بیمارستان نمازی شیراز به شبکه بینالمللی بیمارستانهای ارتقا دهنده سلامت پیوست
رضا جویبار، رئیس بیمارستان آموزشی و درمانی نمازی، با اعلام این خبر گفت: با توجه به ضرورت تغییر نگرش سیاستگزاران عرصه سلامت و سازمانهای بیمهگر کشور از نگرش درمانمحور به سوی نگرش سلامتمحور بیمارستان نمازی به عنوان نخستین بیمارستان آموزشی عمومی تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از سوی دبیرخانه بینالمللی بیمارستانهای ارتقا دهنده سلامت به عضویت شبکه بینالمللی بیمارستانهای ارتقا دهنده سلامت پذیرفته شد.
وی افزود: بیمارستان نمازی به عنوان یک قطب درمانی در منطقه جنوب کشور با تلاش بیوقفه سه ساله و برنامهریزی در چهار حوزه استاندارد در زمینههای سیاست مدیریت، ارزیابی بیمار، اطلاعرسانی و مداخلات بیمار، ایجاد محیط کاری سالم و با حمایت و همکاری تمامی کارکنان و مسئولان به این موفقیت دست یافت.
مهرداد عسگریان، رئیس بخش پزشکی اجتماعی بیمارستان نمازی، گفت: از آنجا که مراقبتهای بهداشتی ابتدایی بدون حمایت بیمارستانها ناموفق است، امروزه این گرایش وجود دارد که نقش بیمارستان به عنوان موسسهای اجتماعی بهداشتی بازتعریف شود.
عسکریان افزود: در این راستا سازمان جهانی بهداشت، شبکه بیمارستانهای ارتقا دهنده سلامت را به عنوان یک پروژه آزمایشی، با هدف حمایت از بیمارستانها برای نشان دادن تاکید بیشتر بر ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری و نه تنها تشخیص و خدمات درمانی اجرا کرد.
وی با بیان اینکه طرح ایجاد شبکه بینالمللی بیمارستانهای ارتقا دهنده سلامت در سال 2008 میلادی، به عنوان یک سازمان غیردولتی در سوئیس مطرح شد، بیان کرد: این روند به گسترش دامنه خدمات این شبکه از خدمات تشخیصی درمانی به خدمات پیشگیری و سایر خدمات سلامت، منجر شد.
عسکریان هدف از عضویت در شبکه بینالمللی بیمارستانهای ارتقادهنده سلامت را رسیدن به ارتقای سلامت در بیمارستانها با بهبود کیفیت مراقبتهای بهداشتی، ارتباط بین بیمارستان با خدمات بهداشتی در جامعه و حفظ محیط زیست سالم عنوان و خاطرنشان کرد: از طرفی در این مسیر شرایط برای رضایت بیماران، خانواده آنها و کارکنان فراهم میشود.
این حکم سیزدهم اسفند 94 برابر با سوم مارس 2016 از سوی دبیرخانه بینالمللی بیمارستانهای ارتقا دهنده سلامت، به بیمارستان نمازی شیراز اعطا شد.
----------------
پایان