50 مطلب آخر
خبر علمی : استفاده از فلز مس جهت جلوگیری از گسترش ویروس‌های بیمارستانی

بنا بر ادعای جدید متخصصان دانشگاه ساوت‌همپتون انگلیس، فلز مس می‌تواند در جلوگیری از گسترش ویروس‌های تنفسی کمک کننده باشد .......................

کرونا ویروس بلافاصله پس از قرار گرفتن در معرض فلز مس از بین می‌رود، اما می‌تواند روی سطوح دیگری همچون شیشه،‌ کاشی و فولاد ضد زنگ تا چند روز هم زنده بماند ...................

این محققان پیش از این نیز در مطالعاتی دیگر نشان داده بودند: فلز مس می‌تواند نورو ویروس، آنفلوآنزا و استافیلوکوک اورئوس مقاوم به پنی سیلین (MRSA) را از بین ببرد به همین دلیل استفاده از آلیاژ مس در بیمارستان و آزمایشگاه‌های پزشکی ایده مناسب و خوبی است ....................

تحلیل ما

متن کامل

 

جلوگیری از گسترش ویروس‌های تنفسی با فلز مس

 

بنا بر ادعای جدید متخصصان دانشگاه ساوت‌همپتون انگلیس، فلز مس می‌تواند در جلوگیری از گسترش ویروس‌های تنفسی کمک کننده باشد.


کرونا ویروس بلافاصله پس از قرار گرفتن در معرض فلز مس از بین می‌رود، اما می‌تواند روی سطوح دیگری همچون شیشه،‌ کاشی و فولاد ضد زنگ تا چند روز هم زنده بماند.


محدود ساختن گسترش ویروس‌های تنفسی از جمله کرونا ویروس انسانی یا ویروس‌هایی همچون سارس و سندرم تنفسی خاورمیانه (مرس) ناشی می‌شوند، مشکل است و دلیل آن میزان آلوده بودن آن‌هاست در حقیقت کاهش مدت زمانی که ویروس می‌تواند روی سطوح زنده بماند کمک کننده است.


این محققان پیش از این نیز در مطالعاتی دیگر نشان داده بودند: فلز مس می‌تواند نورو ویروس، آنفلوآنزا و استافیلوکوک اورئوس مقاوم به پنی سیلین (MRSA) را از بین ببرد به همین دلیل استفاده از آلیاژ مس در بیمارستان و آزمایشگاه‌های پزشکی ایده مناسب و خوبی است.


دکتر «سارا وارنز» یکی از محققان این مطالعه گفت: انتقال بیماری‌های عفونی از طریق سطوح آلوده مهم‌تر از آن چیزی است که در گذشته تصور می‌شد و شامل ویروس‌هایی می‌شود که عفونت‌های تنفسی را همراه دارند. این وضعیت زمانی حائز اهمیت است که دوز آلودگی پایین می‌باشد و تنها ذرات ناچیزی از ویروس می‌تواند عامل عفونت باشد.


در این بررسی متخصصان انگلیسی کرونا ویروس انسانی 229E‌ را که با سارس و مرس شباهت دارد، روی چندین سطح دیگر امتحان کردند و مشاهده کردند در بیشتر سطوح از جمله سرامیک، شیشه،‌ کاشی و فولاد ضد زنگ این ویروس حداقل پنج روز زنده می‌ماند هرچند در سطوح مسی به سرعت از بین می‌رود.

-----------------------

پایان

منبع : خبرگزاری ایسنا تاریخ : ۱۳۹۴/۸/۲۱ تعداد بازدیدکنندگان : 3716

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1305
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 3375
بازدید امسال : 798858
بازدید کل : 37165931

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش