50 مطلب آخر
عفونت بیمارستانی : ابداع لامپ نابودکننده عفونت بیمارستانی

یک لامپ با نور نیلی رنگ با قابلیت نابود کردن میکروارگانیسم ها در هوا و عامل ضد عفونی کردن بیمارستان ها، ابداع و به بازار عرضه شد...................

این ابزار که نیلی تمیز (Indigo-Clean ) نام دارد نور نیلی رنگی ساطع می کند که توسط مولکول های باکتری جذب می شود و یک واکنش شیمیایی تولید می کند که باکتری را از داخل می کشد واکنشی شبیه آزاد کردن ماده سفید کننده درون سلول های باکتری ایجاد می کند..............

در آزمایشات بالینی که در عرض بیش از هفت سال در بیمارستان های انگلیس انجام شد، ثابت شده است که این تکنولوژی در کشتن باکتری ها در بیمارستان موثر بوده است. ...............

تحلیل ما

متن کامل

 

ابداع لامپ نابودکننده عفونت بیمارستانی

 

یک لامپ با نور نیلی رنگ با قابلیت نابود کردن میکروارگانیسم ها در هوا و عامل ضد عفونی کردن بیمارستان ها، ابداع و به بازار عرضه شد.

 

این ابزار سال 2015 در نشست سالانه انجمن کنترل عفونت و همه گیری معرفی شد.


این ابزار که نیلی تمیز (Indigo-Clean ) نام دارد نور نیلی رنگی ساطع می کند که توسط مولکول های باکتری جذب می شود و یک واکنش شیمیایی تولید می کند که باکتری را از داخل می کشد واکنشی شبیه آزاد کردن ماده سفید کننده درون سلول های باکتری ایجاد می کند.


فناوری ابداع این ابزار در دانشگاه استراتکلاید در گلاسکو در اسکاتلند ابداع شد و از سال 2008 در درمانگاه سلطنتی گلاسکو مورد استفاده قرار گرفته است.
این ابزار اکنون به صورت تجاری در آمریکا و در کانادا در دسترس قرار خواهد گرفت.


کلیف یانکی مدیر امور بالینی در شرکت ساخت این ابزار به نام کنال، می گوید: در آزمایشات بالینی که در عرض بیش از هفت سال در بیمارستان های انگلیس انجام شد، ثابت شده است که این تکنولوژی در کشتن باکتری ها در بیمارستان موثر بوده است.


وی افزود: شکستن زنجیره انتقال عفونت از یک بیمار عفونی به محیط و به یک بیمار جدید حقیقتا مهم است و توانایی این فناوری که در تمام زمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و موثر است، حائز اهمیت است.


این دستگاه نوری کشنده میکروب اولین ابزاری نیست که برای کشتن باکتری ها در اتاق بیمارستان طراحی شده است. اوایل امسال نیز محققان روباتی معرفی کردند که باکتری ها را با استفاده از نور زنون ماورای بنفش می کشت.اما برای استفاده از سیستم نور زنون ماورای بنفش لازم است که افراد در زمان روشن بودن این دستگاه در نزدیکی آن نباشند زیرا به چشم آسیب می زند و دیگر اینکه نور ماورای بنفش سرطانزا است.اما نور نیلی رنگ برای مردم بی خطر است.


به گزارش هلث،عفونت بیمارستانی (Hospital-acquired infection) یا nosocomial infection عفونتی است که بیمار در بیمارستان به آن آلوده می شود مثلاً بیمار دچار شکستگی پا در بیمارستان دچار عفونت ادراری شود. عفونت بیمارستانی یکی از دلایل اصلی مرگ و همچنین افزایش دوران نقاهت می باشد. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در ۵۵ بیمارستان در ۱۴ کشور به انجام رسانده نشان می دهد که میانگین ۸٬۶٪ از بیماران بستری شده مبتلا به عفونت بیمارستانی شده اند.

----------------------

پایان

منبع : ایرنا تاریخ : ۱۳۹۴/۴/۶ تعداد بازدیدکنندگان : 3746

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
پربیننده ترین مطالب در زمینه
عفونت بیمارستانی
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 2467
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 4537
بازدید امسال : 800020
بازدید کل : 37167093

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش