50 مطلب آخر
چند پروژه : افتتاح بیش از 9 طرح بیمارستانی در استان گلستان

مراسم افتتاح بیمارستان 155 تختخوابی مینودشت، افتتاح مرکز فوق تخصصی جراحی قلب و عروق گرگان، افتتاح فاز دوم بیمارستان کلاله با ظرفیت 90 تخت بیمارستانی و افتتاح مجموعه ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور وزیر بهداشت انجام شد .............

همچنین تخت‎های مراقبت‎های ویژه در بیمارستان‎های دولتی  گلستان، مرکز تحقیقات گوارش و کبد و بخش سی‎تی اسکن بیمارستان صیاد شیرازی گرگان  به همراه کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی گنبدکاووس، کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی کردکوی، کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی گرگان، کلینک ویژه تخصصی دندانپزشکی طالقانی گنبدکاووس و مجتمع آموزش عالی سلامت گنبدکاووس با حضور وزیر بهداشت به بهره‎برداری رسید .............

تحلیل ما

متن کامل


افتتاح فاز دوم بیمارستان کلاله
فازدوم بیمارستان رسول اكرم (ص) شهرستان كلاله در شرق استان گلستان شامل 10 اتاق سی سی یو، 10 اتاق آی سی یو، 8 اتاق ان آی سی یو، بخش اطفال و نوزادان و بخش بستری داخلی مردان و زنان است.
این فاز شامل سه طبقه است كه همكف آن بخش مراقبت های ویژه، طبقه اول آن بخش اطفال و نوزادان و طبقه دوم آن نیزبخش بستری داخلی مردان و زنان است و در هر بخش 4 اتاق وی آی پی و 3 اتاق ایزوله نیز طراحی واحداث شده و همچنین یك اتاق عمل نیز به این مجموعه افزوده شده است.
در این بیمارستان یك بلوك زایمان به مساحت 200 متر مربع درحال احداث است و توسعه بخش دیالیز نیز در دستور كار مسئولان شهرستان قرار دارد. گفتنی است؛ این پروژه در زمینی به مساحت 4000 مترمربع و در مدت زمان شش ماه به بهره‌برداری رسیده است.
برای تكمیل ساختمات فاز دوم بیمارستان كلاله حدود 100میلیارد ریال هزینه شده است.

 با بهره‌برداری از این پروژه، 90 تخت به ظرفیت بیمارستان افزوده شد و تعداد تخت‌های آن به حدود 200 رسید. از90 تخت به بهره‌برداری رسیده 70 تخت مربوط به اطفال، نوزادان و داخلی و 20 تخت ویژه نیز سی سی یو و آی سی یو هستند.

وزیر بهداشت ضمن ابراز خرسندی از افتتاح فاز دوم بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص(شهرستان کلاله گلستان، گفت: تصمیم برای ساخت بیمارستان‌های 32 تختخوابی از اساس اشتباه بوده است.

وی در حاشیه افتتاح بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) شهرستان کلاله، ضمن تقدیر از مسوولان محلی برای تکمیل این پروژه، آن را سومین بیمارستان مجهز استان گلستان دانست.

وزیر بهداشت با اشاره به افزایش دو برابری ظرفیت این بیمارستان نسبت به گذشته، گفت: از نظر کیفیت خدمات، این مردم هستند که قضاوت خواهند کرد.

هاشمی توسعه تخت‌های این بیمارستان به 200 تختخواب را موجب ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی عنوان کرد و افزود: ممکن است این منطقه در ظاهر محروم نباشد، اما از نظر خدمات، محروم است.

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی مبنی بر عمل به وعده خود جهت راه اندازی آنژیوگرافی در شرق استان گلستان، خاطرنشان کرد: ما قولی ندادیم، اما در عمل نشان دادیم که افتتاح این پروژه حاصل عمل ماست و برای تمام خدمات پاراکلینیکی مورد نیاز، دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

هاشمی در ادامه افزود: با توجه به بار بیماری‌ها، تعداد مراجعات و نیازهای این منطقه، آغاز ارائه خدمات، تنها منحصر به وجود دستگاه و تجهیزات نیست بلکه به پرستار، پزشک متخصص و تعداد پذیرش بیماران از منطقه و مناطق همجوار دارد تا سرمایه‌گذاری به صرفه باشد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه هدف ما توسعه خدمات در مناطق محروم بویژه در مناطق محل سکونت قومیت‌های مختلف است، گفت: باید توجه ویژه‌ای به نیازهای مردم بویژه اقلیت‌های مختلف داشته باشیم، اما ارائه خدماتی مانند سی تی اسکن، ام آر آی و آنژیوگرافی طبق راهبردها و سیاست‌های وزارت بهداشت مشخص می‌شود.

شهرستان كلاله با افزون بر 110 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع بوده و فاصله آن از گرگان مركز این استان حدود 140 كیلومتر است.

 

افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان شهرستان آزادشهر به 64 تخت تا پایان سال جاری

هاشمی در خصوص اتاق عمل بیمارستان شهرستان آزادشهر نیز اظهار داشت: طبق گزارش‌هایی که به من داده‌اند این بیمارستان تجهیز شده، اما در مجموع بیمارستان‌های32 تختخوابی در کشور، بیمارستان‌های فعالی نیستند و تصمیم آن، از اساس اشتباه بوده و ضروری است تا توسعه یابند.

وزیر بهداشت به افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان شهرستان آزادشهر به 64 تخت تا پایان سال جاری اشاره کرد و گفت: می‌توان گفت بیمارستان زنده خواهد شد و خدمات بهتری به مردم ارائه خواهد داد و متخصصان در آن حضور می یابند و تجهیزات مورد نیاز نیز تامین می شود که در نهایت موجب افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد.

بیمارستان آزادشهر برای ارائه خدمات به مردم در حال افزایش به 50 تخت است و تا پایان امسال نیز با افزایش 14 تخت دیگر به آن مجموعا دارای 64 تخت خواهد شد.

 

افتتاح بخش‌هایی از بیمارستان فاطمه الزهرا(س) مینودشت

هاشمی همچنین در حاشیه افتتاح بیمارستان 155تختخوابی فاطمه الزهرا (س) شهرستان مینودشت گلستان، ضمن تقدیر از تلاش های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و همکاران خود در وزارت بهداشت به دلیل تکمیل این بیمارستان، گفت: خوشحالم که ظرف کمتر از یک سال و نیم از آخرین حضور ما، این تلاش ها به نتیجه رسیده است.

وزیر بهداشت به وجود امکانات مناسب در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: ظرف یک ماه و نیم آینده این بیمارستان به بهره برداری کامل می رسد و تجهیزات تامین شده اما باید نیروی انسانی نیز تامین شوند و خدمات شایسته ای را به مردم ارائه دهند.

هاشمی اظهار داشت: خوشحالیم که بیمارستان فاطمه الزهرا(س) در ماه مبارک رجب و در ابتدای سال95 و دولت یازدهم در اختیار مردم قرار گرفت و از تمام مسئولان محلی و استانی قدردانی می‌کنم چرا که اگر در امور مختلف، همه با یکدیگر همکاری کنیم، موفقیت تضمین می شود.

وزیر بهداشت با اشاره به ارتقای خدمات حوزه سلامت در مناطق مختلف کشور و به ویژه نقاط شهری و روستایی استان گلستان، یادآور شد: با گسترش خدمات با کیفیت می توان رضایتمندی مردم را از خدمات این حوزه افزایش داد.

 

* گلستان از طرح هاي بزرگ حوزه سلامت برخوردار شده است
قاضي زاده هاشمي همچنين گفت: در اين مدت از عمر دولت تدبير و اميد، استان گلستان از طرح هاي بزرگ حوزه سلامت برخورداري خوبي داشته و از اين پس آنچه مهم است سرمايه گذاري در افزايش كيفيت خدمات خواهد بود كه تحقق اين مهم با همكاري پزشكان، پرستاران، پيراپزشكان و كادر اداري ميسر است.
وي افزود: كادر متخصص و فوق تخصص مورد نياز بومي استان گلستان طي يك تا دو سال آينده تامين و جايگزين نيروهاي غيربومي خواهد شد و براي عملياتي شدن اين مهم سهيمه اي اختصاص مي يابد.
وي ايجاد حداقل هزار تخت بيمارستاني را به عنوان نياز مردم استان گلستان مورد اشاره قرار داد و گفت: اميدوارم در فرصت هايي كه با همت دولت روحاني به وجود آمده، مسئولان استاني استفاده لازم را برده و اين نياز استان را رفع كنند.
وي ادامه داد: تا پايان دولت يازدهم همه مردم استان گلستان زير پوشش خدمات بهداشتي قرار خواهند گرفت بطوريكه براي همه آن ها شناسنامه سلامت صادر مي شود.
دست كم نيمي از جمعيت 1.850 ميليون نفري گلستان در روستاها زندگي مي كنند.
وي گفت: سرمايه گذاري در حوزه سلامت توام با افزايش آگاهي مردم بسيار مهم است؛ اكنون 75 درصد مرگ و مير كشور ناشي از بيماري هاي قلبي و عروقي و سكته است از طرفي 50 درصد مردم كشورمان از وضعيت فشار خون خود اطلاع ندارند و همه اينها ناشي از كم اطلاعي يا آگاهي نداشتن مردم است در حالي كه دستور دين مبين اسلام توجه هر چه بيشتر به سلامت است.وی به پروژه های بهره برداری شده در سفر به استان گلستان نیز اشاره كرد و اظهارداشت: افتتاح سومین بیمارستان بزرگ استان در كلاله با حدود 200 تخت، افتتاح بیمارستان 155 تختخوابی مدرن مینودشت، بهره برداری از مركز قلب و عروق سلیم و مركز تحقیقات و تخت های ICU بیمارستان صیاد شیرازی گرگان، مجموعه دندانپزشكی و مجتمع عالی سلامت گنبدكاووس و بهره برداری از تعداد قابل توجهی تخت های ICU و CCU در آق قلا از جمله پروژه های به بهره برداری رسیده در این سفر است.
وزیر بهداشت این اقدامات را حاصل زحمات خیرین سلامت، دانشگاه علوم پزشكی، ستاد اجرایی فرمان امام راحل و وزارت راه و شهرسازی دانست.
قاضی زاده هاشمی از آماده شدن بیمارستان بندرگز برای بهره برداری نیز خبر داد و اظهار امیدواری كرد كه با همت پیمانكار مربوطه ظرف یك ماه آینده این بیمارستان افتتاح شود.
وی از توسعه تخت های بیمارستانی در كردكوی، گالیكش، آق قلا و گنبدكاووس برای دسترسی بهتر مردم به پزشك متخصص و فوق تخصص و راه اندازی خانه های بهداشت و مراكز جامع سلامت به عنوان بخشی دیگر از اقدامات این وزارتخانه در استان نام برد.
دكتر قاضی زاده هاشمی با قدردانی از زحمات استاندار و دانشگاه علوم پزشكی گلستان، گفت: تمام این خدمات برای مردم بزرگوار استان كم است و امیدواریم كه با دعای مردم، دولت تدبیر و امید به اهداف خود دست یابد.
وزیر بهداشت اضافه كرد: از مجلس دهم نیز انتظار است كه گشایشی در حوزه بهداشت و درمان داشته باشد زیرا كه شرایط كنونی كشور استثنایی است و به تاكید رهبر معظم انقلاب نیاز به همدلی و اتحاد برای بهره برداری از پروژه های این بخش داریم.
قاضی زاده هاشمی گفت: رهبر معظم انقلاب در نامگذاری امسال بر تقویت بنیه كشور با نیروهای داخلی و استفاده از علم و تجربه جهانی تاكید داشته و همدلی را خمیرمایه پیشرفت كشور دانسته اند كه امید است با استفاده از این فرصت، طرح های زیرساختی بیشتری را برای تمام استان ها از جمله گلستان به اجرا درآوریم.
وی در ادامه با اشاره به طرح های اجرا شده در مناطق محروم استان از جمله مراوه تپه در منتهی الیه شرق گلستان گفت: تمام مراكز بهداشتی این شهرستان نوسازی و تجهیز شده و دارای پزشك هستند و همچنین یك مركز درمان بستر در این شهرستان ساخته و تجهیز شده است.
همچنین از خبرهای خوش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی برای مردم شهرستان محروم مراوه تپه، ساخت بیمارستان 64 تختخوابی با بهترین تجهیزات توسط بنیاد مستضعفان كشور بود و وی اظهار امیدواری كرد كه با توجه به قول مساعد رئیس بنیاد مستضعفان كشور این بیمارستان ظرف یكسال به نتیجه برسد.

 


در اين مراسم، رئيس دانشگاه علوم پزشكي گلستان نيز با ارائه گزارشي گفت: در سال 93 و قبل از شروع طرح سلامت هزار و 650 تخت درماني در استان وجود داشت و شاخص استاني به 1.19 صدم يعني به ازاي هر هزار نفر بود در حالي كه ميانگين كشور 1.5 بود.
تقي رياحي افزود: با اجراي طرح تحول نظام سلامت 800 تخت درماني در گلستان اضافه شد و تعداد زيادي از طرح هاي زيرساختي حوزه درمان در شهرستان هاي استان كه نيمه تمام رها شده بودند، با همت دولت و همكاري بنياد بركت و خيرين مورد بهره برداري قرار گرفت.
وي گفت: به عنوان نمونه بهره برداري از بيمارستان فاطمه زهرا (س) نمونه بارز تحقق عدالت در عرصه نظام سلامت در استان گلستان است كه امنيت درماني را براي مردم اين منطقه تا 30 سال آينده تامين مي كند.
وي استفاده از 350 متخصص در مناطق محروم و ماندگاري آن ها براي ارائه خدمات درماني، سامانه حذف پرداخت، وجود 605 خانه بهداشت ملكي، ساخت يك بيمارستان 155 تختخوابي و سه مركز بهداشتي توسط بنياد بركت، اجراي عمليات 19 مركز بهداشتي و درماني، حمايت از تجهيز مراكز درماني از جمله مركز سوختگي گرگان را از ديگر خدمات دوساله اجراي طرح تحول نظام سلامت در گلستان برشمرد.
رياحي همچنين از قول وزير بهداشت براي ساخت مركز آنژيوگرافي و قلب در شهرستان گنبدكاووس واقع در شرق گلستان خبر داد و گفت: تلاش مي كنيم اين طرح تا پايان سال آماده بهره برداري شود.
وي همچنين به آماده بهره برداري بودن كلينيك ويژه در شهرهاي گنبد و كردكوي اشاره كرد و افزود: جهش هشت رتبه اي دانشگاه علوم پزشكي گلستان از 18 به 10 در ميان حدد 60 مركز آموزشي پزشكي كشور ديگر موفقيت به دست آمده است.
در پايان اين مراسم با اهداي لوح هايي از تلاش هاي مخبر دزفولي رئيس بنياد بركت، يحيي روحي نيكوكار اهل كلاله، مرجان كلانتري پرستار نيكوكار، نصرت برزگر فرماندار كلاله به عنوان همكار در اجراي طرح هاي درماني، دكتر علي آرين نيا عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي و علي عموزاد خليلي معاون دانشگاه علوم پزشكي گلستان تقدير شد.
مركز فوق تخصصي جراحي قلب و عروق؛ تحقيقات گوارش و كبد و بخش سي تي اسكن شهيد صياد شيرازي گرگان از جمله طرحهايي بود كه امشب با حضور وزير بهداشت در گلستان مورد بهره برداري قرار گرفت.
مجموعه ورزشي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي گلستان نيز ديگر طرحي بود كه مورد بهره برداري قرار گرفت.
استان گلستان يك ميليون و 850 هزار نفر جمعيت در گستره 14 شهرستان و 29 نقطه شهري و هزار روستا دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: 19 مرکز بهداشت و درمان در استان در حال ساخت است که تمام این پروژه‌ها در نیمه دوم امسال به بهره‎برداری می‎‎رسد.

تقی ریاحی اظهار کرد: بیش از 605 خانه بهداشت ملکی در استان گلستان وجود دارد.

وی با بیان اینکه تعهدات دولت در بخش وزارت بهداشت در استان گلستان به اتمام رسید، تصریح کرد: بیمارستان سوختگی با 22 تخت مجهز شده و خدمات کامل به بیماران ارائه می‎شود همچنین ارتقاء تخت بیمارستان در آزادشهر، افتتاح کتابخانه مرکزی دانشگاه، تجهیز نهایی و فاز دوم بیمارستان پیامبر اعظم (ص) گنبد کاووس از دیگر پروژه‎های افتتاح شده در بخش سلامت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان افزود: امروز بالغ بر 9 پروژه تحولی در بخش بهداشت و درمان استان با حضور وزیر بهداشت به بهره‎برداری رسید.

ریاحی به برخی از شاخص‎های محرومیت در سال 1393 اشاره کرد و گفت: یک هزار و 650 تخت در بخش درمان با شاخص 19.1 به ازای هر یک‎هزار نفر داشتیم که طی دو سال تعهد کردیم 800 تخت به سطح استان اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه 9 پروژه از سال 1385 با پیشرفت فیزیکی 40، 55 و 60 درصد آغاز شد، خاطرنشان کرد: با عزم جدی خیرین و حمایت ستاد اجرایی فرمان امام در کمتر از یکسال پروژه‎های متعهد شده دولت در استان گلستان محقق شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان افزود: در سال 1392 بیشترین دغدغه ما شهرستان مراوه‎تپه بود که با گسترش خدمات بهداشت و درمان، حاشیه امنی برای بیماران ایجاد شده است و سومین بیمارستان بزرگ استان در مراوه‎تپه راه‎اندازی شد.

ریاحی با اشاره به اینکه آرزوهای ما در مناطق محروم محقق شده است به عدالت در عرصه خدمات اشاره کرد و ابراز داشت: شرق استان با محرومیت مواجه بود اما اکنون بیش از 80 درصد پروژه‎ها در شرق استان و در شهرستان‎های گنبد کاووس، آزادشهر، مینودشت و کلاله انجام شده است.

وی با بیان اینکه عدالت در خدمات سلامت طی دو سال دولت تدبیر و امید در استان محقق شده است، گفت: بیمارستان مینودشت تا 30 سال آینده امنیت خدمات درمانی برای بیماران را فراهم خواهد کرد هرچند تا رسیدن به عدالت حقیقی فاصله وجود دارد اما عدالت در عرصه خدمت محقق شده و مردم از خدمات طرح تحول سلامت منتفع شدند

-----------------------

پایان

منبع : خبرگزاری ایرنا + ایسنا + فارس تاریخ : ۱۳۹۵/۱/۲۹ تعداد بازدیدکنندگان : 3191

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 2214
بازدید دیروز : 3309
بازدید این ماه : 21476
بازدید امسال : 21476
بازدید کل : 36388549

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش