سالانه 50 هزار بيمار سوختگي در ايران ثبت ميشود
فارس - ۵/۱/۸۷
وزير بهداشت گفت: سالانه حدود 50 هزار بيمار دچار سوختگي به مراكز درماني مراجعه مي كنند اما تعداد افراد دچار سوختگي در كشور بسيار بيش از اين است زيرا بسياري از اين بيماران كه اكثراً در خانه دچار سوختگي ميشوند خوددرماني ميكنند. كامران باقري لنكراني، در مراسم اعلام رسمي درمان سوختگي از طريق كشت سلولهاي فيبروبلاست در بيمارستان شهداي تجريش، افزود: سالانه 10 ميليون و 500 هزار نفر در دنيا دچار سوختگي ميشود كه يك ميليارد و 300 ميليون سال از عمر مردم دنيا ميكاهد. وي اضافه كرد: قربانيان اصلي سوختگي در كشورهاي با درآمد كم و متوسط است و در اين جوامع نيز بيشتر افراد فقير دچار سوختگي ميشوند كه بيشتر به وضع سكونت آنان مربوط است و بيشترين قربانيان حوادث سوختگي نيز زنان و كودكان هستند. وي گفت: در ايران نيز سالانه 50 هزار بيمار سوختگي به مراكز درماني مراجعه ميكنند و اين حادثه هر سال 120 تا 150 هزار سال از عمر ايرانيان ميكاهد كه شايد عمر از دست رفته اندكي به نظر آيد اما از اين نظر كه سوختگي با پيشگيري و درمان قابل كنتر است و مي توان با آموزش عمومي آن را كاهش داد رقم بزرگي است. وي افزود: سوختگي در مرحله اول به علت از دست رفتن آب و الكتروليت بدن و در مرحله بعد به علت عفونت و از بين رفتن سيستم دفاعي بدن موجب مرگ و آسيب به بيماران ميشود. وي گفت: براي كنترل سوختگي در كشور طي دو سال گذشته تعداد تختهاي سوختگي در كشور دو برابر شد و به 1200 تخت رسيد اما اين كار به تنهايي كافي نيست و ما نيازمند درمانهاي جديد و بروز براي نجات بيماران سوختگي در كشور هستيم و متاسفانه از اين نظر با وضع ايده آل و آرماني فاصله داريم. وزير بهداشت افزود: پروژه ترميم ضايعات پوستي از طريق كشت سلولهاي فيبروبلاست يكي از روشهاي جديدي است كه در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به همكاري گروههاي مختلف ايمنولوژي، متخصصان علوم پايه پزشكي و علوم باليني به خصوص جراحان و متخصصان پوست به نتيجه رسيده است و البته در اين زمينه از همكاري دانشمندان پژوهشگاه پليمر وزارت نفت نيز استفاده شده است و يك نمونه موفق از همكاري بين رشته اي در كشور است. باقري لنكراني ادامه داد: از نظر توليدات علمي سال گذشته بيشترين رشد را در كشور داشتيم اما فقط 53 درصد اين اين تحقيقات با اولويتهاي پژوهش در كشور هماهنگي داشت و از اين ميزان نيز بخش كمتر به صورت پروژه هاي بين رشتهاي و در جهت تكميل چرخه علم و فناوري در كشور بوده است. وي گفت: وزارت بهداشت با توجه به پتانسيل نيروهاي محقق و دانشمندي كه در حوزه پزشكي دارد ميتواند پيشتاز توليد علم و فناوري در كشور باشد و در اين زمينه به خصوص بايد از نانوتكنولوژي نيز در زمينههاي مختلف بهره گرفت.
تنها بيمارستان خرمشهر با 150 تخت خدمات درماني ارائه ميدهد
فارس - ۲۰/۱/۸۷
رئيس شبكه بهداشت و درمان خرمشهر گفت: تنها بيمارستان موجود در خرمشهر با 150 تخت به بيماران خدمات درماني ارائه ميدهد. احسانالله منفرد نياكي در خرمشهر افزود: بيمارستان حضرت وليعصر خرمشهر با 972 متر زيربنا و بيش از 14 هزار مترمربع فضاي سبز داراي يك درمانگاه پلي كلينيك و اورژانس است. وي اظهار داشت: اين بيمارستان همچنين داراي درمانگاه تخصصي براي رشتههاي مختلف پزشكي همچون جراحي عمومي، داخلي زنان و زايمان، اعصاب، چشم، گوش و حلق و بيني، ارولوژي، راديولوژي و ارتوپدي است. مديرشبكه بهداشت و درمان خرمشهر افزود: اورژانس اين بيمارستان در هر شيفت دو پزشك عمومي دارد. وي در ادامه از اصلاح فاضلاب اين بيمارستان خبر داد و گفت: با خريداري 2 پمپ لجنكش، اصلاح دستگاه كلرزني و وضعيت هواي فاضلاب اين بيمارستان به طور كامل ساماندهي شده است. منفردنياكي از فعال بودن 4 اتاق عمل در تنها بيمارستان خرمشهر خبرداد و افزود: در اين بيمارستان در دو تخصص كودكان و گوشو حلق و بيني كمبود پزشك داشتيم كه در چند روز اخير اين مشكل برطرف شد.
تبديل80 درصد بيمارستانهاي موجود به دوستدارمادر طي 5 سال آينده
ایسنا - ۹/۲/۸۷
رييس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت با اعلام اين كه تا پايان امسال هشت بيمارستان دوستدار مادر معرفي ميشوند، گفت: طي پنج سال آينده 80 درصد بيمارستانها به بيمارستانهاي دوستدار مادر تبديل ميشوند. دكتر نسرين چنگيزي با بيان اين كه استانداردهاي بيمارستان دوستدار مادر از اواخر سال 85 در اختيار بيمارستانها قرار گرفته است، هشت بيمارستان مذكور را شامل دزياني در استان گلستان، كوثر در استان قزوين، معتضدي در كرمانشاه، حضرت زهرا(س) در تبريز، امالبنين در مشهد و مهديه، اكبرآبادي و آرش در تهران عنوان كرد و افزود: از سال گذشته اين هشت بيمارستان اقدامات لازم براي تبديل به بيمارستان دوستدار مادر را دنبال كردهاند و اميدواريم تا پايان امسال به لوح بيمارستان دوستدار مادر دست يابند. وي 10 اصل لازم براي تبديل يك بيمارستان به دوستدار مادر را شامل انجام مراقبتهاي روتين پس از زايمان، برگزاري كلاسهاي آمادگي براي انجام زايمان بر اساس پروتكلهاي موجود در وزارت بهداشت، امكان ارايه روشهاي متنوع انجام زايمان طبيعي، امكان ارائه فوريتهاي مامايي و زايمان در صورت نياز، آگاهي بخشي به مادر جهت انتخاب نوع زايمان بر اساس باورهاي فرهنگي و مذهبي، امكان حضور همراه در هنگام زايمان، ارتباط بيمارستان با مراكز درماني سطوح بالاتر و پايينتر، جلوگيري از مداخلات غيرضروري در هنگام زايمان و پيادهسازي 10 فرمان دوستدار كودك برشمرد و خاطرنشان كرد: بر اين اساس در بيمارستانهاي دوستدار مادر بايد 10 درصد زايمانهاي طبيعي به روش فيزيولوژيك (بدون مداخله) صورت گيرد. وي همچنين از انتخاب 33 بيمارستان از 33 دانشگاه علوم پزشكي كشور جهت تبديل به بيمارستان دوستدار مادر خبر داد و گفت: بر اساس پروتكل تدوين شده، سال آينده 33 بيمارستان ديگر لوح دوستدار مادر را دريافت ميكنند. رييس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر 400 زايشگاه در سطح كشور وجود دارد كه در نظر داريم از اين تعداد 320 بيمارستان را طي پنج سال آينده به دوستدار مادر تبديل كنيم. دكتر چنگيزي، تبديل بيمارستانهاي موجود به بيمارستان دوستدار مادر را در جهت كاهش زايمانهاي به روش سزارين و ترويج زايمان به روش طبيعي دانست و تاكيد كرد: به طور قطع بيمارستانهاي داراي لوح دوستدار مادر در ارزشيابي ساليانه امتياز بيشتري نسبت به ساير بيمارستانها دريافت ميكنند. رييس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت با استناد به آخرين آمار موجود از ميزان زايمان سزارين كه در سال 84 صورت گرفت، اظهار كرد: 40 درصد زايمانها به روش سزارين و 60 درصد مابقي به روش طبيعي انجام ميشود.
جراحي قلب در تبريز به روز انجام ميشود
فارس - ۲۱/۱/۸۷
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز از افزايش تعداد اتاق هاي عمل بيمارستان هاي تبريز از 4 اتاق به 12 اتاق خبر داد گفت: جراحيهاي قلب هم اكنون در بيمارستان شهيد مدني تبريز به روز انجام ميشود. احمد علي خليلي افزود: پيش از اين بيماراني كه نياز به جراحي هاي قلب داشتند در ليست انتظار 6 ماهه قرار مي گرفتند كه اين موضوع موجب مرگ برخي از بيماران قلبي مي شد. وي ادامه داد: يكي از اساسي ترين مشكلات موجود در حوزه درمان استان، بحث نوبت طولاني براي خدمات آنژيوگرافي بيماران قلبي بود كه انتقادات فراواني را نيز برانگيخته بود، خوشبختانه در طول دو سال گذشته تعداد دستگاه آنژيوگرافي از يك دستگاه به چهار دستگاه رسيد كه اين امر در كاهش مدت انتظار بسيار موثر مي باشد. خليلي با بيان اينكه هم اكنون مدت انتظار براي استفاده از آنژيوگرافي به 5/1 ماه رسيد، اظهار داشت : پيش از اين از 9 تا 18 ماه طول ميكشيد تا بيماران از خدمات آنژيوگرافي بهره مند شوند. وي اضافه كرد: براي حذف بازارهاي سياه به وجود آمده در زمينه ارائه خدمات درماني ويژه قلب نيز دريافت تمام مبالغ اضافي ممنوع شد كه خوشبختانه با تحقق اين امر حتي قرض 8 ميلياردي ريالي دانشگاه در خصوص تامين دستگاه هاي ويژه نيز پرداخت شد. رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز همچنين با اشاره به وضعيت بيمارستان قلبي شهيد مدني اظهار داشت: از حدود 12 سال پيش كه بيمارستان شهيد مدني به عنوان بخش قلب از بيمارستان امام خميني (ره ) جدا شده بود، اورژانس نداشت و همواره در پذيرش اورژانسي مشكل پيش ميآمد كه با راه اندازي بخش اورژانس قلب بيمارستان شهيد مدني تبريز، اين مشكلات مرتفع شد. وي در ادامه به افزايش تعداد پايگاه هاي اورژانس در سطح استان اشاره كرد و گفت: تعداد پايگاه هاي اورژانس در سطح آذربايجان شرقي از 37 پايگاه به 70 پايگاه جهت توسعه پوشش خدمت رساني به بيماران افزايش يافت. رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز خاطر نشان كرد: با اين افزايش، تعداد پايگاه هاي اورژانس استان، طبق آخرين آمار ميزان پوشش و حضور اورژانس در محل حادثه، از 11 درصد به 60 درصد فعلي افزايش يافت. خليلي همچنين به بحث تكريم ارباب رجوع در شبكه بيمارستاني استان اشاره كرد و گفت: اصلاح رفتار كاركنان با ارباب رجوع همواره هدف اصلي ما مي باشد و به طور كلي رسالت اصلي ما خدمت به مردم است. وي ادامه داد: علي رغم اينكه بايد ديد خدمتگزاري را تقويت كرد، مي بايست فشار بالاي كاري را نيز در نظر گرفت. خليلي ادامه داد: بر اساس آخرين نظرسنجي ها ميزان رضايت مردم از كادر پزشكي و بيمارستاني استان از 54 درصد به 75 درصد افزايش يافته است. وي از بكارگيري متخصصان طب اورژانس در بيمارستان هاي تبريز خبر داد و افزود: بعد از تهران، بيمارستان هاي تبريز از متخصصين طب اورژانس براي ارائه خدمت به بيماران اورژانسي به جاي پزشكان عمومي بهره مي گيرند. خليلي در ادامه به لزوم تقويت احساس اطمينان در بين مردم نسبت به بيمارستان ها و مراكز درماني تاكيد و افزود: اگر بيماران دچار عدم اطمينان از كادر پزشكي بيمارستان شوند به حتم شدت بيماري افزايش مي يابد در صورتي كه افزايش احساس امنيت ، ميزان بهبودي فرد را دو چندان مي كند.
برخورد با پرسنل بدرفتار در مراکز درمانی و بیمهای
مهر - ۲۰/۲/۸۷
مدیر کل آموزش سازمان تامین اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی به شدت با پرسنل بخش بیمه ای و درمان که برخورد مناسبی با بیمه شدگان ندارد، برخورد خواهد کرد . دکتر محمد مهدی باباخانی افزود : بنا داریم برنامه ها را در حوزه آموزش پرسنل فعال در مراکز سازمان تامین اجتماعی به گونه ای دنبال کنیم که نتیجه آن رضایت کامل بیمه شدگان را به دنبال داشته باشد.وی تصریح کرد : بیمه شدگان انتظار دارند در مقابل حق بیمه ای که به سازمان پرداخت می کنند ، خدماتی مناسب دریافت کنند، بنابراین شایسته نیست بیمه شدگان از نحوه برخورد پرسنل گله مند باشند.مدیر کل آموزش سازمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: نگاه خدمت به مردم در حال حاضر وظیفه گری است و به گونه ای فرایندگرا نیست و این مشکل فقط به مراکز سازمان بر نمی گردد و در اغلب دستگاه ها مشاهده می شود.وی بر برخورد با پرسنل متخلف که رفتار شایسته ای با مردم ندارند تاکید کرد و گفت : مردم در صورت مشاهده هر گونه موارد تخلف و به خصوص در صورت مواجه شدن با برخوردهای نا مناسب از سوی پرسنل در تمامی بخش های بیمه ای و درمانی سازمان تامین اجتماعی ، موارد را جهت بررسی و برخورد به واحد رسیدگی به شکایات اعلام کنند.باباخانی با تاکید بر اینکه با بخشنامه نمی توان پرسنل را در برخورد صحیح و مناسب با مردم مجاب نمود گفت: باید نسبت به آموزش کادر فعال در بخش های مختلف سازمان وارد عمل شد که در این زمینه برنامه ریزی گسترده ای انجام شده که به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
بزرگترین بیمارستان دولتی مازندران قطب بیمارستان های دولتی شمال کشور می شود
مهر - ۲۲/۲/۸۷
مدیر بیمارستان امام خمینی ساری از تبدیل بزرگترین بیمارستان دولتی مازندران به قطب بیمارستانهای دولتی شمال کشور در آینده نزدیک خبر داد . دکتر علی سازگار در آیین تجلیل از پرستاران، بهورزان و ماماهای بیمارستان امام خمینی ساری اظهار داشت: افق برنامه توسعه این مرکز آموزشی درمانی تا چند سال آینده تدوین شده است.وی خاطر نشان کرد: با تکیه بر سه راهبرد ارتقاء کیفیت خدمات به مشتری، فراهم سازی محیطی آرام برای پرسنل در بیمارستان و سودآوری و رضایت برای دولت چشم انداز توسعه بزرگترین بیمارستان دولتی مازندران را در سال جاری و سال های آتی ترسیم کردیم.مدیر بیمارستان امام خمینی ساری با اشاره به مشکلات گذشته این مرکز درمانی تصریح کرد: تمامی پاداش بازنشستگان سال گذشته این مرکز درمانی پرداخت شده است.سازگار با بیان مشکلات پرستاران این مرکز درمانی از دولت خواست تا نسبت به رفع مشکل این قشر آسیب پذیر و سختکوش جامعه اهتمام داشته باشند.این مسئول بیمارستانی یادآور شد: رویدادهای مدیریتی این مرکز درمانی در سال نوآوری و شکوفایی با تکیه بر مدیریت علمی و نوپا شکل خواهد گرفت.به گفته وی، با تکیه بر راهبرد ذکر شده افزایش سرانه تخت های بیمارستانی، افزایش ظرفیت پذیرش بیماران و در نهایت رضایت شهروندان و در نهایت افزایش تجهیزات بیمارستانی محقق خواهد شد
20 بيمارستان كشور امسال اعتبار بخشي ميشوند
فارس - ۲۳/۲/۸۷
معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: با اجراي نظام جديد اعتباربخشي بيمارستانها در كشور 20 بيمارستان از مجموع 700 بيمارستان كشور امسال اعتبار بخشي ميشوند و لوح بيمارستان دوستدار كيفيت خدمات را از وزارت بهداشت دريافت ميكنند.مويد علويان افزود: تاكنون نظام اعتبار بخشي و ارزشيابي بيمارستانها بيشتر معطوف به فضاي فيزيكي، ساختمان و تجهيزات بيمارستاني بوده است اما در نظام جديد اعتبار بخشي بيمارستانها، كنترل همه جانبه خدمات به مردم و رضايتمندي مردم بيشتر مورد توجه قرار ميگيرد. وي گفت: در شيوه جديد اعتبار بخشي بيمارستانها علاوه بر نمره ارزشيابي بيمارستان به مسائلي مانند نحوه پذيرش بيمار، بستري كردن بيمار در درمانگاه يا بخشهاي بيمارستاني، آموزش به بيمار و همراهان و تعداد اقلام دارويي موجود در بيمارستان و ارجاع ندادن بيمار و همراهان او براي تهيه اقلام پزشكي به خارج از بيمارستان توجه ميشود. وي ادامه داد: براي اجراي اين طرح جديد لوحهاي جديدي با عنوان لوح بيمارستان دوستدار كيفيت خدمات به بيماران از سوي وزارت بهداشت آماده شده كه به بيمارستانهايي كه بتوانند شرايط اعتبار بخشي را كسب كنند داده ميشود، قرار بر اين است كه امسال حدود 20 بيمارستان از مجموع 700 بيمارستان كشور اين لوح را از وزارت بهداشت دريافت كنند. وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا فقط 20 بيمارستان از 700 بيمارستان كشور ميتوانند اين تائيديه را بگيرند، گفت: اين كار جديدي است و اجراي كامل آن نيازمند آموزش پرسنل و اصلاح خدمات بيمارستاني در تمام ابعاد است كه بر اساس استانداردهاي بيمارستاني ابلاغ شده اعمال ميشود. علويان افزود: اجراي طرح جديد نظام ارزشيابي بيمارستانها در كشور با بازديد 7 ساعتهاي كه از بيمارستان طالقاني تهران داشتيم آْغاز شد، در اين بازديد با توجه به استانداردهاي اعتبار بخشي بيمارستاني پيشنهادهايي براي اصلاح خدماترساني اين بيمارستان كه بيماران زيادي را از سراسر كشور پذيرش ميكند، داده شد.
بيمارستان جرجاني اصفهان در آستانه تعطيلي است
فارس - ۲۵/۲/۸۷
بيمارستان جرجاني اصفهان به علت پرداخت نكردن 200 ميليون تومان از حقوق معوقه 85 پرسنل خود، تا يك ماه ديگر به طور كامل تعطيل ميشود . يكي از پرستاران باسابقه اين بيمارستان در اين رابطه اظهار داشت: در حال حاضر تمام پرسنل بيمارستان به غير از گروه پزشكان حقوق سه ماه از سال 85، بهمن و اسفند و عيدي سال 86 و دو ماه اول سال 87 به انضمام بن كارگري سال 84 تا 86 را طلب دارند. افسانه روحانيان با اعلام اينكه بيمارستان جرجاني اصفهان يك بيمارستان خصوصي با سابقه 30 سال به بالا است ادامه داد: هر پرسنل اين بيمارستان هم اكنون نزديك به 2 ميليون تومان از اعضاي هيئت مديره بيمارستان طلب دارد. وي افزود: در سال گذشته 35 نفر از پرسنل بيمارستان با شكايت به سازمان كار و امور اجتماعي استان اصفهان، توانستند به حق الزحمه خود برسند. اين پرستار اظهار داشت: در اسفند سال گذشته گروه ديگري از پرسنل به منظور رسيدن به حقوق معوقه خود از سازمان كار و اموراجتماعي استان درخواست توقيف و مزايده اموال بيمارستان جرجاني را كردند كه درحال بررسي است. وي تصريح كرد: اعضاي هيئت مديره بيمارستان جرجاني اصفهان در حالي ادعا ميكنند كه دخل و خرج بيمارستان با هم تطبيق نميكند و بدهيهاي زيادي دارند كه روزانه جمعاً 50 ميليون تومان حقوق به پزشكان اين بيمارستان پرداخت مي شود. وي با بيان اينكه اعضاي 5 نفره هيئت مديره اين بيمارستان از جمع پزشكان هستند گفت: يكي از اعضاي هيئت مديره بيمارستان به منظور پرداخت حقوق معوقه پرسنل خود اقدام به ارائه سه چك 20 ميليون توماني به پرسنل بيمارستان كرد در حالي كه اكنون به دليل برگشت سه چك فوق، فراري است و هيچ نشاني از او در دست نيست. روحانيون افزود: پرستاران بيمارستان جرجاني براي رسيدن به حقوق خود به دادگستري، سازمان كار و اموراجتماعي استان، معاونت درمان، نظام پرستاري و دفتر رياست جمهور نامه ارسال كردند، اما تاكنون از هيچ كدام جوابي دريافت نشده است. وي اظهار داشت: با پيگيريهاي صورت گرفته از سوي سازمان كار و امور اجتماعي استان اصفهان و بنابر قول رئيس اين سازمان بيمارستان جرجاني تا خرداد يا به طوركامل تعطيل و يا تمام بدهيها آن پرداخت ميشود. روحانيان گفت: پرسنل بيمارستان جرجاني اصفهان طي دوسال اخير به علت دريافت نكردن حقوق خود دوبار تجمع كردند كه تاكنون سه نفر از پرسنل به خاطر شكايت به عملكرد اعضاي هيئت مديره از بيمارستان اخراج شدند. معاون روابط كار سازمان اموراجتماعي استان اصفهان در خصوص وضعيت بيمارستان جرجاني اظهار داشت: اعضاي هئيت مديره اين بيمارستان درخواست وام كردند كه به علت تحويل ندادن وثيقه معتبر در وقت تعيين شده و به خاطر اعتماد نداشتن به يكديگر همچنين شكل سيستم انظباطي بانكها تاكنون نتوانستهاند وام خود را دريافت كنند. سيفالله عليخاني ادامه داد: بيمارستان جرجاني اصفهان 85 پرسنل دارد كه 27 نفر آنها به صورت قراردادي و موقت هستند. وي اختلاف در تعيين مديريت بيمارستان جرجاني را از دلايل عمده بروز مشكلات اعضاي هيئت مديره اين بيمارستان دانست و افزود: عمل نكردن مديران اين بيمارستان به تعهدات خود و تأمين نكردن بودجه توسط شركاء و سهامداران بيمارستان جرجاني باعث شكايت و دوبار اعتصاب پرسنل در سال گذشته شد. عليخاني با بيان اينكه درآمد فعلي بيمارستان كفايت خرجهاي بيمارستان را نميدهد خاطرنشان ساخت: حقوق پزشكان اين بيمارستان به علت اينكه نقش اصلي در درمان بيماران دارند به طور كامل پرداخت شده است. وي گفت: ارائه دادخواست به مراجع حل اختلاف و رسيدگي به شكايات با رأي قانوني تنها راه حل مشكل پرسنل اين بيمارستان است كه در صورت ارائه دادخواست، شكايت آنها خارج از نوبت بررسي ميشود. عضو هيئت مديره نظام پرستاري استان اصفهان در اين باره گفت: شكوائيه توسط پرسنل بيمارستان جرجاني اصفهان براي نظام پرستاري تنظيم شده كه در كميسيون حقوقي نظام پرستاري در حال رسيدگي است. غلامحسن دهقان ادامه داد: در حال حاضر وضعيت بيمارستان جرجاني اصفهان حاد و فراگير است و كليه پرسنل درمورد وضعيت حقوقي خود معترض هستند. وي افزود: نظام پرستاري اصفهان به منظور حل مشكلات پرسنل بيمارستان جرجاني اصفهان جلسهاي با اداره كار و امور اجتماعي و دانشگاه علوم پزشكي تشكيل داده كه تاكنون جوابيهاي از سوي اين مراكز به نظام پرستاري داده نشده است. عضو هيئت مديره نظام پرستاري استان اصفهان با بيان اينكه در رابطه با وضعيت پرستاران بخش خصوصي همايشي با حضور رئيس نظام پرستاري كشور برگزارشد اظهار داشت: در اين همايش نمايندگان مراكز درماني خصوصي اختصاص نيافتن كارانه به پرستاران بخش خصوصي، سهيم نكردن پرستاران در درآمد بيمارستانها، به حساب آوردن پرستاران جزء قشر كارگر جامعه و اجرا نكردن قانون براي پرستاران بخش خصوصي از جمله مشكلات پرستاران بخش خصوصي است. وي با بيان اينكه كارفرمايان مراكز درماني خصوصي نبايد به خاطر اعتراض و شكايت پرسنل، آنها را از كار بيكار كنند گفت: در اكثر مواقع بسياري از پرسنل به خاطر ترس از اخراج با موجود مشكلات فراوان در مراكز درماني خصوصي به فعاليت خود در اين مراكز ادامه مي دهند. دهقان ادامه داد: درحال حاضر كميتهاي به منظور حل مشكلات پرستاران بخش خصوصي در نظام پرستاري اصفهان تشكيل شده است.
------------------------