افتتاح چند کلینیک درمانی در شهرستانهای شهرکرد، اردل، لردگان و بروجن
در مراسمی با حضور وزیر بهداشت و رضا نیری، مشاور وزیر بهداشت و دبیر کل مجمع خیرین سلامت، جمعی از خیرین استان چهارمحال و بختیاری و مسئولان استانی و محلی چندین پروژه به صورت حضوری و یا نمادین از طریق ارتباط زنده ویدیویی افتتاح شد.
کلینیک ناباروری حضرت زهرا(س) شهرکرد صبح پنجشنبه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد. ساختمان این مرکز با زیربنای هزار و 200 متر مربع، در دو طبقه و با هزینه بیش از یک میلیارد ساخته شده است. مرکز فوق تخصصی زنان و کلینیک ناباروری و درمان ناباروری حضرت زهرا(س) شهرکرد از جمله مراکز به نام و قابل قبول بخش بهداشت و درمان کشور است.
کلینیک بیماران خاص و صعب العلاج حضرت امام رضا (ع) شهرستان اردل که به همت قرارگاه قرب کوثر در زمینی با زیربنای 850 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 375 میلیون ریال یکی از پروژه هایی بود که از طریق ارتباط زنده ویدیویی توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.
دیگر پروژه ای که توسط وزیر بهداشت افتتاح شد، مرکز بهداشتی و درمانی و آزمایشگاه مرکزی شهرستان لردگان بود که توسط سفارت ژاپن و در زمینی با زیربنای یک هزار و 200 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد و 800 میلیون ریال ساخته و تجهیز شده است.
در مراسم دیگری مرکز جامع سلامت شهر فرادنبه نیز افتتاح شد . مرکزجامعه سلامت شهر فرادنبه با کمک دو خیر در زمینی به مساحت یکهزار و400 متر مربع و با زیربنای 550متر مربع احداث شده است. برای اجرای این طرح 850میلیون ریال از محل کمک های خیری و چهار میلیارد و 500میلیون ریال نیز از محل اعتبارات دانشگاه هزینه شد . برای تجهیز این مرکز نیز150 میلیون ریال از محل اعتبارات دانشگاه هزینه شد. خدمات این مرکز شامل، خدمات پزشکی، دندانپزشکی، خدمات سلامت مادران باردار، نوزادان، جوانان وسالمندان ، تزریقات و پانسمان و داروخانه میباشد . زمان اجرای پروژه دوسال بود و با بهره برداری از این مرکز 12هزار نفر از جمعیت شهرستان تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار خواهند گرفت.
همچنین به طور همزمان مراسم افتتاح آزمایشگاه مرکزی و مرکز مشاوره قبل ازدواج شهر بروجن نیز برگزار شد. مرکز مشاوره قبل از ازدواج و آزمایشگاه مرکزی شهر بروجن در زمینی با یکهزار و750 متر مربع و زیربنای یکهزار و200متر مربع به همت خیر بروجنی و اعتبارات دولتی احداث شد. برای ساخت این مرکز شش میلیارد ریال از کمک خیر و 10 میلیارد ریال نیز از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی جهت ساخت و چهارمیلیارد ریال برای تجهیزات هزینه شده است. با راه اندازی این مرکز تمام خدمات آزمایشگاهی، پیش بیمارستانی و تشخیص طب انجام می شود.
سید حسن قاضی زاده هاشمی با اشاره به کمبود اعتبارات در سطح کشور و برنامه وزارت بهداشت که اولویت اعتبارات و برنامه های امسال به تکمیل طرح های نیمه تمام است، افزود: دولت تا سقف 50 درصد از هزینه های طرح های خیری کشور را پرداخت می کند تا ساخت و ساز این طرح ها تسریع شود.
وی با بیان اینکه هزینه تجهیزات طرح ها نیز از سوی وزارت بهداشت تامین می شود اظهار داشت : افزایش میزان مشارکت خیران و همچنین جهش دادن به توسعه و تجهیز طرح های حوزه بهداشت و درمان از سیاست های اجرای این طرح است.
هاشمی افزود: خیران استان چهارمحال وبختیاری در حوزه ساخت بیمارستان و مراکز درمانی درسطح کشور خوب درخشیدند و امید است این استقبال خیران از اجرای طرح های بهداشتی ادامه داشته باشد.
---------------------
پایان