قدمت ساخت برخی بیمارستانهای تهران به 60 سال می رسد
مهر - ۶/۱۲/۸۶
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با عنوان این مطلب که ساختمان بیمارستان امام (ره) 60 سال قدمت دارد، تصریح کرد: برخی ساختمانهای بیمارستان سینا بیش از 100 سال عمر دارد که به طور جدی نیازمند مقاوم سازی است . دکتر حسن امامی رضوی امروز در افتتاحیه کارگاه آموزش مدیریت بحران با بیان اینکه پس از انقلاب فعالیتهای بسیار خوبی در خصوص مدیریت بحران در کشور صورت گرفته است، افزود: همچنین در این زمینه با چالشهای بسیاری روبرو بودیم و در بحث مدیریت بحران، ارگانهایی شامل هلال احمر، وزارت کشور، وزارت بهداشت، جهادسازندگی، کمیته امداد، بسیج جامعه پزشکی، نیروی انتظامی و غیره به نوعی مسئول سوانح و حوادث هستند . وی ادامه داد: مشکلی که تاکنون در کشور وجود داشته، عدم ساماندهی مدیریت های این ارگانها به شکل منظم است اما اخیرا در مجلس شورای اسلامی، تشکیل سازمان مستقلی در خصوص مدیریت بحران در کشور به تصویب رسید و امیدواریم با تشکیل این سازمان، ارگانهای مختلف درگیر در بحث سوانح و حوادث به شکل منظم مدیریت و ساماندهی شوند . امامی رضوی با بیان اینکه آموزش مدیریت بحران با تشکیل کارگاههای متعدد برای مسئولان حائز اهمیت است، اظهارداشت: چنانچه تمرین مدیریت سوانح، حوادث و بحران صورت نگیرد، در صورت بروز حادثه گرفتار مسائل سوء مدیریت خواهیم بود .وی با بیان اینکه مقاوم سازی بیمارستانها بسیار ضروری است، اذعان داشت: مقاوم سازی بیمارستان نیازمند هزینه های زیادی بوده و با هزینه های فعلی عمرانی بیمارستانها، غیر قابل انجام است. بنابراین نیازمند همت جدی مسئولان و بودجه های مجزا برای انجام این کار است . رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تمامی بیمارستانها تحت پوشش دانشگاه نیازمند مقاوم سازی در برابر حوادث هستند، خاطرنشان کرد: از این رو در حوزه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستانی که در 10 سال اخیر ساخته شده باشد، وجود ندارد .
مرگ24ميليون نفر دهه گذشته به علت خرابي بيمارستانها در كشورهاي اكو
ایسنا - 06/12/1386
رييس كارگروه حوادث غيرمترقبه وزارت بهداشت با اشاره به احتمال وقوع31 بليه از40نوع بلاياي طبيعي جهان در ايران بر اهميت آمادگي بيمارستانها براي مواجه با حوادث غيرمترقبه در كشور تاكيد كرد. مهندس حسني در افتتاحيه كارگاه آموزشي مديريت بحران با بيان اين كه برنامه كشوري مديريت بحران را با استقرار طرح مديريت مراكز بهداشتي درماني در بحران شروع كرديم، گفت: تاكيد ما بر بحث بيمارستانها به عنوان شريانهاي حياتي خدمت رساني بخش بهداشت و درمان در حوادث غيرمترقبه از اهميت خاصي برخوردار است. وي ادامه داد: سازمان بهداشت جهاني شعار دو سال آينده را در استراتژي ملي كاهش خطرپذيري، به عنوان سال «بيمارستان ايمنتر در مقابله با حوادث غيرمترقبه» معرفي كرده است كه تاكيد اصلي به سه جنبه كاهش خطر پذيري در بيمارستانها، محافظت از ساختارها، تجهيزات بيمارستاني و نجات افراد بيشتر است. دكتر حسني تصريح كرد: در كشورهاي عضو سازمان اكو كه ايران نيز يكي از اعضاي ان محسوب ميشود در ده سال گذشته چهار ميليارد دلار خسارت ناشي از عدم آمادگي بيمارستانها در مقابل حوادث غيرمترقبه را متحمل شدهاند و حتي در دهه گذشته 24 ميليون نفر جان خود را به علت خسارات و خرابيها در بيمارستانها در شرايط بحراني از دست دادهاند. وي با بيان اين كه ايران از لحاظ خطرپذيري در جهان جزو ده كشور اول و در آسيا نيز جزو چهار كشور اول محسوب ميشود، افزود: همچنين مخاطرات طبيعي و غير طبيعي بسياري وجود دارد كه كشور با آن مواجه است. به طوري كه از 40 نوع بلاي طبيعي شناخته شده در دنيا، بيشتر از 31 نوع آن در ايران اتفاق ميافتد. بنابراين تمامي اين موضوعات اهميت آمادگي براي مواجه با حوادث غيرمترقبه نشان ميدهد. رييس كارگروه حوادث غير مترقبه وزارت بهداشت تصريح كرد: قبل از وقوع بحران، تعيين شرح وظايف افراد در بيمارستانها، مشخص شدن زنجيره فرماندهي در مواجهه با بحران، تدوين برنامه مقابله و آمادگي با شرايط بحران بسيار ضروري است تا بيمارستان آماده ارائه خدمات باشند.
با توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات و اخبار گوناگون بیمارستانی ٬ جهت مطالعهء آرشیو اخبار گوناگون بیمارستانی که قبلآ در ستون اخبار گوناگون بیمارستانی این سایت به اطلاع شما رسیده است ٬ میتوانید به ستون آرشیو سرفصل های موضوعی ٬ آیتم خبرگوناگون مراجعه ٬ تا این ارشیو به صورت دسته بندی و در دوره های های زمانی مشخص ٬ در دسترس شما قرار گیرد .