احداث 1000 تخت بیمارستانی ظرف 3 سال در آبادان و خرمشهر
با حضور وزیر بهداشت احداث بیمارستان شهید عبدالرضا موسوی در خرمشهر آغاز شد. سرداران شهید سیدمحمد جهان آرا و سید عبدالرضا موسوی از فرماندهان مدافع مردمی خرمشهر بودند.
این بیمارستان با اعتبار بیش از یک هزار و 200 میلیارد ریال با ظرفیت 220 تختخواب و با زیربنای 36 هزار و 500 متر مربع طراحی شده است.
این بیمارستان از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد اروند احداث میشود.
این بیمارستان در شش طبقه و قرار است در مدت زمان 36 ماه تکمیل و به دانشکده علوم پزشکی آبادان تحویل داده شود.
بنا به اعلام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار است تا سه سال آینده یک هزار تخت بیمارستانی به شهرستانهای تابعه دانشکده علوم پزشکی آبادان افزوده شود.
سیدحسن هاشمی با مقایسه وضعیت موجود بهداشت و درمان این منطقه نسبت به حدود دوسال ونیم گذشته، افزود: طی دو سال و نیم گذشته بیمارستانهای این منطقه نوسازی و بازسازی شده و تعداد متخصصین حدود دو برابر افزایش پیدا کرده است. در روستاها هیچ مرکزی نداریم که خالی از پزشک باشد؛ در حالی که آن زمان بیش از 40 درصد آنها پزشک نداشتند. تعدادی بیمارستان نیمه تمام نیز از جمله در مسجد سلیمان به بهرهبرداری رسید و بخش سوختگی در اهواز نیز تمام شد.
وی همچنین از پروژه ساخت 1000 تخت بیمارستانی در این استان با کمک بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خبر داد.
هاشمی ادامه داد: در منطقه خرمشهرو آبادان با کمکهای بیدریغی که سازمان منطقه آزاد اروند داشته، اقدامات خوبی شروع شد و حدود 500 تخت بیمارستانی در حال افزوده شدن به ظرفیت تختهای موجود این منطقه است. دانشکده علوم پزشکی این منطقه نیز با هدف یافتن نقش بینالمللی و جذب دانشجوی خارجی در حال ارتقا است.
وی در جمع اعضای مجتمع خیریه امام علی ابن ابیطالب(ع) خرمشهر و آبادان و با حضور مردم و خبرنگاران و نیز مسئولان بیان کرد: با توجه به اشتغال و رونق اقتصادی در منطقه میتوان به رونق اصلی در آبادان و خرمشهر رسید.
وزیر بهداشت با بیان اینکه با همت منطقه آزاد اروند درصدد ارتقاء شاخصهای درمانی و بهداشتی آبادان و خرمشهر هستیم گفت: باید برای رسیدن خرمشهر و آبادان به جایگاه واقعیشان تلاش کرد.
وزیر بهداشت همچنین در آبادان و در حاشیه بهره برداری از کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان گفت: بنیاد مستضعفان نیز در حال ساخت 220 تخت بیمارستانی در آبادان است.
وزیر بهداشت با اشاره به نوسازی و بهسازی اورژانسهای موجود این دو شهرستان و همچنین تجهیز اتاقهای عمل بیمارستانها، خاطر نشان کرد: تعداد پزشکان عمومی و متخصص مورد نیاز تامین شده است و در سالهای آینده نیز افرادی تحت عنوان بورسیه به کار گرفته میشوند.
او از سرعت و کیفیت طرحها و پروژههای حوزه سلامت در شهرستانهای آبادان و خرمشهر، ابراز رضایت و از تلاشها و حمایتهای منطقه آزاد اروند در توسعه زیرساختهای حوزه سلامت هم قدردانی کرد.
دكتر هاشمي، همچنین درباره وضعیت بهداشت در این دو شهرستان، تصریح کرد: پایگاههای بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت به تعداد مورد نیاز راه اندازی شده و امیدواریم به تدریج برای تمام مردم این منطقه، پرونده الکترونیک سلامت تکمیل شود که البته لازم است تا شهرستان شادگان را نیز به این مجموعه اضافه کنیم تا محرومیت آن منطقه هم کاهش یابد.
وزير بهداشت گفت: افق این منطقه در آینده در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی حتی برای بصره، عماره و استانهای مجاور عراقی بسیار امید بخش است.
گفتنی است که وی همچنین روز جمعه در سفر خود به منطقه آزاد اروند از روند ساخت مجتمع تخصصی، فوق تخصصی و آموزشی 220 تختخوابی آیت الله طالقانی آبادان نیز دیدن کرد. این پروژه با 22 هزار و 400 متر مربع زیربنا و اعتبار یک هزار و 200 میلیارد ریال با کمک بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی در حال اجراست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این سفر در جمع خبرنگاران رسانه ها با تشریح اقدامات انجام شده برای توسعه بهداشت و درمان در خوزستان، افزود: سازمان منطقه آزاد اروند نیز در توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان در این منطقه کمک ویژه ای داشته است.
سید حسن قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: تخت های بیمارستانی و اورژانس های بیمارستانی این منطقه نوسازی شده و اتاق های عمل نیز مجهز شده است.
-------------------------
پایان