50 مطلب آخر
تجهیزات پزشکی : آرشیو اخبار تجهیزات پزشکی-دورهء دی و بهمن 1386

 

با توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات و اخبار تجهیزات پزشکی ٬ آرشیو  اخبار تجهیزات پزشکی که قبلآ در ستون اخبار تجهیزات پزشکی   این سایت به اطلاع شما رسیده است ٬ هم اکنون به صورت دسته بندی در دوره های های زمانی مشخص  ٬ بشرح ذیل و مربوط به دورهء زمانی   دی و بهمن ماه ۱۳۸۶  در دسترس شما قرار دارد .

 لطفآ برای مطالعه بر روی کلمهء  ادامهء متن  کلیک فرمایید .


تحلیل ما

متن کامل

تجهیز 60 هزار تخت بیمارستانی با 120 میلیارد تومان اعتبار در سال آینده

مهر - ۲۲/۱۱/۸۶

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از تخصیص 120 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز 60 هزار تخت بیمارستانی در سال آینده خبر داد . دکتر حسینعلی شهریاری  اظهار داشت: در پایان بررسی لایحه بودجه کل کشور در کمیسیون تلفیق مجلس، فقط 200 میلیارد تومان به بودجه وزارت بهداشت در سال آینده افزوده شد . وی با تاکید بر اینکه این اعتبار از طریق صندوق ذخیره ارزی تامین خواهد شد، افزود: 120 میلیارد تومان آن برای تجهیز 60 هزار تخت بیمارستانی اختصاص یافته است . شهریاری، به خرید 300 دستگاه آمبولانس از محل تامین این اعتبار اشاره کرد و گفت: برای خرید این تعداد آمبولانس، 21 میلیارد تومان تخصیص یافته است . به گفته عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، 9 میلیارد تومان نیز برای یارانه دارو اختصاص یافته و 20 میلیارد تومان نیز برای تامین کیسه خون و کیت های مورد نیاز سازمان انتقال خون، اعتبار لحاظ شده است . وی تصریح کرد: مبلغ 30 میلیارد تومان هم برای کمک به 18 بیمارستان کشور که به صورت هیات امنایی اداره می شوند، تخصیص یافته است .

برنامه های نوسازی تجهیزات پزشکی بیمارستانها در سال آینده

فارس - ۱۹/۱۱/۸۶

قائم مقام وزير بهداشت با اعلام ورود تكنولوژي‌هاي نو براي توليد فيلم و دستگاه‌هاي راديولوژي در كشور از سال آينده از نوسازي تجهيزات تصوير‌برداري و آزمايشگاهي كشور در سال آينده خبر داد. ابراهيم متوليان افزود: به طور متوسط عمر مفيد تجهيزات پزشكي در كشورهاي در حال توسعه مانند ما بايد 15 سال باشند، در كشورهاي توسعه يافته عمر مفيد اين تجهيزات 10 سال تعريف مي‌شود براين اساس بخش عمده تجهيزات پزشكي كشور ما فرسوده، هستند و بيش از 15 سال كار كرده‌اند. وي گفت: نوسازي تجهيزات پزشكي كشور از زمان فعاليت دولت نهم يكي از سياست‌هاي اصلي حوزه سلامت بوده است كه با استفاده از اعتبار 200 ميليون دلاري مصوب مجلس 55 دستگاه سي‌تي‌اسكن، 29 دستگاه آنژيوگرافي 2 هزار دستگاه تنفس مصنوعي‌ و يك دستگاه تشخيصي و درماني پت اسكن خريداري شده كه به جز دستگاه‌هاي راديوتراپي كه تكنولوژي آن در اختيار چند كشور خاص است بقيه يا وارد و نصب شده‌اند يا در حال حمل به كشور‌ند. قائم مقام وزير بهداشت در امور بازرگاني اضافه كرد: اولويت بعدي خريد و نوسازي تجهيزات پزشكي كشور، تجهيزات تصويربرداري كوچك‌تر و تجهيزات آزمايشگاهي است كه با تصويب نهايي اعتبار 300 ميليون دلاري در مجلس براي سال آينده، قدم بلندي براي بهبود وضعيت تجهيزات پزشكي در بيمارستان‌ها و مراكز بهداشتي درماني كشور خواهد بود. وي گفت: اقدام مهم ديگري كه با توافق وزارت بهداشت و وزارت صنايع از سال آينده انجام مي‌شود وارد كردن تكنولوژي‌هاي نوين ساخت تجهيزات پزشكي موردنياز و با ارزش افزوده بالا در كشور كه حدود 20 نوع تكنولوژي جديد در اين عرصه مطرح هستند و بايد كارشناسي شود ولي توليد فيلم و حتي دستگاه‌هاي راديولوژي جديد در كشور از جمله پيشنهادهايي است كه با تسهيلات دولتي وزارت بهداشت و وزارت صنايع از طريق بخش خصوصي عملي مي‌شود. متوليان افزود: تاكنون هزار و 300 شركت از مجموع 2 هزار شركت تجهيزات پزشكي كشور شناسنامه‌دار شدند و علاوه بر آن با هولوگرام‌دار شدن همه تسهيلات پزشكي كشور از اول ارديبهشت سال آينده قدم مهمي در استاندارد‌سازي تجهيزات در كشور برداشته مي‌شود كه مردم و پزشكان را در تشخيص كالاهاي تقلبي از كالاهاي مجاز كمك مي‌كند. رئيس مركز مديريت و هماهنگي امور بازرگاني وزارت بهداشت اضافه كرد: صادرات تجهيزات پزشكي از كشور كه عمدتاً به كالاهاي مصرفي اختصاص دارد و به كشورهاي سي‌آي‌اس و خاورميانه است از حدود يك‌ونيم ميليون دلار در سال 84 به هشت‌ونيم ميليون دلار در سال 85 افزايش يافت و امسال نيز پيش‌بيني مي‌كنيم با صادرات معادل 14 ميليون دلار تجهيزات پزشكي افزايش يك ‌و نيم برابري نسبت به سال قبل داشته باشيم. وي اضافه كرد: در زمان حاضر مجموع صادرات دارو و تجهيزات پزشكي كشور حدود 50 ميليون دلار است كه با توجه به ارز‌بري 450 ميليون دلاري واردات حوزه سلامت وزارت كشور با هدف برنامه‌ توسعه چهارم كه بايد مطابق آن 30 درصد ارز مورد نياز را از طريق صادرات تأمين كنيم فاصله داريم. متوليان گفت: نمايشگاه بين‌المللي تجهيزات پزشكي ايران‌مد سالانه شده است و اواخر خرداد سال آينده با مجوز وزارت بهداشت و اجراي يك شركت و يك مؤسسه غيردولتي برگزار مي‌شود. در مورد شركت نكردن ايران در نمايشگاه تجهيزات پزشكي Arab health امسال نيز هيچ منفعي براي شركت ايرانيان نبوده است و برخي كارشناسان ايراني در اين نمايشگاه شركت كردند. البته سال گذشته به علت همزماني اين نمايشگاه با عاشورا از شركت ايرانيان در اين نمايشگاه ممانعت گرديد.

تجارت تجهيزات پزشكي دومين جايگاه را دردنيا به خود اختصاص مي‌دهد

ایسنا - ۱۷/۱۱/۸۶

يازدهمين همايش مديران و مسئولان تجهيزات پزشكي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور صبح امروز به مدت دو روز آغاز به كار كرد. در اين همايش كه با حضور قائم مقام وزير بهداشت و مدير كل اداره تجهيزات پزشكي وزارتخانه و مديران تجهيزات پزشكي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و كارشناسان مربوطه برگزار شد، دكتر عسگري معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز اعلام كرد: تجارت تجهيزات پزشكي پس از تجارت اسلحه دومين رتبه را در جهان به خود اختصاص داده است. وي در اين زمينه گفت: همچنين 50 درصد درآمد بيمارستان‌ها به خريد تجهيزات پزشكي اختصاص مي‌يابد. معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور به لزوم اقدامات كارشناسي در تهيه و نگهداري تجهيزات پزشكي اشاره و اظهار كرد: متاسفانه در بسياري از بيمارستان‌ها به علت نبود جايگاه مناسب براي نگهداري اين تجهيزات، عمر آنها كمتر از ميزان واقعي برآورد مي‌شود. عسگري از سوي ديگر با بيان اين كه با ورود تجهيزات جديد پزشكي بايد از هزينه‌هاي درماني مردم كاسته شود، گفت: متاسفانه در حال حاضر ورود تجهيزات پزشكي موجب افزايش هزينه‌هاي درماني مردم در كشور شده و اين امر بايد با سياست‌گذاري و مديريت صحيح اصلاح شود. وي از سوي ديگر با بيان اين كه دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور، بيماران 5 استان مجاور كشور عراق و ساير كشورهاي همسايه را تحت پوشش قرار مي‌دهد از تخصيص نامناسب تجهيزات پزشكي در استانهاي مختلف كشور انتقاد و اذعان كرد: در بعضي از موارد شاهد اختصاص تجهيزات پزشكي به استان‌هايي هستيم كه كمتر از استان خوزستان به آنها نيازمند هستند. عسگري در ادامه سخنان خود با اعلام اين كه هزينه تجهيزات پزشكي از آغاز توليد تا مرحله قرار گرفتن در دست مصرف كنندگان تا صد درصد افزايش مي‌يابد بر لزوم نظارت بيشتر بر اين تجهيزات تاكيد كرد.


 

اولين دستگاه pet scan تا آخر سال وارد كشور مي‌شود

فارس - ۱۷/۱۱/۸۶

قائم مقام وزير بهداشت و امور بازرگاني با اعلام خريد دو هزار دستگاه تنفس مصنوعي براي ايجاد همين تعداد تحت icu جديد در كشور از ورود اولين دستگاه تشخيصي pet scan كشور به قيمت 6ميليون دلار تا آخر سال خبر داد.  ابراهيم متوليان در يازدهمين همايش مديران و مسئولان پزشكي كشور در اهواز افزود: تا قبل از تشكيل دولت نهم تجهيزات پزشكي در وزارت بهداشت مديريت منسجمي نداشت. اما در اين مدت فعاليت هاي زيادي براي اصلاح زيرساخت هاي مديريت تجهيزات پزشكي كشور انجام شد كه تدوين آيين نامه تجهيزات پزشكي و خريد معادل 200ميليون دلار تجهيزات پزشكي جديد براي مراكز درماني كشور بر اساس نياز در اولويت كشور نمونه‌هايي از اين اقدامات است. وي ادامه داد: براي اولين بار در كشور ايين نامه تجهيزات پزشكي با درنظر گرفتن تمام ابعاد توليد، خريد و فروش، نگهداري، خدمات پس از فروش و واردات تجهيزات پزشكي تضمين شده است كه طي روزهاي اخير با امضاي وزير بهداشت ابلاغ مي شود. متوليان گفت: سال گذشته مجلس 200 ميليون دلار اعتبار براي خريد و نوسازي تجهيزات پزشكي كشور اختصاص داد كه با استفاده از آن با وجود تحريمها اولين دستگاه تشخيصي pet scan به قيمت 6 ميليون دلار خريداري شد كه قيمت آن در بازارهاي جهاني حدود 10 ميليون دلار است. اين دستگاه تا آخر سال در بيمارستان شريعتي تهران نصب و راه اندازي مي‌شود. وي اضافه كرد: با نظر وزير بهداشت اعتبار 200ميليون دلاري خريد تجهيزات پزشكي بر اساس اولويت‌بندي بيماريها به بيماران حوادث، بيماران قلب و عروق و سرطانيها اختصاص يافت و با استفاده از آن دو هزار دستگاه ونپيلاتور (تنفس مصنوعي) براي همين تعداد تخت icuجديد و اما 55 دستگاه سي‌تي اسكن، 29دستگاه آنژيوگرافي، و 5 دستگاه راديوتراپي خريداري شده است. وي همچنين از تصويب 300 ميليون دلار اعتبار جديد براي خريد تجهيزات پزشكي در سال آينده در كميسيون تلفيق مجلس خبر داد و اظهار اميدواري كرد اين اعتبار در صحن علني مجلس نيز تصويب شود. 
.

كاليبراسيون و تنظيم دقت دستگاه‌ها و تجهیزات پزشكي

فارس  -  ۷/۱۱/۸۶

ابراهيم متوليان قائم مقام وزير بهداشت گفت : كاليبراسيون و تنظيم دقت دستگاه‌هاي پزشكي يكي از موضوعات مهم و‌ مورد توجه وزارت بهداشت است زيرا مي‌دانيم بي‌توجهي به اين موضوع موجب تكرار آزمايش‌ها و بي‌اعتمادي به نتايج آن‌ها مي‌شود و در مواردي ممكن است جان يك بيمار را به خطر اندازد. وي اضافه كرد: اكنون آ‌ئين‌نامه نگهداري و كاليبراسيون تجهيزات پزشكي تدوين و به همه شركت‌هاي تجهيزات پزشكي ابلاغ شده است، همه اين شركت‌ها موظفند خدمات پس از فروش دستگاه‌هايي كه مي‌فروشند را ارائه كنند و كاليبراسيون دوره‌اي مثلاً سالانه يا هر 6 ماه يك‌بار اين دستگاه‌ها از جمله وظايف شركت‌هاي فروشنده وسايل پزشكي است. رئيس مركز مديريت و هماهنگي امور بازرگاني وزارت بهداشت گفت: با توجه به گستردگي تجهيزات پزشكي در كشور امكان نظارت بر كاليبراسيون اين وسايل در يك مدت كوتاه زماني وجود ندارد به همين علت، وزارت بهداشت رسيدگي به كاليبراسيون اين تجهيزات را از دستگاه‌هاي ماموگرافي شروع كرده است و پس از آن رسيدگي به وضعيت دقت عمل ساير وسايل پزشكي در دستور كار است و برنامه‌ريزي به نحوي است كه تا پايان سال آينده با درصد بالايي دقت عمل و كاليبراسيون تجهيزات پزشكي كشور قابل تأييد باشد. متوليان افزود:‌ بررسي وضعيت دستگاه‌هاي ماموگرافي كه براي تشخيص سرطان سينه خانم‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد، نشان داد كه حدود 30 درصد اين دستگاه‌ها كاليبره نيستند و درست عمل نمي‌كنند اما 70 درصد اين دستگاه‌ها در بخش دولتي كاليبره بودند، پس از اين بررسي همه شركت‌هاي عرضه كننده اين دستگاه‌ها را موظف كرديم تا كاليبراسيون و تنظيم اين دستگاه‌ها را شروع كنند و تعرفه خدمات نگهداري اين دستگاه‌ها را نيز تعيين كرديم. قائم مقام وزير بهداشت در امور بازرگاني گفت:‌ اولويت بعدي رسيدگي به وضعيت كاليبراسيون دستگاه‌هاي ديگري مانند MRI و آنژيوگرافي است كه شركت‌هاي فروشنده اين دستگاه‌ها نيز موظف به كاليبراسيون دوره‌اي ‌آن‌ها شدند. وي افزود: كاليبراسيون دوره‌اي هر سال يك‌بار براي اكثر دستگاه‌هاي بزرگ كافي است اما برخي از دستگاه‌هاي ديگر مانند فشارسنج‌ها كه كاربرد بالايي دارند و در تعيين علايم حياتي بيماران نيز بسيار اهميت دارند بايد هر 6 ماه يك‌بار كاليبره شوند. وي درباره دستگاه‌هاي الكتروشوك نيز گفت: اين دستگاه‌ها جزء كم مصرف‌ترين وسايل پزشكي در بيمارستان‌ها هستند، در برخي بخش‌هاي اورژانس كشور ممكن است برخي روزها حتي يك‌بار هم از اين دستگاه‌ها استفاده نشود اما درست عمل كردن اين دستگاه‌ها به خاطر اين‌كه در لحظات حساس بايد با شوك، بيمار را برگرداند، اهميت بالايي دارد به همين علت كاليبراسيون اين دستگاه‌ها را به همراه دستگاه‌هاي نوار قلب شروع كرده‌ايم. وي افزود: وضعيت دستگاه‌هاي پزشكي در بخش‌هاي ويژه ICU و CCU به خصوص دستگاه‌هاي تنفس مصنوعي و ونتيلاتورهاي ما از نظر عملكرد دقيق و كاليبراسيون نسبتاً رضايت‌بخش است و در سطح قابل قبولي است. وي گفت:‌ گروه ديگري از دستگاه‌هاي پزشكي كه كاليبراسيون و سنجش دقت عمل آن‌ها در اولويت است، تجهيزات راديولوژي و آزمايشگاهي است به خصوص دستگاه‌هاي راديولوژي كه بايد دوز مشخصي از اشعه را منتشر كند تا تصوير روشني به دست آيد و البته بيمار و اطرافيان نيز آسيب نبينند كه از شركت‌هاي فروشنده و نگهداري اين تجهيزات نيز خواسته‌ايم به تعهدات خود براي كاليبراسيون اين دستگاه‌ها عمل كنند.

راديولوژي ديجيتال در كم‌تر از 2 درصد مراكز پرتونگاري ايران وجود دارد

فارس - ۱۰/۱۰/۸۶

رئيس انجمن راديولوژي ايران با اشاره به تعرفه خدمات راديولوژي معادل يك چهارم تا يك هشتم ميزان واقعي در ايران گفت: از ميان بيش از 1300 مركز راديولوژي در ايران كم‌تر از 30 مركز دستگاه راديولوژي ديجيتال دارند و تا زماني كه تعرفه‌ها اصلاح نشود اين عقب‌ماندگي وجود دارد. عبدالرسول صداقتافزود:‌ تكنولوژي‌هاي جديد فضاي نويي را در عرصه خدمات تصويربرداري و راديولوژي به وجود آورده است به طوري كه با استفاده از خدمات راديولوژي ديجيتال قابليت توليد عكس‌هاي با كيفيت بسيار بالا و با كم‌ترين ضريب خطا وجود دارد و اين امكان وجود دارد كه به صورت online عكس‌هاي گرفته شده از بيمار همزمان در هر نقطه از ايران و جهان توسط پزشكان متخصص ديگر نيز ديده شود. وي ادامه داد: ‌تكنولوژي راديولوژي ديجيتال و تكنولوژي جديد ديگري در اين عرصه به نام pacs چند سالي است كه در ايران نيز وارد شده است اما تعداد مراكزي كه از اين تجهيزات و تكنولوژي‌هاي جديد استفاده مي‌كنند بسيار كم است‌ زيرا به علت هزينه‌هاي بالاي خريد، اين دستگاه‌ها طرفدار و مشتري زيادي ندارند. صداقت گفت: استفاده از تكنولوژي راديولوژي ديجيتال مزاياي بسيار زيادي نسبت به سيستم چاپي فعلي دارد، در زمان حاضر حدود 10 تا 15 درصد عكس‌هاي راديولوژي به علت تنظيم نبودن كيلو ولت و ميلي‌آمپر عكس تكرار مي‌شود و دوباره بايد به بيمار اشعه دهيم و فيلم را چاپ كنيم. اين امر به نوعي هرز فيلم و پرت منابع در مراكز راديولوژي است در حالي كه در راديولوژي ديجيتال تكرار نداريم و حتي در صورت بروز مشكل با دستكاري كامپيوتري اشكال عكس به راحتي قابل حل است. رئيس انجمن راديولوژي ايران افزود:‌ در زمان حاضر بسياري از عكس‌هاي راديولوژي بيماران توسط پزشكان، ارتوپدها و جراحان درخواست مي‌شود كه بيش‌تر جنبه تصويربرداري كلي از بدن بيمار دارد تا خيالشان راحت شود، خيلي از اين عكس‌ها نرمال است و بعد دور ريخته مي‌شود، در حالي كه اگر از سيستم راديولوژي ديجيتال استفاده شود حداقل ديگر نيازي به چاپ عكس نيست و پزشك بر روي مانيتور مي‌تواند عكس را ببيند و فقط مواردي كه نياز به آزمايش پاتولوژي دارد براي بيمار چاپ مي‌شود. صداقت گفت:‌ استفاده ديگر راديولوژي ديجيتال در پزشكي قانوني است، با سيستم فعلي هميشه احتمال، دستكاري در عكس وجود دارد و ممكن است يكي از طرفين شكايت اين كار را انجام دهد يا كلاً عكس را از بين ببرد در حالي كه در سيستم راديولوژي ديجيتال، تاريخ و اصل عكس در مانيتور اصلي ذخيره شده و به راحتي مي‌توان از روي آن گزارش مجدد براي بيمار نوشت تا حقي ضايع نشود. وي افزود: راديولوژي ديجيتال و سيستم pacs صد درصد كيفيت عكس‌ها را بالا مي‌برد اما قطعاً با تعرفه‌ها و نظام پرداخت فعلي امكان توسعه اين نوع راديولوژي وجود ندارد، افزايش تعرفه‌ها سالانه درحدود 7 يا 8 درصد است كه حتي تورم را هم جبران نمي‌كند در حالي كه اگر تعرفه‌ها واقعي شود با ورود تكنولوژي‌هاي جديد راديولوژي ديجيتال و جلوگيري از تكرار عكس‌ها در مجموع هزينه بيمه‌ها كم‌تر مي‌شود، ضمن اين‌كه امكان ارائه خدمات تخصصي و مشاوره با پزشكان براي بيماران در مناطق محروم نيز با استفاده از اين سيستم فراهم مي‌شود. صداقت گفت: هزينه يك دستگاه كامل pacs حدود 100 ميليون تومان است و به دليل گران بودن آن تعداد معدودي از مراكز راديولوژي در ايران كه شايد حدود 20 تا 30 مركز باشند از بين 1200 تا 1500 مركز راديولوژي كشور تاكنون توانسته‌اند نمونه‌هاي محدودي از آن را خريداري و نصب كنند و قطعاً با تعرفه‌هاي موجود گسترش اين خدمات ميسر نيست. وي افزود: با اين وجود با توجه به رشد روزافزون تكنولوژي در سطح جهان ناچاريم به اين سمت حركت كنيم، تا چند سال آينده احتمالاً سيستم راديولوژي چاپي كلاً برچيده مي‌شود، همان طور كه اكنون عكاسي ديجيتال كم كم عكاسي چاپي را از دور خارج مي‌كند، در اين صورت قيمت فيلم‌هاي راديولوژي نيز آن قدر گران مي‌شود كه هزينه تمام شده آن از راديولوژي ديجيتال نيز بيش‌تر خواهد بود. وي تاكيد كرد: تعرفه خدمات راديولوژي در ايران اكنون بين يك چهارم تا يك هشتم تعرفه‌هاي واقعي است به عنوان مثال هزينه يك سي تي در ايران حدود 35 هزار تومان است در حالي كه گرفتن همين عكس در امارات بين 300 تا 350 درهم و در اروپا بين 300 تا 350 يورو است، دستگاه و نيروي متخصص در همان حد است اما تعرفه‌ها تا اين اندازه متفاوت است و اين ظلم به مراكز تصويربرداري كشور است كه زيان آن را مردم مي‌بينند.

ورود و نصب بخشی از تجهیزات پزشکی بیمارستانهای دولتی

مهر - ۱/۱۰/۸۶

معاون امور مجلس وزارت بهداشت، از ورود و نصب بخشی از تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانهای کشور از محل 200 میلیون دلار اعتبار ارزی سال 85 خبر داد .دکتر حسن امین لو، اظهار داشت: بر اساس اعتبار ارزی سال 85 که به وزارت بهداشت اختصاص یافت تا برای تجهیز بخشهای تخصصی و ویژه بیمارستانی هزینه شود، تا کنون بخشی از تجهیزات مورد نیاز وارد و نصب شده است . وی همچنین از وجود بخش دیگری ازتجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانها در گمرک خبر داد و افزود: برای بخش دیگری از تجهیزات نیز گشایش اعتبار شده و به تدریج وارد کشور خواهد شد . معاون امور مجلس وزارت بهداشت، در پاسخ به این سئوال که اعتبار ریالی سال 86 که پیش از این 300 میلیارد تومان عنوان شده بود، چگونه و چه زمانی هزینه خواهد شد، گفت: بخشی از این اعتبار به آموزش پزشکی اختصاص دارد ولی سهم زیادی از آن صرف تامین تجهیزات، تعمیرات و بازسازی بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی قرار می گیرد . امین لو ، در عین حال تصریح کرد: تا کنون 67 درصد از این اعتبار تخصیص یافته و انتظار می رود تا پایان سال جاری تمامی اعتبار ریالی سال 86 ، به بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی اختصاص یابد .  

منبع : تاریخ : ۱۳۸۷/۱/۱۰ تعداد بازدیدکنندگان : 12173

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4127
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6197
بازدید امسال : 801680
بازدید کل : 37168753

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش