50 مطلب آخر
وقف و خیرین : احداث مرکز 22هزارمتری درمان سرطان در شیراز توسط زمان ثاني

مرکز درماني-پژوهشي سرطان زمان ثاني، جنب بيمارستان حافظ شيراز، با اهداي 40 ميليارد تومان کمک، توسط سيد مصطفي زمان ثاني، نيکوکار بزرگ عرصه پژوهش در سلامت در شيراز آغاز شد ..............

اين مرکز درماني پژوهشي، با زيربناي معادل 22 هزارمترمربع در زمینی به مساحت سه هزار و 400 مترمربع، در 10 طبقه، با دارا بودن 72 تخت شيمي درماني، سه يونيت پرتودرماني، 53 کلينيک فوق تخصصي مرتبط با بيماري سرطان، دو اتاق عمل، 12 آزمايشگاه و ديگر امکانات مرتبط احداث می شود تا بيماراني از سراسر کشور و حتي خارج از کشور از خدمات آن بهره مند شوند ...........

از ويژگي‌هاي مهم اين مرکز اين است که خود خير، سازنده آن است که موجب تسريع در روند ساخت آن مي‌شود .....................
درمانگاه تخصصي و فوق تخصصي ويزه بانوان، جنب بيمارستان حضرت زينب (س) نیز نخستین کار این خیر نیک اندیش میباشد که فاز نخست اين درمانگاه در حال اتمام بوده و فاز دوم نيز در مرحله اجرا قرار دارد ..........
.

تحلیل ما

متن کامل

 

احداث مرکز درماني-پژوهشي سرطان زمان ثاني در فارس

 

مراسم احداث مرکز درماني-پژوهشي سرطان زمان ثاني، با کمک 40 ميليارد توماني نيکوکار بزرگ عرصه سلامت فارس، سيد مصطفي زمان ثاني، برگزار شد.

 

عصر ديروز، مسوولان و اساتيد دانشگاه علوم پزشکي شيراز و خيرين سلامت فارس گرد هم آمدند تا شاهد قدمي بزرگ در عرصه نيکوکاري سلامت فارس باشند.


احداث مرکز درماني-پژوهشي سرطان زمان ثاني، جنب بيمارستان حافظ شيراز، با اهداي 40 ميليارد تومان کمک، توسط سيد مصطفي زمان ثاني، نيکوکار بزرگ عرصه سلامت که پيش از اين نيز، شهريور سال گذشته با کمک 10 ميليارد توماني خود، عمليات احداث درمانگاه تخصصي و فوق تخصصي بانوان را در شيراز آغاز کرده بود، آغاز شد.


رضا ملک زاده، معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت کشور نيز که در اين آيين حضور داشت، با ابراز خرسندي از اين اقدام بزرگ در شيراز، به نيت نيک مرحوم نمازي اشاره کرد و گفت: کاري که مرحوم نمازي کرد، شيراز را به مرکزيت علمي تبديل کرد، افراد بسياري از مرگ نجات يافتند و اين مرد بزرگ، مانند يک الگو جاودانه شد که اميدواريم سيد مصطفي زمان ثاني نيز الگويي براي نسل‌هاي آتي شود.


ملک زاده با بيان اينکه به تازگي مسووليت کميته ملي سرطان کشور از سوي وزير بهداشت به وي سپرده شده است، افزود: در اين کميته که در سطح ملي ايجاد شده و در استان‌ها نيز در حال تشکيل است، مي‌کوشيم سرطان‌ها را در ايران بشناسيم و کنترل کنيم.


وي تصريح کرد: در ايران سرطان معده در مردان و سرطان سين
ه در زنان بيش از همه شيوع دارد و افراد اغلب در سني جان خود را از دست مي‌دهند که نقش مهمي در عرصه‌هاي گوناگون اقتصادي، اجتماعي و تخصصي در جامعه ايفا مي‌کنند.


معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در خصوص مهم‌ترين عوامل ابتلا به سرطان، به مصرف سيگار، قليان و به ويژه ترياک، چاقي و پروزني، مصرف کم ميوه و سبزي، رژيم‌هاي نامناسب غذا، مصرف زياد نمک و برخي پديده‌هاي شغلي اشاره کرد و ادامه داد: اين مرکز در شيراز، کمک بزرگي به همه مبتلايان است تا بتوانيم علاوه بر ارائه امکانات، زمينه دسترسي عادلانه همگان به خدمات سلامت را فراهم سازيم و ضمن آموزش پيشگيري در کنار اقدامات پژوهشي، زندگي عاري از دردي را براي مبتلايان فراهم سازيم.


ملک زاده همچنين ياد و خاطره دکتر منصور حقشناس، از پزشکان سرشناس شيراز را که با تازگي جان خود را در اثر بيماري سرطان از دست داد، در اين آيين گرامي داشت.


هدفم از ايجاد اين مرکز، اميد بخشيدن به بيماران نااميد سرطاني است


سيد مصطفي زمان ثاني نيز با ابراز خوشحالي از آغاز ساخت دو پروژه بزرگ درماني در شيراز، هدف اصلي خود از راه اندازي مرکز درماني پژوهشي سرطان را اميد بخشيدن به بيماران نااميد سرطاني عنوان کرد.
وي با اشاره به مراحل ساخت پروژه نخست، که تحت عنوان درمانگاه تخصصي و فوق تخصصي ويزه بانوان، سال گذشته در جنب بيمارستان حضرت زينب (س) آغاز شده، گفت: فاز نخست اين درمانگاه در حال اتمام بوده و فاز دوم نيز در مرحله اجرا قرار دارد و امروز نيز در مکاني هستيم که در آينده نزديک، به مرکزي بزرگ و مجهز تبديل مي‌شود.


زمان ثاني با بيان اينکه هم اکنون خدمت رساني به بيماران مبتلا به سرطان به صورت پراکنده انجام مي‌شود، اظهار داشت: اين مرکز درماني پژوهشي، با زيربناي سه هزار و 400 مترمربع، در 10 طبقه، با دارا بودن 72 تخت شيمي درماني، سه يونيت پرتودرماني، 53 کلينيک فوق تخصصي مرتبط با بيماري سرطان، دو اتاق عمل، 12 آزمايشگاه و ديگر امکانات مرتبط، آغاز به کار مي‌کند و اميدوارم آخرين پيشرفت‌هاي سرطان در اين مرکز انجام شود تا بيماراني از سراسر کشور و حتي خارج از کشور از خدمات آن بهره مند شوند.


اين نيکوکار سلامت فارس ادامه داد: به تصور من و بسياري از مردم، سرطان بيماري لاعلاجي است، اما اين باور ديگر درست نيست و در سال‌هاي اخير، راه‌هاي درماني آن کشف شده است و مي‌خواهم اين مرکز، اين اميد و باور را در مبتلايان ايجاد کند.


وي با گراميداشت ياد دکتر محمدجواد بهشتي که پس از سال‌ها مبارزه با اين بيماري جان خود را از دست داده است، افزود: از دست دادن برخي عزيزانم در اثر اين بيماري، انگيزه من را براي خدمت به مبتلايان بيشتر کرده است و يک طبقه از اين مرکز، به آموزش افراد جامعه اختصاص مي‌يابد تا ترس از اين بيماري از بين برود و انتظار دارم با حضور محققان و متخصصان بزرگ در آن، زمينه ارتباط بيشتر پژوهشي با خارج از کشور نيز فراهم شود تا اين مرکز درماني پژوهشي مانند ستاره اي در آسمان علم پزشکي بدرخشد.


زمان ثاني يادآور شد: مرحوم نمازي زنده است و خواهد بود و نقش او که همواره الگوي من بوده، در حوزه سلامت جاويدان است و اميدوارم فارغ التحصيل خوبي از مکتب و مدرسه او باشم.


سيد بصير هاشمي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي شيراز نيز در اين آئين، خيرين را يکي از پايه‌هاي اصلي سلامت و درمان در فارس برشمرد و گفت: امروز با آغاز احداث اين مرکز، خوشحالي حوزه پژوهش علوم پزشکي در فارس چندين برابر مي‌شود و سيد مصطفي زمان ثاني را مي‌توان نخستين نيکوکار عرصه پژوهش سلامت دانست.


وي با اشاره به سابقه روشن و درخشان دانشگاه علوم پزشکي شيراز در عرصه‌هاي مختلف، تصريح کرد: در حوزه پژوهش نيز با برنامه ريزي براي پنج سال آينده، تحقيقات کاربردي براي رفع وابستگي کشور و افزايش و تقويت مراکز پژوهشي را در دستور کار داريم که اميدواريم اين اقدام بزرگ اين نيکوکار، تحولي در اين زمينه به همراه داشته باشد.


قادري، رئيس مرکز تحقيقات سرطان شناسي دانشگاه علوم پزشکي شيراز، نيز راه اندازي اين مرکز را آرزوي ديرينه خود و همکارانش دانست که به ياري اين نيکوکار بزرگ که همه به او افتخار مي‌کنيم، به تحقق مي‌پيوندد.


وي از تلاش و پيگيري‌هاي انجام شده در طول 6 ماه گذشته براي برنامه ريزي ساخت اين مرکز با ديد تخصصي و فني، با رعايت همه جوانب لازم خبر داد و افزود: اين تلاش‌ها با هدف ايجاد بستري براي خدمت رساني به همه افراد صورت گرفته و اميدواريم به يکي از شاخصه‌هاي شهر شيراز نه تنها در کشور، بلکه در خاورميانه تبديل شود.


قادري، همچنين اظهار داشت: از ويژگي‌هاي مهم اين مرکز که در 10 طبقه، جنب بيمارستان حافظ احداث مي‌شود، اين است که خود خير، سازنده آن است که موجب تسريع در روند ساخت آن مي‌شود.


شامس، مدير اجرايي پروژه، نيز در اين آيين به تشريح ويژگي‌هاي سازه و بناي پيش بيني شده پرداخت.
گفتني است، مرکز درماني-پژوهشي سرطان زمان ثاني، در زيربنايي معادل 22 هزار مترمربع و سه هزار و 400 مترمربع مساحت، در 10 طبقه و شامل امکانات گوناگون در آموزشي، پژوهشي و درماني، جنب بيمارستان حافظ شيراز، با اهداي 40 ميليارد تومان کمک توسط سيد مصطفي زمان ثاني، احداث مي‌شود.

-------------------

پایان

منبع : خبرگزاری موج تاریخ : ۱۳۹۴/۵/۱۱ تعداد بازدیدکنندگان : 3825

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1265
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 3335
بازدید امسال : 798818
بازدید کل : 37165891

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش