در حال به روز رسانی
سه شنبه سیزدهم بهمن:
افتتاح بیمارستان 160 تختخوابی گرمسار : ازابتدای سال تا کنون 19 بیمارستان احداثی توسط وزارت مسکن به بهره برداری رسیده که بیمارستان گرمسار هشتمین بیمارستانی است که با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.این بیمارستان در مسیر شربان مهم کشور واقع شده و دارای 26 تخت در بخش مراقبت های ویژه است ، 12 تخت ICU ،و در بخش های ICU ،NCCU ، و CCU هم 24 تخت دارد.بیمارستان گرمسار در زمینی به مساحت 6هکتار که از سوی یک خیر بنام معتمدی اهدا شده ساخته شده و 13هزار مترمربع زیربنا دارد. این بیمارستان 6 طبقه است، 14 تخت اورژانس، 24تخت جراحی داخلی، 22تخت زنان، 2تخت جراحی زنان ، 23تخت کودکان و دیگر بخش های مورد نیاز است. ساخت بیمارستان 160 تختخوابی گرمسار از سال 66 آغاز شده بود اما تا دو سال گذشته 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که دو لت تدبیر و امید در دو سال اخیر به تکمیل آن همت گماشت. تجهیزات موردنیاز این بیمارستان یک سال و نیم پیش خریداری شده و در انبارها نگهداری می شد.
جمعه شانزدهم بهمن:
بخش خون و انکولوژی بیمارستان کودکان تبریز اافتتاح شد. گفتنی است که دانشگاه علوم پزشکی تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز این بخش ها را مجهز کرده اند. بخش های مختلف جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی،ICU مراقبت های ویژه نوزادان و اطفال، داخلی، گوارش، کلیه، ارولوژی، بخش های عفونی، نوزادان، انکولوژی (خون)، آلرژی، غدد و داخلی قلب و عروق در این بیمارستان فعال است. مرکز آموزشی و درمانی کودکان تبریز به عنوان مرکز تخصصی و فوق تخصصی اطفال زیر ۱۴ سال در شمال غرب کشور فعال است و دارای درمانگاه های تخصصی هموفیلی، تالاسمی، شیمی درمانی و درمانگاه های فوق تخصصی است.
همچنین نخستین بخش مسمومیت منطقه شمالغرب کشور در بیمارستان سینای تبریز به بهرهبرداری رسید. برای احداث و تجهیز این بخش بیش از 460 میلیارد ریال هزینه شده است. مرکز آموزشی و درمانی سینای تبریز در سال 1330 (ه.ش) با هدف امداد و درمان، به نام پایگاه امداد و درمان که کار امداد جادهها و حوادث را انجام میداد فعالیت خود را آغاز کرده است.
مرکز تصویربرداری بیمارستان امام رضا (ع) تبریز نیزبه بهرهبرداری رسید. برای احداث و تجهیز بخش جدید تصویربرداری مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) بیش از 100 میلیارد ریال هزینه شده است.
یکشنبه هجدهم بهمن:
افتتاح بخش تخصصی اطفال در بیمارستان امیرکبیراراک : ساختمان درمانگاه تخصصی بیمارستان امیرکبیر در چهار طبقه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال و با زیربنای هر طبقه ۶۰۰ مترمربع احداث شده که ۵۰ درصد از هزینه احداث این درمانگاه توسط خیرین سلامت و ۵۰ درصد باقی نیز از اعتبارات وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تامین شده است. با افتتاح بخش اطفال، تخت های بستری کودکان بیمارستان امیرکبیر از ۳۰ تخت به ۹۰ تخت افزایش یافته است. علاوه بر افزایش ۶۰ تخت به بخش کودکان بیمارستان امیرکبیر، پنج درمانگاه اطفال نیز در طبقه همکف این ساختمان ایجاد شده است و با ایجاد و گسترش این مرکز درمانی از ازدیاد بیماران مراجعه کننده در انتظار بستری کاسته شده است. بخش نوزادان و اطفال در بیمارستان امیر کبیر دارای تخصص های مختلف از جمله در زمینه شناسایی و درمان بیماری های مربوط به دستگاه گوارش، ریوی، کلیوی و مشکلات عفونی است. گفتنی است علاوه بر بخش تخصصی اطفال در بیمارستان امیرکبیر اراک، همزمان با دهه فجر بخش تخصص چشم پزشکی، آزمایشگاه و بخش تخصصی گوش، حلق و بینی این مرکز درمانی نیز افتتاح شد و همچنین بخش اورژانس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک به بهره برداری رسید
-----------------------
پایان