اين دو خبر در يك روز از خبر گزاري فارس منتشر شد كه بدون هيچگونه تحليلي تقديم ميگردد :
مديرعامل سازمان مديريت بحران شهر تهران گفت: برخلاف استانداردهاي دنيا، هزينه بهسازي و نوسازي بيمارستانهاي فرسوده 70 تا 120 درصد بيشتر از هزينه ساخت يك بيمارستان جديد است.
مازيار حسيني در يكصد و هفدهمين جلسه علني شوراي شهر تهران بالا بودن هزينه بهسازي بيمارستان ها را يكي از موانع جدي نوسازي آنها عنوان كرد و گفت: در دنيا هزينه نوسازي و بهسازي، 40 درصد هزينه ساخت يك بيمارستان را به خود اختصاص مي دهد.
وي ادامه داد: در ايران هزينه بهسازي بيمارستان 70 تا 120 درصد هزينه ساخت را در بر ميگيرد كه در چنين شرايطي تخريب و ساخت يك بيمارستان جديد به صرفهتر است.
مديرعامل سازمان مديريت بحران شهر تهران با اشاره به تمايل بيمارستانها براي تخريب و ساخت مجدد آنها با مشاركت بخش خصوصي، خاطرنشان كرد: وزارت بهداشت جلوي احداث بيمارستان جديد را ميگيرد به همين دليل مجموعه پزشكان به دنبال احداث كلينيك و دي كلينيك مي روند.هزينههاي هنگفتي نيز براي تجهيز ساختمان هاي قديمي صرف ميكنند.
حسيني تصريح كرد: در حال حاضر بيمارستان ها با توجه به ميزان آسيبپذيري و شرايط جمعيتي منطقه به صورت مناسب و موزون توزيع نشده اند.لازم است كه نقشه پهنه بندي جديدي در رابطه با نحوه توزيع بيمارستان ها تهيه شود و اقدامات بخصوص براي زمان بحران بر اساس آنها انجام بگيرد.
مديرعامل شركت شهر سالم گفت: به استناد اظهارات رئيس سازمان مديريت بحران شهر تهران؛ سيستم بيمارستانها حتي با زلزله 3 ريشتري از كار ميافتد.
غفاري به هنگام بررسي طرح «ايمن سازي بيمارستانها و مراكز درماني در شهر تهران» با بيان اين كه تنها تعدادي از بيمارستانها بر اساس آييننامه 2800 ساخته شدهاند، تصريح كرد: به اعتقاد من در بحث مقاوم سازي توجه به پدافند غير عامل بسيار مهمتر و جديتر از بحث مقاوم سازي لرزهاي است.
وي در تشريح وضعيت بيمارستانها ادامه داد: به استناد اظهارات آقاي حسيني رئيس سازمان مديريت بحران شهر تهران؛ بيمارستان ها در شرايطي قرار دارند كه سيستم آنها در صورت بروز زلزله 3 ريشتري از كار ميافتند.
مدير عامل شركت شهر سالم تأكيد كرد:بر اساس اين طرح شهرداري تهران ميتواند با احداث يك بيمارستان خوب در شهرك حكيميه ، در رابطه با استانداردهاي يك بيمارستان نمونه و مقاوم در برابر بحران نمونه سازي كند.