50 مطلب آخر
تجهیزات پزشکی : آرشیو اخبار تجهیزات پزشکی - دورهء بهار 1386

با توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات و اخبار تجهیزات پزشکی ٬ آرشیو  اخبار تجهیزات پزشکی که قبلآ در ستون اخبار تجهیزات پزشکی   این سایت به اطلاع شما رسیده است ٬ هم اکنون به صورت دسته بندی در دوره های های زمانی مشخص  ٬ بشرح ذیل و مربوط به دورهء زمانی  بهار ۱۳۸۶  در دسترس شما قرار دارد .

 لطفآ برای مطالعه بر روی کلمهء  ادامهء متن  کلیک فرمایید

تحلیل ما

متن کامل

حداقل 240 دستگاه دياليز جديد امسال در كشور اضافه مي‌شود

خبرگزاری فارس - ۷/۳/۸۶

500 دستگاه دياليز جديد و استاندارد سال گذشته به مراكز درمان بيماران كليوي اضافه شد و امسال نيز حداقل 240 دستگاه جديد دياليز به اين مجموعه اضافه مي‌شود. محمد عقيقي‌ معاون مركز مديريت پيوند و بيماري‌هاي خاص وزارت بهداشت‌ افزود: سال گذشته 200 دستگاه دياليز با مشاركت مركز مديريت بيماري‌هاي خاص وزارت بهداشت و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي به صورت 50 درصد ما و 50 درصد دانشگاه‌ها خريداري و نصب شد كه حدود يك ميليارد تومان از هزينه اين دستگاه‌ها را ستاد وزارت بهداشت پرداخت كرد. وي اضافه كرد: حدود 300 دستگاه دياليز ديگر نيز بر اساس گزارش بنياد امور بيماري‌هاي خاص در مراكز دياليز كشور نصب شده است و در مجموع شاهد افزايش 500 دستگاه جديد دياليز و R.O براي بيماران دياليزي كشور در سال 85 بوديم. عقيقي گفت: در زمان حاضر حدود 14 هزار بيمار دياليزي در كشور وجود دارند كه به طور متوسط در شرايط مطلوب به ازاي هر 7/4 بيمار بايد يك دستگاه دياليز نصب شده داشته باشيم بنابراين به حدود 3 هزار دستگاه دياليز در زمان حاضر نيازمنديم در حالي كه حدود 2 هزار و 600 دستگاه دياليز نصب شده اكنون در كشور وجود دارد. معاون مركز مديريت پيوند و بيماري‌هاي خاص وزارت بهداشت اضافه كرد: سال گذشته با استفاده از اعتبار متمركز اين مركز 120 دستگاه دياليز ديگر نيز خريداري شد اما چون اين خريد در اواخر سال انجام شد در عمل نصب اين دستگاه‌ها در سال 86 اتفاق مي‌افتد كه به زودي نصب مي‌شوند. وي گفت: با توجه به تخصيص همين حدود اعتبار براي خريد دستگاه‌هاي دياليز امسال نيز حداقل 120 دستگاه دياليز ديگر خريداري مي‌كنيم كه بين مراكز درماني تحت پوشش دانشگاه‌هاي علوم پزشكي توزيع مي‌شوند بنابراين امسال حداقل شاهد افزايش 240 دستگاه جديد دياليز در كشور خواهيم بود البته تلاش‌هاي ديگري نيز داريم تا تعداد بيش‌تري دستگاه خريداري كنيم اما چون هنوز قطعي نيست زمان اعلام آن را به بعد موكول مي‌كنيم. عقيقي افزود: بنياد امور بيماري‌هاي خاص نيز طبق روال هر ساله حتماً تعداد قابل توجهي دستگاه دياليز را خريداري و نصب مي‌كند كه البته هنوز رقم آن را اعلام نكرده است. وي اضافه كرد:‌ با توجه به نرخ رشد بيماران دياليزي نياز كشور اين است كه سالي حدود 500 دستگاه دياليز جديد در كشور اضافه شود كه مجموعه دستگاه‌ها و سازمان‌هاي درگير در تلاشند كه اين اتفاق بيفتد. وي گفت: سال گذشته همچنين با همكاري مركز امور پيوند و بيماري‌هاي خاص وزارت بهداشت و اداره كل تجهيزات پزشكي اين وزارتخانه استانداردهاي دستگاه‌هاي دياليز و R.O بازنگري شد تا خريدهايي كه از اين پس انجام مي‌شود بر اساس استانداردهاي جديد اين دستگاه‌ها باشد.

ساخت دستگاه اكسيژن رساني خودكار در كشور

خبرگزاري ایرنا ‪۸۶/۰۲/۱۸‬

دستگاه اكسيژن رساني خودكار با استفاده از پالس اكسي متر براي نخستين بار در كشور ساخته شد. سرور بهبهاني مخترع دستگاه اكسيژن رساني گفت: اين دستگاه كمك مي‌كند تا چنانچه بيمار در خواب دچار كمبود اكسيژن شود به صورت خودكار نياز وي برطرف شود و در صورت وجود مشكلات ناشي از عدم توجه پزشك يا پرستار، ميزان آسيب به بيمار كاهش يابد. وي افزود: بسياري از مشكلات تنفسي بيماران هنگام خواب ايجاد مي‌شود، بنابراين براي حل اين مساله سعي كرديم روشي براي كنترل لحظه‌به‌لحظه اشباع اكسيژن و متعاقب آن اكسيژن‌ رساني به بيمار پيدا كنيم كه به اين ترتيب وابستگي بيمار به نيروي انساني و احتمال اينكه بيمار در خواب دچار مشكل شود به حداقل مي‌رسد. به گفته بهبهاني نرم افزار موجود دراين دستگاه قابليت‌هايي همچون توانايي محاسبه ميزان اكسيژن كاركردي خون، مقايسه اكسيژن كاركردي بيمار با مقدار طبيعي،اعلام جهت مطلع ساختن پزشك يا پرستار در هنگام بروز مشكل، قابليت كنترل شيربرقي متصل به كپسول اكسيژن جهت اكسيژن رساني به موقع به بيمار دارد. وي گفت: ازآنجا كه هر بيمار به ميزان خاصي اكسيژن نياز دارد، دستگاه بايد قابليت تطبيق با اين مقادير مختلف اكسيژن را داشته باشد كه براساس اين روش پس از آنكه مقدار اكسيژن اشباع شده خون اندازه‌گيري شد با كمك برنامه‌ريزي صورت گرفته، اين ميزان با مقدار طبيعي اكسيژن مقايسه مي‌شود. وي ادامه داد: در صورتي كه اكسيژن از حد معمول پايين‌تر باشد دستگاه وضعيت را به‌پزشك و پرستار اعلام مي‌كند و پيغام ‪ هشدار برروي صفحه نمايشگر ظاهر مي‌شود. وي با اشاره به اينكه دستگاه ساخته شده كمك بسيار زيادي به‌كادر پزشكي و پرستاران در زمينه بالا بردن ميزان دقت و ضريب اطمينان در اكسيژن رساني به موقع به بيمار مي‌كند تصريح كرد: حتي از اكسيژن رساني بيش از حد به بيمار به خصوص در مواقع بحراني و حساس نيز جلوگيري مي‌كند.

1700 تخت بیمارستانی فرسوده در شیراز وجود دارد

خبرگزاری مهر - ۱۸/۲/۸۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس با تاکید بر فرسوده بودن بیمارستان های فعلی شیراز گفت : یک هزار و 700 تخت بیمارستانی در شیراز بیش از 40 سال عمر دارند . دکتر محمدهادی ایمانیه در حاشیه پنجاه و پنجمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی شیراز در جمع خبرنگاران افزود : امید است از طریق اعتباراتی که به عنوان جایگزینی بیمارستان های قدیمی پیش بینی شده است تا حدودی این مشکل حل شود . وی خاطرنشان کرد : سال گذشته 200 میلیارد تومان در کل کشور صرف خرید تجهیزات پزشکی شد که از این میزان 7 میلیارد تومان به فارس اختصاص یافت و انتظار می رود در چند ماه آینده تجهیزات خریداری شده توسط استان فارس از خارج کشور تحویل شود

 15درصد ارز مورد نياز واردات تجهيزات پزشكي و داروهاي خارجي از محل صادرات كالاهاي ايراني تامين مي‌شود

 خبرگزاری فارس - ۱/۲/۸۶

قائم مقام وزير بهداشت در امور بازرگاني گفت: بر اساس آمار سال 85 حدود 10 تا 15درصد ارز مورد نياز واردات تجهيزات پزشكي و داروهاي خارجي از محل صادرات كالاهاي ايراني تامين مي‌شود . در قانون برنامه توسعه چهارم آمده است كه 30درصد ارز مورد نياز واردات تجهيزات پزشكي و داروهاي خارجي بايد از محل صادرات تامين شود كه برآورد ما اين است كه در سال 85 به 10 تا 15 درصد اين هدف رسيده‌ايم. وي ادامه داد:‌ بيشتر صادرات ايران شامل، سرنگ، دستكش، فيلترهاي دياليز و محصولات يكبار مصرف است كه در اكثر اين كالاها بازارهاي داخلي به اشباع رسيده است، علاوه بر آن صادرات برخي كالاهاي سرمايه‌اي مانند مانيتور نيز داريم كه البته بايد در اين زمينه بيشتر تلاش كنيم. وي اضافه كرد: در زمينه واردات تكنولوژي هاي جديد در تلاش هستيم كه دانش فني توليد دستگاههاي راديولوژي، سي تي اسكن، ام آر آي، ورتيلاتور( دستگاه تنفس مصنوعي) را نيز وارد كنيم تا در آينده نزديك اين كالاها در كشور توليد يا مونتاژ كنيم و صادرات نيز داشته باشيم. وي همچنين از شناسنامه دار شدن شركتهاي وارد كننده و توليد كننده تجهيزات پزشكي خبر داد و گفت: تاكنون 1400 شركت از مجموع 9 هزار شركت داخلي فعال در اين زمينه شناسنامه دار شده‌اند و به همه بيمارستانها و مراكز بهداشتي- درماني دولتي بخشنامه شده است كه فقط از اين شركتها خريد كنند.

مصرف داروهاي سرطاني در کشور  ٬ هر سال 30 درصد افزايش مي‌يابد .

 

خبرگزاری فارس - ۱۸ /۱ / ۸۶

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت با اعلام مصرف 5/1 ميليارد عدد استامينوفن درسال گذشته گفت: 5 داروي اول پر مصرف كشور آنتي‌بيوتيك است و ايرانيان در سال 85 معادل 150 ميليارد تومان آنتي‌بيوتيك مصرف كردند . رسول ديناروند در جمع اعضاي كميسيون بهداشت و كميسيون اجتماعي مجلس، در وزارت بهداشت، ‌افزود: مصرف غير‌منطقي دارو در كشور يكي از چالشهاي نظام سلامت كشور است، سال گذشته آنتي‌بيوتيك‌ها، 5 داروي پر مصرف كشور بودند و از نظر عددي 5/1 ميليارد استامينوفن در كشور مصرف شد كه 500 ميليون قرص آن كدئين بود. وي همچنين گفت: در اين مدت 750 ميليون رانيتيدين و 900 ميليون آموكسي سيلين در كشور مصرف شد كه بررسي اين داروها نشانه پراكندگي بيماري‌هاي در كشور نيز هست. ديناروند افزود:‌ مصرف داروي بيماران ام اس نسبت به 5 سال گذشته در كشور 10 برابر شده است و مصرف داروهاي سرطاني نيز هر سال 30 درصد افزايش مي‌يابد. وي گفت: به طور كلي كمبودهاي مقطعي دارو در كشور بسيار كم شده است ولي متأسفانه هنوز وجود دارد و يكي از چالش‌هاي جدي نظام بهداشت و درمان كشور است به طوري كه ديديم تأخير دو ساعته ارسال داروي بتافرون چه مشكلاتي به را به وجود آورد البته ما فيلم اين ماجرا را داريم و بيماران، قاچاقچيان و سوء‌استفاده كنندگان در فيلم مشخص هستند. معاون غذا و داروي وزارت بهداشت افزود: بيش‌تر داروهاي بيماران خاص وارداتي و گران قيمت هستند و كاهش يارانه دارو در سال جاري در اين‌باره اثر خود را مي‌گذارد البته اختصاص 62 ميليارد تومان براي ذخيره استراتژيك دارو رقم اطمينان بخشي است با اين حال در تلاشيم تا اين داروها را در داخل كشور توليد كنيم و به عنوان مثال توليد بتافرون در كشور سال گذشته 7 ميليارد تومان صرفه‌جويي به همراه داشت. وي گفت: توليد داروهاي بيماران خاص طي دو سال اخير حدود 100 ميليون دلار صرفه‌جويي ارزي را باعث شده است. ديناروند افزود: چالش ديگر داروي كشور وجود داروي قاچاق در كشور است كه اكثر آن‌ها تقلبي هستند متأسفانه داروهاي قاچاق و تقلبي در دنيا تا 50 درصد حجم داروهاي بازار را تشكيل مي‌دهند البته در كشور ما طي يكي دو سال اخير تلاش زيادي براي مقابله و كنترل اين داروها شده است و اكنون اكثريت داروخانه‌هاي كشور از وجود اين داروها پاك هستند. وي اضافه كرد:‌ چالش جدي نظام سلامت كشور بحث نابساماني بازار غذاست به طوري كه بيش از 50 درصد بيماري‌هاي كشور وابسته به مصرف غذاهاي نامناسب است، فقط بيماري‌هاي قلبي 30 درصد بار بيماري‌هاي كشور را تشكيل مي‌دهد كه به نوعي به تغذيه و سبك زندگي مربوط است. معاون وزير بهداشت گفت: براي كنترل بازار غذا از امسال كنترل مواد غذايي در بازار را هم در دستور كار داريم و كنترل اين مواد در بازار طي 8 ماه گذشته متأسفانه حكايت از آمار بدي دارد با اين حال در تلاشيم با درج آرم ايمني غذا بر روي مواد غذايي سالم مردم به سمت مصرف اين مواد هدايت كنيم. وي افزود: وزارت بهداشت مثلا به روغن با ترانس 20 درصد يا نوشابه با 30 درصد شكر هم مجوز مي‌دهد اما آرم ايمني غذا فقط بر روي مواد غذايي كه هيچ ضرري ندارند، درج مي‌شود .

-----------------------------------

منبع : تاریخ : ۱۳۸۶/۷/۵ تعداد بازدیدکنندگان : 5101

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5547
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7617
بازدید امسال : 803100
بازدید کل : 37170173

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش