان آنها نیز طولانی مدت است.


وی افزود: برای برخی مراجعان یک یا دو جلسه فیزیوتراپی کافی است اما اکثر مراجعان باید حداقل 10 جلسه فیزیوتراپی کنند.


اکبری خاطرنشان کرد: معمولاً برخی عوارض سریع شروع می‌شود که در این موارد اگر بیمار در شروع عارضه قابل درمان باشد می‌تواند طی یکی، دو جلسه به نتیجه دلخواه برسد اما با توجه به اینکه بسیاری از مراجعان به موقع مراجعه نمی‌کنند و یا گاهی پزشک معالج، آنها را دیر به فیزیوتراپیست ارجاع می‌دهد باید تحت درمان طولانی‌مدت این اقدام توانبخشی قرار گیرد.

-----------------

پایان

منبع : فارس تاریخ : ۱۳۹۴/۴/۶ تعداد بازدیدکنندگان : 3921

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 2395
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 4465
بازدید امسال : 799948
بازدید کل : 37167021

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش