50 مطلب آخر
تخت اورژانس : ستاد جراحان همراه ، ويژه پزشكان عمومي

 آنچه در مراحل اوليه براي نجات جان بيماران حادثه ديده مهم است، باز كردن به موقع انسداد راه هوايي است كه مي‌تواند طي عمل سرپايي «ريكوتاير وايداتومي»  توسط پزشكان عمومي كه خط اول درمان را تشكيل مي‌دهند انجام شود.
رحماني از دبيرخانه انجمن علمي جراحان عمومي ايران،گفت: بسياري از اعمال جراحي اورژانس و سرپايي كه توسط يك پزشك عمومي در مرحل اوليه انجام مي‌شود مي‌تواند جان بيماران را از خطر مرگ نجات داده و امكان ادامه درمان را براي تيم‌هاي جراحي تخصصي فراهم كند.
رحماني افزود: در جريان سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران كه در سالن‌ همايش‌هاي مركز قلب تهران برگزار مي‌شود بر آن هستيم تا با تشكيل ستادي به نام ستاد جراحان همراه، ويژه پزشكان عمومي از طريق آموزش‌هاي مجدد اعمال جراحي اورژانس و سرپايي و دادن گواهينامه معتبر به‌مدت يكسال براي تمام شركت‌كنندگان در اين دوره‌ها امكان حمايت‌هاي علمي و عملي و همچنين حمايت‌هاي قانوني در مورد انجام اعمال جراحي را از طريق جراحان عمومي در سراسر كشور فراهم كنيم. 

جهت رویت مابقی این خبر  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

ستاد جراحان همراه  ، ويژه پزشكان عمومي تشكيل مي‌شود
 
 
 
 مهم‌ترين عامل در نجات بيماران اورژانس در حوادث، باز كردن به موقع انسداد راه هوايي با انجام عمل جراحي سرپايي «كريكوتاير‌وايداتومي» است

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دبيرخانه انجمن علمي جراحان عمومي ايران، رحماني در آستانه برگزاري سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران با اعلام خبر فوق اظهار داشت: آنچه در مراحل اوليه براي نجات جان بيماران حادثه ديده مهم است، باز كردن به موقع انسداد راه هوايي است كه مي‌تواند طي عمل سرپايي «كريكوتاير وايداتومي» توسط پزشكان عمومي كه خط اول درمان را تشكيل مي‌دهند انجام شود.

وي گفت: بسياري از اعمال جراحي اورژانس و سرپايي كه توسط يك پزشك عمومي در مراحل اوليه انجام مي‌شود مي‌تواند جان بيماران را از خطر مرگ نجات داده و امكان ادامه درمان را براي تيم‌هاي جراحي تخصصي فراهم كند.

رحماني افزود: در جريان سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران كه 7 تا9 آبان سال‌جاري در سالن‌ همايش‌هاي مركز قلب تهران برگزار مي‌شود بر آن هستيم تا با تشكيل ستادي به نام ستاد جراحان همراه، ويژه پزشكان عمومي از طريق آموزش‌هاي مجدد اعمال جراحي اورژانس و سرپايي و دادن گواهينامه معتبر به‌مدت يكسال براي تمام شركت‌كنندگان در اين دوره‌ها امكان حمايت‌هاي علمي و عملي و همچنين حمايت‌هاي قانوني در مورد انجام اعمال جراحي را از طريق جراحان عمومي در سراسر كشور فراهم كنيم.

خسارت 8 هزار ميليارد توماني تصادفات جاده‌اي دركشور

قائم مقام كميته سلامت مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: در طول اجراي برنامه چهارم توسعه كشور، 8هزار ميليارد تومان خسارت مالي بر اثر تصادفات جاده‌اي به كشور وارد شد.

علي باغبانيان درگفت‌وگو با خبرنگار سلامت نيوز افزود: قبل از اجراي برنامه چهارم توسعه كشور، هرساله 27هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌اي جان خود را از دست مي‌دادند كه با اجراي اين برنامه، آمار به‌شدت كاهش يافت.

وي با اعلام اينكه طبق آخرين آمار به دست آمده، در سال‌ جاري، كشته شدگان تصادفات جاده‌اي به 21هزار نفر رسيده است، تصريح كرد: در برنامه چهارم توسعه كشور قرارشد آمار كشته شدگان تصادفات جاده‌اي به 13هزار نفر كاهش پيدا كند كه با گذشت 3سال از اجراي اين برنامه هنوز به اين رقم نرسيده‌ايم.

قائم مقام كميته سلامت مجمع تشخيص مصلحت نظام بيان داشت: براساس تحقيقات صورت گرفته مشخص شد كه بيش از 70درصد از جان باختگان تصادفات جاده‌اي، سرپرست خانوار بوده‌اند و با كشته شدن يك نفر، يك خانواده از هم متلاشي شده است.

وي با اشاره به اينكه به موازات كاهش 6هزار نفري از جمعيت كشته شدگان تصادفات جاده‌اي در كشور از تعداد مجروحان هم كاسته شده است، اظهار داشت: تعداد مجروحان تصادفات جاده‌اي در برخي از سال‌ها حتي به 200 تا 250هزار نفر هم مي‌رسد كه اكثرا به‌صورت سرپايي درمان مي‌شوند و تعداد كمي از آنها قطع نخاعي مي‌شوند وبا مدت درمان طولاني، روبه‌رو مي‌شوند.

باغبانيان با بيان اينكه اغلب كشته شدگان و مجروحان تصادفات جاده‌اي در سنين مولد و مشغول به كاربوده‌اند، خاطرنشان كرد: هم‌اكنون نظارت قوي روي تصادفات جاده‌اي كشور به وسيله تيم متشكله از نيروي انتظامي، پليس راه، كميته امداد و نجات، وزارت راه و ارگان‌هاي بهداشتي و مجلس انجام مي‌شود.

وي به بيش از 2هزار آمبولانس و احداث ده‌ها پايگاه امداد و نجات در مسير را ه‌ها به‌منظور كاهش تصادفات جاده‌اي در كشور اشاره كرد و اظهار داشت: استاندارد فاصله اورژانس جاده‌اي، 25 كيلومتر است كه تا قبل از اجراي برنامه چهارم توسعه كشور به 70 كيلومتر هم مي‌رسيد؛

اما در طول اجراي اين برنامه به 40تا 50كيلومتر رسيده است كه هنوز جا براي كاهش فاصله اورژانس جاده‌اي و افزايش آمبولانس داريم.

باغبانيان عيوب فني خودروها و نقاط حادثه خيز را از ديگر عوامل ايجاد‌كننده و افزايش تصادفات جاده‌اي نام برد و در پايان گفت: در حال حاضر50 درصد از نقاط حادثه خيز كشور به‌منظور كاهش آمار تصادفات تعديل و رفع شده است.

منبع : همشهری آنلاین

منبع : تاریخ : ۱۳۸۷/۸/۱۱ تعداد بازدیدکنندگان : 11011

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1780
بازدید دیروز : 2008
بازدید این ماه : 56852
بازدید امسال : 459970
بازدید کل : 36827043

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش